cuski Re: NOKIA dla kobiety 29.02.08, 22:37 Kupilem ostatnio Nokie N72 koloru pink, ale pochodzila 2 dni i calkiem padla... wlasnie dzisiaj odeslalem paczuszke do tej cholernej firmy, co sprzedala mi ten shit... mam nadzieje, ze nie beda robic mi problemow i zwroca mi pieniadze... dla pewnosci tez ubezpieczylem przesylke na sume $300. Odpowiedz Link
speranzaa Re: NOKIA dla kobiety 04.03.08, 04:46 gdzies Ty to kupil" to ni elepiej isc do sklepu operator a i tam kupic zamiast gdzie swysylkowo kota w worku? oj cuski cuski Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: NOKIA dla kobiety 04.03.08, 12:09 racja zgodze sie taki stary,a taki glupiutki Odpowiedz Link
cuski Re: NOKIA dla kobiety 05.03.08, 15:43 Duzo rzeczy kupowalem i kupuje nadal przez neta... na ogol jestem z nich zadowolony... teraz akurat trafila mi sie jakas popaprana dziadownia i stad te problemy. Odpowiedz Link
speranzaa Re: NOKIA dla kobiety 12.03.08, 04:18 aprop kupowania przez net, kupwal kots kiedys narzedzia na necie, chodzi mi o DeWalt? jakies doswiadczenia ztym zwiazane? Odpowiedz Link
cuski Re: NOKIA dla kobiety 05.03.08, 15:40 Wlasnie wczoraj dostalem od nich e-mail, ze zwroca mi pieniadze, ale bez kosztow wysylki, ktore poniesli + 15% restocking fee. Niech szlag wezmie tych zlodziei. Odpowiedz Link
emigrant_ka Re: NOKIA dla kobiety 08.03.08, 21:10 Nokia N76 czerwony kolor) Kupilam miesiac temu i jestem bardzo zadowolona. Ps. u hindusow na Devon $325 [bez tax, placac gotowka] emigrant_ka Odpowiedz Link