flisy 26.10.09, 15:00 www.youtube.com/watch?v=msW_Cym79L0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_malej_litery Omega - Gyöngyhajú lány 26.10.09, 15:28 miałam może z osiem lat, kiedy usłyszałam i się zakochałam :) www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0 Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Omega - Gyöngyhajú lány 26.10.09, 15:36 świetna piosenka,no i co za tekst,,,ciary po plecach. Pewnego razu Słońce tak się zmęczyło, że zasnęło na łonie zielonego jeziora Ludzi zaś bolała ta ciemność Ona się zlitowała, przyszła do nas Tak, przyszła Perlistowłosa śniłem, czy też była to jawa Ziemia znów zielona była I Niebo tak niebieskie jak dawniej Wstał świt, ona wrociła do domu, Za niebieską górą,pośród kwiecia Trochę zmęczona snuła bajkę W jej pięknych perlistych włosach drzemie swiatło Tak, przyszła Perlistowłosa śniłem, czy też była to jawa Odtąd perliste włosy żyją w głębokim niebieskim morzu Kiedy jesteś bardzo samotny Spada do ciebie mała gwiazda śnieżnobiałe perły niechże cię prowadzą Jak dobrego wędrowca białe kamienie obudź się Perłowłosa dziewczyno śniłem, czy też była to jawa Lampy perła prowadzi cię Pomiędzy Niebem a Ziemią "Dziewczyna O Perłowych Włosach" Omega Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Omega - Gyöngyhajú lány 26.10.09, 15:37 własnie sobie słucham z całej mocy głośników :))))) to jest to coś, co sie nie starzeje :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Straight To Number One - Touch And Go 26.10.09, 16:06 uciekam i zostawiam Wam na podkręcenie nastroju wieczorową porą :) www.youtube.com/watch?v=9aTJ3wqOE1M&feature=fvw Morelko - Morelko! :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś