mabiwy 27.10.09, 11:35 zagraj ze mną stuff.pyzam.com/toys/tictacscare.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka_1 Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 11:37 :D gdyby była noc to bym umarła, albo co gorsza narobiła pod siebie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 11:44 oj!, cóż przegrałas sromotnie, ale czy to powod zeby się tak zloscic?! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 12:06 Oszukana ta gra,,,postawiłem dwa krzyżyki a on zamiast grać to od razu z pyskiem na mnie że przegrał :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 17:13 mabiwy napisał: > głosy słyszysz, flisy?? :D To było coś tak: aaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzżżżżżżżżżźźźźźźźźźźźźxxxxxxuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 12:48 niewiele straciles, kriss, albo takim dobrotom jak Ty zły się nie pokazuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 14:12 A dzieki Mabiwy za dobre słowo:):) Na innym kompie potem obejrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 12:18 Mab, tego bym się po Tobie nie spodziewała... dobrze, że jestem w pracy i nie mogę używać głośników... bo inaczej wysłałbyś mnie na tamten świat - tak bardzo mnie nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 12:46 wrecz przeciwpoloznie. Lubie. Mam wlaczone glosniki, ale ten on, jeno wyrazisty, bo jednak cichy taki ;) Dlatego zastanawiam sie czy to alter ego gracza, czy prawdziwa twarz wspolgracza? ;) przepraszam, jesli Cie tak mocno tok gry zaskoczyl. Na przeprosiny:) karolinka15m.wrzuta.pl/film/2vxGdDuVzte/timbaland_-_apologize (dla mnie jeden z pieknieszych klipow) Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 12:58 posłucham w domu, bo pomału zaczyna chodzić za mną muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 13:06 wiem, będę śpieszyła się powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: kółko i krzyżyk 27.10.09, 17:45 Mabiwy, karwasz wasza Barabasza - jak to powiada Marian Paździoch - uziemiło mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: kółko i krzyżyk 28.10.09, 14:11 Aż tak źle? Mam zerkać czy nie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś