Dodaj do ulubionych

Mężczyzna Prehistoryczny

05.10.09, 23:18
Czym się różnił od naszych tu facetów, jak myślicie?

;PP
Obserwuj wątek
    • gapuchna Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:20
      Och, nie pociągnę dziś..... za podle się czuję, tak wewnątrz. Dziś, to ja chyba
      tylko potrafię wyzwać mężczyzn od najgorszych. Moze spać pójdę?

Jutro, maniana..... ale zdjecie na rozruch mam!
      :D
      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:21
        Zbiesiłam się ;&

:D
        • gapuchna Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:29
          Ech...:(

No umysłowo odstaję :D
          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:31
            Weź wbij szpilę komu! Mnie! ;D
            • gapuchna Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:34
              Tobie nie mogę - bo Cie starsznie lubię.

Tam gdzie chcę - nie mogę, bo nie zaboli. Mogę sobie. I wbijam, raz za razem :)
              • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:35
                A przyjemność masz, jak nie trafisz?
                • gapuchna Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:38
                  Lubię taki ból, naprawdę....wiesz, lepszy najgorszy znany stary bło, niż nowy,
                  nieznany. Ot, filozofia :)
              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:39
                :*

Bierz przykład z Lupusa: on lubi i wbija! ;D
                • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:43
                  Co wbija? Co wbija?
                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:44
                    lupus76 napisał:

> Co wbija? Co wbija?

Szpile. Mnie ;D
                    • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:45
                      Jeszcze żadnej nie wbiłem. I nie zamierzam :)
                      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:46
                        To nie lubisz mnie ;/
                        • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:47
                          Ależ bardzo lubię i dlatego nie wbijam, jeno łechcę :)
                          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:52
                            Tą szpilą???
                            • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:57
                              Różnymi, najostrzejszymi, platynowymi :)
                              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:04
                                Czuję to :)
                                • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:20
                                  I tak ma być:)
                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:22
                                    I tak jest :))
                                    • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:29
                                      Proszę Pana, czy to owczarek niemiecki?
                                      Na to pies: jawohl!
                                      ;)
                                      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:34
                                        Fart, że nie rottweiler, ten by od razu co odgryzł bo służbista straszny :D
                                        • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:55
                                          A doberman. Choćto trochę trąci Tel-Avivem :D
                                          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:01
                                            Tu mnie zgubiłeś myślowo ;/
                                            • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:25
                                              Lipmann, Dobermann, Hirszmann nie komponuje Ci się tak szmoncesowo?
                                              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 07:49
                                                Ja Ciebie powiem Wolfermann, że ja Ciebie niestety rozumiem! :D
                                                • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 08:37
                                                  (Nie)szczęście Ty moje! :D
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 09:54
                                                    Duży Lupus?

;D
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 13:40
                                                    Raczej Upupa Epops
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 13:57
                                                    Każdy dudek ma swój czubek :)
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:25
                                                    Każdy czubek ma swój sęk :)
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:31
                                                    Każdy sęk ma dwa końce drzewnianiej deski.
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:33
                                                    I tu jest pies wężykiem podkreślony.
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:35
                                                    A jak rura to może skoczyć!
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:37
                                                    jak tylko znajdzie taką szarą masę :)
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:41
                                                    Silikon bywa biały też :D
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:45
                                                    E nienienienie! Doskonały monolog Kobuszewskiego, tylko w sieci go chyba ni ma.
                                                    Jak to znalazł taką szarą masę.
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:46
                                                    To nie pamiętam, szkoda... z Dudka też?
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:50
                                                    Tak, ja go tylko w radio słyszałem. Pointa była taka, ze ta szara masa to był
                                                    mózg jakiegoś dyrektora, który doskonale funkcjonował bez niego :)
                                                    Cały czas aktualne :/
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:55
                                                    Wiesz, że coś mi się przypomina? Cud! ;D On znalazł mózg na ulicy, nie? I chciał
                                                    oddać ten mózg dyrektorowi ale tamten nie chciał. Raaany... :D

Aktualne zawsze i wszędzie.
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 16:45
                                                    O to właśnie! :)
                                                    Najpierw do biura rzeczy znalezionych, potem do dyrektora :D
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 18:56
                                                    Tak! :D Niewiarygodne, ale podziałałeś jak katalizator pamięci. Teraz mam przed
                                                    oczami jego miny i kawałki tekstów. Może wszystko sobie przypomnę? ;D

'Rozum znalazłem, mówię. Takie małe, szare, niczego...'
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 19:31
                                                    Czyli zgadzamy się, że monolog genialny?
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 21:50
                                                    Tak! Jeszcze mi się przypomniało... 'na oko mało używany' ;D
                • gapuchna Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:43
                  Ba! Lupus..... ojciec koszatniczek :)))))))))))))))))))
                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:45
                    Ojciec chrzestny, dodajmy :)
                    • gapuchna Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:46
                      Nie wnikam w takie tajniki :))))))))))))))))))

A zdrowe? tłuściutkie? :)))
                      • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:48
                        Jednej się bielmo na oczku zrobiło :(
                        • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:51
                          Kto się lubi ten się czubi. Przysłowie nie kłamie ;(
                          • twardycukierek Skucha! 05.10.09, 23:52
                            To miało się wlepić tam! :D
                            • lupus76 Re: Skucha! 05.10.09, 23:57
                              Kto się lubi, ten się całuje, o!
                              • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 00:00
                                Prawda święta i odwieczna! :D Tradycja.
                                • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 00:21
                                  Z dubeltówki!
                                  Po trzykroć - to rusycyzm.
                                  • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 00:22
                                    Już mam strzelać? ;)
                                    • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 00:30
                                      Byle nie babola :)
                                      • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 07:49
                                        A co to? :D
                                        • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 08:38
                                          "strzelić babola" = "dać ciała" = popełnić błąd, śmieszny raczej.
                                          • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 09:54
                                            Szowinista! ;&
                                            • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 13:40
                                              Jestem z tego dumny :P
                                              • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 13:58
                                                lupus76 napisał:

> Jestem z tego dumny :P

To esencja szowinizmu, Wolfie ;)
                                                • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 14:26
                                                  Eeeeee tam. Gdzie mi do Wierzejskiego na ten przykład. Czy nawet do Rzecznika
                                                  Praw Obywatelskich, albo J K-M?
                                                  • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 14:33
                                                    Bo się nie starasz, nie ewoluujesz ;) I w przeciwieństwie do tamtych: jesteś
                                                    mężczyzną.
                                                  • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 14:38
                                                    I nie chcę takiej ewolucji.
                                                    W naszej kulturze łacińskiej nie jestem: na razie tylko zasadziłem drzewo.
                                                  • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 14:42
                                                    No, to do roboty! Napiszemy razem książkę :D
                                                  • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 14:48
                                                    Sam proces pisania - owszem przyjemny, ale ja nie chcę tej książki wydawać :/
                                                  • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 14:57
                                                    Kocik, ja o książce nawijam!
                                                    Tamten proces też zawsze będzie tylko procesem :)
                                                  • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 16:46
                                                    Proces tworzenia jest zawsze lepszy, niż koniec, który niańczy dzieło :D
                                                  • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 18:57
                                                    Dokładnie, zwłaszcza, że ten przeklęty Koniec i tak nikogo nie niańczy! :D
                                                  • lupus76 Re: Skucha! 06.10.09, 19:32
                                                    Różnie to z tym końcem bywa, czasem tak strzeli, że ho-ho! :D
                                                  • twardycukierek Re: Skucha! 06.10.09, 21:51
                                                    O! A tu nie wiem, o co chodzi? :D
                                                  • lupus76 Re: Skucha! 07.10.09, 01:39
                                                    No: jak łysy grzywką o kant kuli...
                                                  • twardycukierek Re: Skucha! 07.10.09, 07:52
                                                    Nie wiem, serio! Mów, nie drażnić cukierka ;D
                                                  • lupus76 Re: Skucha! 07.10.09, 10:04
                                                    No ale właśnie powiedziałem. Co jeszcze? :D
                                                  • twardycukierek Re: Skucha! 07.10.09, 10:10
                                                    Chyba mnie trochę słabisz, synek... ;&
                                                  • lupus76 Re: Skucha! 07.10.09, 13:16
                                                    Chyba? To się mam bardziej postarać?
                        • gapuchna Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:52
                          Och jej, a wet?
                          • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:58
                            Wet jest przy tych stworzeniach bezsilny, bo mogłyby dostać zawału podczas
                            badania, tekie są strachliwe :(
    • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:22
      W zasadzie, to tylko
      dostępnością środków
      technicznych
      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:24
        Dobre!

I ideał piękna jakby mniej 'idealny' w tej grocie. Ale fakt, zimno tam było, a
        tłuszcz izoluje ;&
        • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:30
          I ideał piękna nam ciągle hmmm uderza do głowy :)
          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:31
            Ten hmmm, prehistoryczny hmmm grotowy czy jaki? :D
            • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:37
              oficjalnie obowiązujący w danym wycinku czasowym... Wiesz, jak to było z tym
              ślepym misiem, co to miał zajebisty seks z kobietą, o której jego kumpel
              twierdził, że niedojrz iż pasztet, to na dodatek mazowiecki?
              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:40
                Wiem, ten miś jest na zawsze w moim katalogu argumentów :D
                • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:44
                  Między klamką i bejsbolem? :)
                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:47
                    ;)

Kopytem i szablą :D
                    • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:48
                      Borutą a Belzebubem? :)
                      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:53
                        Borucem a Adebayorem ;)
                        • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 05.10.09, 23:59
                          Kaczyńskim a Kaczyńskim?
                          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:03
                            Kartoflem a breją?
                            • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:21
                              Krotochwilą, a Bareją?
                              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:24
                                Dobre!

Krokodylem a Botoksem.
                                • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:31
                                  Kurna, po obu stronach równania pojawia mi się Hanka Bakuła. Ki czort?
                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:36
                                    :DDDDDDDDDDDDDDD

Giertychem a Giertychem Seniorem?
                                    • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:55
                                      Frankensteinem, a Frankensteinem seniorem?
                                      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:02
                                        On nie miał ojca. Był AB.Normalny.
                                        • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:26
                                          No fakt, obaj to niezłe sieroty..
                                          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 07:49
                                            Czterej znaczy ;)
                                            • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 08:36
                                              Takich czterech, jak ich dwóch, to nie ma ani jednego.
                                              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 09:55
                                                W korcu szpil jednak taki ukole ;/
                                                • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 13:43
                                                  Cóż - fanatyzm zawsze boli.
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 13:58
                                                    ... a niektórzy uwielbiają cierpieć.
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:32
                                                    Taaaa, głos oddany na Giertycha jest jak szpilka, nie nie jak szpilka - jak
                                                    gwóźdź własnoręcznie wbity w swoje kolano...
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:36
                                                    Kolano??? Ale Ty delikatny dzisiaj, no no :)) Słabo Ci? :D
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:39
                                                    Wbij sobie gwoździa w kolano, a zobaczysz, czy delikatny :P
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:42
                                                    Nie mam młota, tylko sierp na biurku ;)
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:49
                                                    A kto mówi o młocie? Gwóźdź programu jest Ci potrzebny :F
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:58
                                                    Szpila może być?
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 16:47
                                                    I któż to udaje się do krainy łagodności? :D
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 18:58
                                                    Ja nie, ja w krainę modrą kapustą płynącą się udaję :D Rollada Stones.
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 19:33
                                                    Kapusta nie płynie, le płynnym można potraktować. A rolad nie robi się z
                                                    cynaderków, żeby tam jakieś kamole były.
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 21:52
                                                    To czym Twój kraj płynie? :&
                                                  • lupus76 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 07.10.09, 01:40
                                                    Kraj - aferami wybuchającymi ze średnią częstotliwością co dwa lata. Region -
                                                    spokojem i rzetelną robotą :)
                                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 07.10.09, 07:52
                                                    Hmmmmm :)))
    • milleniusz Pałką różnił się mężczyzna prehistoryczny 05.10.09, 23:57
      O taką:

[img]https://www.fallout3.phx.pl/obrazki/tactics_ekwipunek/bwb_maczuga.gif[/img]
      • twardycukierek Re: Pałką różnił się mężczyzna prehistoryczny 05.10.09, 23:59
        Ała.
        • milleniusz Albowiem mężczyzna współczesna używa... 06.10.09, 00:04
          Takiej:

[img]https://www.topblogposts.com/files/pultius-tv-remote-control/1.jpg[/img]
          • scorro Re: Albowiem mężczyzna współczesna używa... 06.10.09, 00:06
            :D :D :D
            • milleniusz Re: Albowiem mężczyzna współczesna używa... 06.10.09, 00:25
              No się wie. W związku z tym, ja jednak się różnię. Tyle, że mój jest krótszy.
              Zresztą, z tą długością to jakiś przereklamowany fetysz!
              • scorro Re: Albowiem mężczyzna współczesna używa... 06.10.09, 00:35
                Podobno to nie ma znaczenia, czy przycisków ma 100, czy 10. :>
                • twardycukierek A Wy Chłopcy tylko o jednym! 06.10.09, 07:51
                  ;D
                  • kriss67 Re: A Wy Chłopcy tylko o jednym! 06.10.09, 15:04
                    No tak Cukierku, o futbolu:)
                    • twardycukierek Re: A Wy Chłopcy tylko o jednym! 06.10.09, 15:08
                      Eeee, serio? ;)) Zmierz sobie gorączkę :D
    • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:00
      twardycukierek napisała:

> Czym się różnił od naszych tu facetów, jak myślicie?
      >
      > ;PP
      >

Ode mnie? Niczym :P
      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:02
        > Ode mnie? Niczym :P

Bracie! :D
        • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:05
          Ty też ganiasz w niewyprawionych skórach?
          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:10
            No co Ty? A kto by się odważył moją skórę wyprawiać???

:DD
            • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:11
              Jak rodzice nie wyprawili, to już nikt. :D
              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:14
                Kilku chodziło z intencjami ;D
                • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:15
                  Ale siedzą w prdlu?
                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:16
                    Taaa... są naczelnikami prdli :DD
                    • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:16
                      Wystarczy tylko nastawać na Cukierka? :>
                      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:21
                        Jasne! Nastawaj a w try miga zrobią Cię ministrem. Sprawiedliwości :D
                        • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:35
                          Qui xui mi taki kłopot? :D
                          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:38
                            ;))) słoooooooooooooooooooodkie!
                            Jaki znowu kłopot? Toż deklarujesz jako hobby spanie, to będziesz się mógł temu
                            oddawać ;)
                            • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:47
                              Chyba jednak nie bardzo. Niestety, w pracy włącza mi się moduł
                              odpowiedzialności. I dlatego nie mogę być nawet kierownikiem. :D
                              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:48
                                Zdrajco! ;& Jesteś odpowiedzialny i nie chcesz na ministra?
                                Aaaa... może to i lepiej? :D
                                • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 00:58
                                  Różnymi obelgami byłem częstowany, ale zdrajcą jestem po raz pierwszy. :D
                                  • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:00
                                    Bijemy się Złotą Patelnią Netykiety tu o... o tu ;D
                                    • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:02
                                      > Bijemy się o Złotą Patelnią Netykiety

Udam dżentelmena i Ci oddam bez walki. A masz!
                                      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:10
                                        Mocniej!

I kultury mi tu! ;)
                                        • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:12
                                          Z kultury to tylko kulturystyka została. :P
                                          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:14
                                            Nieee! Turyści to bydło najgorsze! :D
                                            • scorro Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 01:15
                                              Najgorsze, bo nieużyteczne.
                                              • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 07:50
                                                Trochę forsy zostawią i się kręci ta... no... eeekonomia! ;D
    • kriss67 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 13:24
      Mężczyzna prehistoryczny.....Hm... Za takiego można uzań osobnika,
      co to urodził sie w zamieszłych latach 60-tych ubiegłego stulecia.

Czyli w czasach przed-komputerowych i przed-komórkowych:)

Pozdro
      Krzysztof
      • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 13:57
        Nie zgadzam się! Veto! :D

Był telefon, Telesfor, momentami też Teleranek. :)
        • kriss67 Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:03
          No tak, ale pewnego ranka nie było teleranka:)
          • twardycukierek Re: Mężczyzna Prehistoryczny 06.10.09, 14:05
            Telefonu też. Znaczy był ale głuchy ;/

Nie jesteś prehistoryczny, Kriss... to ta gorączka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka