mabiwy 14.09.09, 00:31 ;) nastąpi zapewne dzisiaj z tymi ślicznymi, płaskimi, czarnymi szpilkami w logo. Idę utulić przyszły żal. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielononiebiesko Re: Pożegnanie 14.09.09, 00:37 Who knows? Nie martw się "na zapas"! Nie utulaj żalu, którego jeszcze nie ma. Zasypiaj w tej radości, która dzisiaj jest! Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Pożegnanie 14.09.09, 09:29 Mabiwy :) Ty chcesz czy nie chcesz zmiany? Radosny zal? w kazdym razie jeszcze do domu nie dotarlam :) to w koncu co Ci sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Pożegnanie 14.09.09, 13:59 ja się zmian spodziewam i do nich zawczasu przygotowuję. Żal jek żal, żałosny i pełen żalu. Tyle, że przyszły. Mogłem go utulać radośnie, bo bardzo dobry nastrój miałem :) capisco? Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Pożegnanie 14.09.09, 17:59 Ach te buty! Mialam prawie identyczne. Granatowe byly. Do dzis mi sie za nimi lza w duzym palcu u nogi kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Pożegnanie 15.09.09, 08:18 Teoretycznie rozumiem :)) Tylko nadal nie wiem, polubiłeś te płaskie czy wręcz odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś