sppu 17.01.04, 15:51 potrzebna pomoc buty odzież dla biednej rodziny z czworgiem dzieci 16,15 ,10,6 dwoje najstarszych to chłopcy jezeli masz zbedną odziez napisz sppu@o2.pl z góry będe wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CARITAS Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 16:45 SPRZEDAJ KOMPA I KUP DZIECIOM ODZIESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 18.01.04, 09:51 caritas widzisz jaki plyki jestes o pomoc prosil mnie syn tych dzieci bo nawet do szkoly nie moze chodzic a moja rodzina pomaga im jak moze najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
aphoper1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.04, 09:55 skąd jesteście? ja nie mam zieci, więc i ubranek takich brak... ale wiem, że wiele może zdziałać dobrze działająca komisja stypendialna w szkole. nalezy się o to dowiedzieć. jest wiele form wsparcia dla uczniów, tylko ktoś musi chcieć i apelować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 18.01.04, 18:45 aphoper1 rodzina ta jest ze wsi POLAKOWO a dzieci chodza do szkoly w RĄBINIE sa to biedne tereny post pegerowskie pierwszy raz słysze ze uczen moze ubiegac sie o jakas pomoc na tym terenie,jedyna pomoca szkoly dla biednych rodzin jest ciepla zupa dzieci nawet nie maja na dlugopisy ,kredki wiec kazda pomoc jest potrzebna wiec jak masz jakies niepotrzebne artykuly szkolne to tez by byly mile widziane adres przesle mailem - Odpowiedz Link Zgłoś
aphoper1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.04, 19:50 OK. Co do pomoy - jest Agencja Wlasnosci Rolnj i inne instytucje - ale to szkola musi posredniczyc zwykle. czy w ich szkole jest komisja stypendialna? czekam na list Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 18.01.04, 21:01 aphoper1 nie mam pojecia czy cos takiego jest jurto sie dowiem ale szczeze to nikt chyba tymi dziecmi sie nie interesuje nauczyciele nie zawracaja sobie glowy czy ktos jadl cos dzisiaj czy nie wszystko rozbija sie o pieniadzebiedne gminy nie maja na nic swieto jest jak uboga rodzina z MOPS dostanie zasilek 30zl Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 12.02.04, 17:15 aphoper1 napisała: > OK. Co do pomoy - jest Agencja Wlasnosci Rolnj i inne instytucje - ale to szkola musi posredniczyc zwykle. czy w ich szkole jest komisja stypendialna? Szanowny aphoper1, pochwal się co Ty konkretnie zwojowałeś w tych, przez siebie wymienionych, instytucjach :((( ciekawskiFil PS "Dobre rady zawsze w cenie" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.04, 20:20 Prosze o przeslanie adresu pocztowego i informacji na temat tej rodziny. Czy 2 mlodszych dzieci to dziewczynki? Na chlopcach i co potrzeba zbytnio sie nie znam - mam 1 corke. anna@inbox.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 10:13 Co prawda nie mam dzieciaków w tym wieku, ale wątek do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorka2 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.04, 11:04 Możesz podesłać info na mój adres kolorka2@gazeta.pl? Mam więcej rzeczy dla dziewczynek, ale dla chłopców też się coś znajdzie - napisz tylko które jest w jakim wieku proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 22.01.04, 21:30 bardzo dziekuje w imieniu rodziny ,ktora mnie prosila o zaczecie tej akcji ,juz przyszly pierwsze paczki z odzieza wszystko wyglada jak nowe dziekuje tez za pieniadze,pani ktura przylala pieniazki na leki dla dziewczynki zostały dzisiaj wyslane rachunki za zakupione leki i ksero rozpoznania choroby dlapotwierdzenia ze nie jest to naciaganie i jej pomoc poszla na okreslony przez nia cel jeszcze raz wszystkim dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com.pl / 217.96.3.* 09.02.04, 19:23 ponawiam temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.160.* 09.02.04, 20:53 możesz napisac skad ty jestes albo skad ta rodzina? jakies rzeczy sie znajda z których wyrosłam ja i brat. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.04, 21:09 Sądzę, że po podaniu swego adresu e-mailowego, dostaniesz bliższe informacje. Podawanie takich danych na forum raczej nie powinno być praktykowane. Ja dostałem takie dane i je wykorzystałem. Uznałem, że to naprawdę potrzebująca rodzina i nie patologiczna. Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.160.* 09.02.04, 22:18 o rany. zapomniałam, zem niezalogowana. a pisz proszę na adres: fleurette@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com.pl / 217.96.3.* 10.02.04, 20:18 wlasnie wysłałem emaila z adresem pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 24.02.04, 22:41 ponawiam watek i dziekuje wszystkim tym ktorzy zadeklarowali pomoc Odpowiedz Link Zgłoś