twardycukierek 29.10.09, 08:09 Biedny Michałek... Ech ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 09:53 bylbym ostrozny z opiniami. Tak na temat samego artykulu, jak malolata. Jedno jest pewne ta szkola nie jest dla niego, a malemu potrzebna indywidualna opieka. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 09:55 Jakie to niezmierne szczęście, że ja żadnej opinii nie wyraziłam... Zatrzymaj mnie, zanim coś powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:22 o te trzymanke oczywiscie :D o tamto nie musze, widzacy jestem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:25 Jak widzę starasz się zatrzymać ewentualne oceny przed ich wyrażeniem :) Nawet więcej: wszechwidzący :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:32 swoje? tak a nie, nie, nudno by mi było ;P .. jeno to, co przeczytam, szczegolnie jesli wprost napisane :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:42 Tak najlepiej, zacząć od siebie. Amen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:48 taką szpileczke wbijasz mi slodki cukiereczku? Słodkie!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:51 wez jeno poprawke, prosze, ze moj post nie byl komentarzem do Twojego komentarza, a do artykulu. Li tylko. Szpila w tym wzgledzie chybiona, co do reszty nie zaluj sobie :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:58 mabiwy napisał: > wez jeno poprawke, prosze, ze moj post nie byl komentarzem do Twojego komentarza, a do artykulu. Li tylko. Szpila w tym wzgledzie chybiona, co do reszty nie zaluj sobie :D A to ja bardzo przepraszam, mi się coś przywidziało :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:59 nie pierwszy raz :D widac od nastawienia do autora zalezy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 11:03 Nastawienie mam do Ciebie cacy :) Nie ukrywam jednak, że widzę (być może mylnie) u Ciebie tendencje do przypisywania, jak np 'negatywnych emocji' w związku z Gołotą. A u mnie żadnych negatywnych emocji nie było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 11:09 slodkie :D znaczy ja sie pomylilem. Tez nie pierwszy raz :D. Wydawalo mi sie ,ze tendencji nie mam, nawet do tycia, ale czlowiek dowiaduje sie i uczy cale zycie, niech go tylko stosowna szpila trafi :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 11:17 Tyle, że ja nie twierdzę, że mam rację. Mówię Ci jak to odbieram :) W dodatku wetknąłeś szpilę przy gołotowej okazji i nie dałeś się przekonać, a szkoda. Bo zwykłe komentowanie nie świadczy o emocjach, nie u każdego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 11:24 jasne :) skoro tak mowisz, to tak jest. O tym jestem przekonany :D Serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 11:29 i ja takoz :) i tym optymistycznym.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:55 chyba , ze nadinterpretacja slodyczy cukierkowej dotyczyla :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 10:59 Też :) bo za słodka to ja nie jestem i chyba o tym wiesz. Buzia! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 11:32 Nie ma się o co szpilić, dlatego Csiiii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 11:33 dobra, biore tego cukierka od cukierka :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Ble, ble, ble... 29.10.09, 11:36 No, na dar od mumii Gierka nie mamy co czekać :DD Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Ble, ble, ble... 30.10.09, 01:05 "Po tych zdarzeniach dyrektor podstawówki powiadomił policję o jego zachowaniu nie mieszczącym się w przyjętych normach, a ta - zgłosiła sprawę sądowi rodzinnemu." nadanie sprawie pożądanego biegu,po prostu oł jeeee!! Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy "i tylko bla bla bla 29.10.09, 09:55 bla, bla, bla, bla, bla, bla, tak po calych dniach.. " ;) www.youtube.com/watch?v=qrsuiD2y3c0 Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: "i tylko bla bla bla 30.10.09, 01:12 www.youtube.com/watch?v=qrsuiD2y3c0 a szyby dymki?;D Odpowiedz Link Zgłoś