twardycukierek 14.10.09, 08:02 Dzień Dobry! Wasz KAOWIEC przypomina: Szpilki krzepią! ;) Miłego :) [img]https://www.sweetaftontearoom.com/assets/images/hot_tea_large_b.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonflour Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 08:41 dzien dobry i idę po kawulca. w radiu przed chwilą www.youtube.com/watch?v=NDlTdpbQN7Q&feature=related fajny kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 10:03 ;P jeeeeżu nie mów mi słowa plaża! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 08:57 > Szpilki krzepią! ;) Ale w postaci naturalnej, czy płynnej? Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 09:05 Wasz KAWOWIEC przypomina :))) Miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 09:56 Taaa? Skąd wiesz co tam się dymi? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 10:17 Ha :) Dopowiedziałam sobie :))) Każdy wybiera co lubi! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 10:20 Heh ;) nad dzisiejszą aurę to paliwo rakietowe podgrzane z cytryną pasi ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 10:30 :D no to odpalamy! a ja popracuje troche! pa Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 10:31 To pa! Wyślę Ci kartkę z Bahamas! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 09:15 Czołem:) Srodowiskowo i snieznie w Warszawie. Miłego dnia ludziki szpilkowe:) Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dzisiaj jest środowisko! 14.10.09, 09:57 Brrrr Kriss, brrrr ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Kaowiec? 14.10.09, 09:38 No to proszę: KAPITAN Dzień dobry. Przedstawiam państwu nowego naszego kolegę, który razem z nami będzie płynął. Sądzę, że... Yyyy... Będzie się zajmował: rozrywką, kulturą, sztuką. Yyyy... Sądzę, że współpraca razem z nim - bardzo dobrze państwu wypadnie. Życzę powodzenia. INSTRUKTOR KO Z... Znamy się mało... Więc może ja bym powiedział parę słów o sobie, najpierw. Urodziłem się... Urodziłem się w Małkini w 1937 roku w lipcu. Znaczy w połowie lipca... właściwie w drugiej połowie lipca właściwie... Yyyy... Dokładnie 17 lipca. Yyyy... No... to tyle może o sobie - na początek... Czy są jakieś pytania ? GITARZYSTA Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy. SIDOROWSKI Przepraszam czy można ? INSTRUKTOR KO Oczywiście. Oczywiście. SIDOROWSKI Ja mam pewną kwestię. INSTRUKTOR KO Bezwzględnie. SIDOROWSKI Ale nie wiem czy można ? INSTRUKTOR KO Można, można. Naturalnie bardzo prosimy właśnie. SIDOROWSKI Chciałbym zamienić się na łóżka. Ponieważ zaistniała taka sytuacja... MAMONIOWA Wie pan. Dziwię się bardzo, że pan wy... wyjeżdża tutaj z czymś takim. INSTRUKTOR KO Mmmm... A, chciałem tylko zapytać... Właściwie... A z kim pan chciał się zamienić na łóżka ? SIDOROWSKI Z nikim. Obok jest wolne łóżko... O wiele wygodniejsze, szersze... INSTRUKTOR KO A skąd pan wie ? SIDOROWSKI Próbowałem. INSTRUKTOR KO No tak. Więc... W tej sprawie właściwie mogę panu odpowiedzieć, że... Właściwie można się zamienić. To znaczy... Yyyy... Nie można. Chyba tak. SIDOROWSKI Czyli mam spać na tym, na którym... Które mi zostało przydzielone. INSTRUKTOR KO Nie. Znaczy... Obecnie pan śpi na którym ? SIDOROWSKI Na tym od... Jak wchodzę do kajuty - po lewej ręce mam. Te łóżko. INSTRUKTOR KO Acha. Ja mam po prawej. MAMOŃ Yyyy... Chciałem się przedstawić... Yyyy... Inżynier Mamoń jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kaowiec? 14.10.09, 09:58 Heh ;P Ja wam się nie przedstawię i co mi zrobicie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kaowiec? 14.10.09, 10:16 Powiemy, że znamy się mało, właściwie wcale :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kaowiec? 14.10.09, 10:20 To ja wam powiem kilka słów. No, już. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kaowiec? 14.10.09, 10:26 O tym mogę jak z nut i obudzona w nocy ;P Albo patrząc w lustro :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kaowiec? 14.10.09, 10:49 To może trochę kulturalnej rozrywki: FILOZOF Malarze holenderscy malowali ludzi starych i pokurczonych. Nie ukrywali brzydoty swoich modeli, ale pokazywali ich piękno, bo mieli dystans do swego tworzywa. W naszej piramidzie jesteśmy zarazem tworzywem i twórcami. Otóż gdyby ktoś był niedoskonały fizycznie nie wiedziałby gdzie kończy się i gdzie zaczyna się jego brzydota. I nie sposób żeby miał właściwy dystans do samego siebie. To jest powód, dla którego sądzę, że osobiście, nie mogę już dłużej brać udziału w tej gimnastyce. Nie umiem znaleźć dystansu. INSTRUKTOR KO Dlaczego ? FILOZOF Nie mogę być równocześnie twórcą i tworzywem. Mam chyba prawo wyboru. INSTRUKTOR KO Oczywiście. Proszę. [KLAPS] Pan. FILOZOF Tak. INSTRUKTOR KO Proszę. [KLAPS] FILOZOF Pan. INSTRUKTOR KO Nie. Proszę. [KLAPS] FILOZOF Ja. INSTRUKTOR KO Słucham ? FILOZOF Nie pan, więc ja. INSTRUKTOR KO Skąd. Proszę. [!! KLAPS !!] FILOZOF Eee.. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kaowiec? 14.10.09, 10:52 To wszystko bardzo ładnie, ale jako że filozofem nie jestem to i klapsów nie zaliczę :) KLAPS KLUPS KLUPUS ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kaowiec? 14.10.09, 12:01 Content of this: you can be kontent! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kaowiec? 14.10.09, 12:29 Ja? Nieee. Mnie już jest najlepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kaowiec? 14.10.09, 13:04 Mie? Dziołcha, ty sie imaginujesz, kaj jo to mom? :D Wierszyk z jakiegoś turnieju mi się przypomniał. Można cytować, bo tekst spijany z ust maestro Grabowskiego: wasza grupa naszą grupę moze pocałować wszędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kaowiec? 14.10.09, 13:07 E, do tego imaginacji to ja nie potrzebuję :D Acha, to taka terapia grupowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kaowiec? 14.10.09, 14:11 Wreck? Nie no Andrus może jest trochę nieruchawy, ale żeby wreck? Odpowiedz Link Zgłoś