Dodaj do ulubionych

Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 planujący

10.10.09, 18:50
Pokojowego Nobla dostał facet, który prowadzi dwie wojny (Irak, Afganistan),
trzecią planuje (Iran), a i o czwartej (Korea Płn.) coś wspomina.
Poza tym promuje "partial birth abortion" czyli masakrę polegającą na
wyrwaniu, często w 3 symestrze ciąży, dziecka z łona matki i przebicia mu
główki chirurgicznymi nożyczkami. Rozkoszny i milutki pan...
Obserwuj wątek
    • mg2005 Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan 10.10.09, 21:39
      baltazarus napisał:

> Pokojowego Nobla dostał facet, który prowadzi dwie wojny (Irak,
      Afganistan),
      > trzecią planuje (Iran), a i o czwartej (Korea Płn.) coś wspomina.

On tak jak tow.Stalin - tak ukochał pokój, że w obronie pokoju gotów
      rozpętać światową wojenkę... :)

> Poza tym promuje "partial birth abortion" czyli masakrę polegającą
      na
      > wyrwaniu, często w 3 symestrze ciąży, dziecka z łona matki i
      przebicia mu
      > główki chirurgicznymi nożyczkami.

Mało tego - jako senator domagał się zakazu ratowania dzieci, które
      urodziły się żywe po "nieudanej" aborcji...

> Rozkoszny i milutki pan...

Aż ciarki przechodzą po plecach... :/

--
      Lobbing cmentarny :)
    • baltazarus Errata: "trymestr", a nie "symestr" 10.10.09, 21:59
      Errata: "trymestr", a nie "symestr".
    • Gość: profesor ciekawski Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: 212.33.72.* 11.10.09, 13:04
      > Pokojowego Nobla dostał facet, który prowadzi dwie wojny (Irak,
      > Afganistan)

Och, jakiż okropny zbrodzień! Dwie wojny prowadzi. Na pewno sam je wywołał...
      przecież żaden biały, republikański chrześcijanin by tego nie zrobił, nieprawdaż?
      • Gość: lol Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: *.netis.net.pl 11.10.09, 13:48
        > Och, jakiż okropny zbrodzień! Dwie wojny prowadzi. Na pewno sam je wywołał...
        > przecież żaden biały, republikański chrześcijanin by tego nie zrobił, nieprawda
        > ż?

Zakonczyl te wojny wywolane przez republikanskiego chrzescijanina czy nadal je
        prowadzi?
        • Gość: profesor ciekawski Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: 212.33.72.* 11.10.09, 13:56
          gdyby zakończył je od razu to byście dopiero po nim jechali że kapituluje przed
          islamem, że sam jest agentem Osamy albo Putina etc. ... :-) Na pewno Nobel dla
          Obamy to kabaret ale jeśli taki cesarz Henryk II prowadzący wojny (m.in. z
          Polską) mógł zostać świętym, to skąd zgorszenie że laureat pokojowego Nobla też
          wojny prowadzi?
          • Gość: lol Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: *.netis.net.pl 11.10.09, 15:07
            > gdyby zakończył je od razu to byście dopiero po nim jechali że kapituluje przed
            > islamem, że sam jest agentem Osamy albo Putina etc. ... :-)

"Byscie jechali"? A kto konkretnie? Fajnie jest z gdybania robic cos
            rzeczywistego. Gratuluje. :)

Na pewno Nobel dla
            > Obamy to kabaret ale jeśli taki cesarz Henryk II prowadzący wojny (m.in. z
            > Polską) mógł zostać świętym, to skąd zgorszenie że laureat pokojowego Nobla też
            > wojny prowadzi?

Co mnie obchodza jacys swieci? Bo co mysla o swietym Henryku inni to nie wiem.
            Mnie jego swietosc ni grzeje ni ziebi. Papa niech sobie powoluje kogo chce na
            swietego - jego opinia w tym wzgledzie jest malo interesujaca. Jak widac
            pokojowy Nobel jest jeszcze mniej interesujacy skoro odstawia taki kabaret.
            • Gość: profesor ciekawski Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: 212.33.72.* 11.10.09, 15:33
              > "Byscie jechali"? A kto konkretnie?

Jeśli już chcesz nicki: baltazarus, mg2005, pewnie Ty tez.

> Fajnie jest z gdybania robic cos rzeczywistego. Gratuluje. :)

Dziekuję. Po prostu czytam wypowiedzi ww/w nicków na różne tematy i wyobrażam
              sobie jakby zachowali się w takiej hipotetyczznej sytuacji.

> Co mnie obchodza jacys swieci? Bo co mysla o swietym Henryku inni to nie wiem.
              > Mnie jego swietosc ni grzeje ni ziebi. Papa niech sobie powoluje kogo chce na
              > swietego - jego opinia w tym wzgledzie jest malo interesujaca. Jak widac
              > pokojowy Nobel jest jeszcze mniej interesujacy skoro odstawia taki kabaret.

No to się zgadzamy. Jeśli nie obchodzi Cię papież to wszystko w porządku. Ale
              katolicy powinni się zastanowić co jest złego w pokojowym Noblu dla Obamy jeśli
              prowadzenie wojen nie przeszkadza w formalnym osiągnięciu świętości.
              • Gość: lol Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: *.netis.net.pl 11.10.09, 15:59
                > Jeśli już chcesz nicki: baltazarus, mg2005, pewnie Ty tez.

"Pewnie". No tak. To mnie przekonuje. :)

> Dziekuję. Po prostu czytam wypowiedzi ww/w nicków na różne tematy i wyobrażam
                > sobie jakby zachowali się w takiej hipotetyczznej sytuacji.

No to masz bujna wyobraznie. :)

> No to się zgadzamy. Jeśli nie obchodzi Cię papież to wszystko w porządku. Ale
                > katolicy powinni się zastanowić co jest złego w pokojowym Noblu dla Obamy jeśli
                > prowadzenie wojen nie przeszkadza w formalnym osiągnięciu świętości.

Byc moze. Ale ja sie katolikami nie przejmuje (Tobie tez to proponuje). Nie
                interesuje mnie rowniez to nad czym katolicy (ale zarowno inne grupy - np
                homosie, Zydzi czy cyklisci) powinni sie zastanawiac. To nie moja sprawa.

pozdr.
                • Gość: profesor ciekawski Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: 212.33.72.* 11.10.09, 16:18
                  > "Pewnie". No tak. To mnie przekonuje. :)
                  (...)
                  > No to masz bujna wyobraznie. :)

Wiesz, naprawdę nie jest trudno przewidzieć co na dany temat napisze osoba o
                  poglądach konserwatywnych, prawicowych, narodowych, katolickich etc. :-)
                  • Gość: Kingston Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: *.opera-mini.net 11.10.09, 16:46
                    Przeciez tu nie trzeba wyobrazni, wszystko jest czarno na bialym, czy jak kto sobie w opcjach wyswietlania ustawi. Baltazarus krytykuje Obame za plany wojenne, o ktorych wie pewnie dzieki prywatnej z nim rozmowie i za wojny, ktore odziedziczyl po swym czci godnym poprzedniku. Mg za to, ze Obama jako senator glosowal przeciwko wprowadzeniu w Illinois prawa, zakazujacego czynnosci i tak przez prawo tego stanu zakazanej obowiazujacym juz przepisem. To taka specyficznie rozumiana uczciwosc w prowadzeniu dyskusji przypominajaca bolszewickie 'cel uswieca srodki'.
                  • Gość: lol Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: *.netis.net.pl 11.10.09, 17:10
                    No i dobrze wiesz co ja napisze w danej sprawie, bo oczywistoscia jest, ze mam
                    poglady konserwatywne, prawicowe, narodowe, katolickie etc.
          • Gość: Parch polski Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: 67.159.5.* 11.10.09, 17:21
            > ale jeśli taki cesarz Henryk II prowadzący wojny (m.in. z
            > Polską) mógł zostać świętym, to skąd zgorszenie że laureat
            > pokojowego Nobla też wojny prowadzi?

Wtedy były inne realia
            • Gość: lol Re: Nobla dostał facet prowadzący 2 wojny, 2 plan IP: *.netis.net.pl 11.10.09, 18:24
              Zasady wiary sie zmieniaja?
    • informationes należy mu się za Guantanamo 11.10.09, 14:24
      należy mu się za Guantanamo! Podobno wprowadził dla nich papier toaletowy
      zastępując używane do tej pory liście tytoniu.
    • majenkir Re: 11.10.09, 14:49

baltazarus napisał:
      > Pokojowego Nobla dostał facet, który prowadzi dwie wojny

i Ksiezyc zbombardowal.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka