twardycukierek 26.09.09, 22:45 Nawet złamanej szpili nie pokruszę nad tym ¤.¤ 'Klub Szalonych Dziewic' ;&&&&&&&&&&&&&&&&& Fani Sex and the City otwierają na własną odpowiedzialność... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:08 ptroponuję polski " klub mało uzywanych dziwic" Czytałem jakby z przymusu dwie części trylogii i załuję, że tylko. Śmiałem się jak przy Chmielewskiej. Trzeci tom kiedyś przeczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:10 Taaa... Zaproponuj im to. Tytuł to ich najmniejszy problem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:25 wiesz, ja zaściankowy jestem i bardziej cztaty niż oglądaty ;) Jeden ndoktor ten stan wprowadza w chwiejność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:29 Tak, wiem i uważam za CUD to, że oboje tak lubimy House'a :)) Eeech, po prostu wkurza mnie bezczelne, głupie kopiowanie takie przez kalkę. Zbiesiłam się i tyle ;& Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:32 parafraza "są na tym świecie rzeczy, których nie można przweidzieć.." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:34 Najwidoczniej :)) Nie wiem już czy bardziej mną targa zdziwienie, czy radość ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:36 powiedziłbym: nic oprócz konstatacji ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:41 targ a Konstancja.. ni nie wiem .. w każdy razie mnie krzywdy nie robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: KA-TA-STRO-FA 26.09.09, 23:45 Acha ;) Ale jej brat Konstantynopol to wytarga za włosy :DD Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: KA-TA-STRO-FA 27.09.09, 02:17 typiory obstawiaczy,probujących połączyc nazwiska aktorek,katastroficzny no comments! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: KA-TA-STRO-FA 27.09.09, 10:45 Tak! Wrrr... Moon, mnie po prostu zabiło to kopiowanie przez kalkę, bezmyślne i dosłowne. Ech, dawno się tak nie zbiesiłam ;P Odpowiedz Link Zgłoś