Dodaj do ulubionych

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!

17.01.04, 15:51
potrzebna pomoc buty odzież dla biednej rodziny z czworgiem dzieci
16,15 ,10,6 dwoje najstarszych to chłopcy jezeli masz zbedną odziez napisz
sppu@o2.pl z góry będe wdzieczny
Obserwuj wątek
    • Gość: CARITAS Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 16:45
      SPRZEDAJ KOMPA I KUP DZIECIOM ODZIESZ
      • Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 18.01.04, 09:51
        caritas widzisz jaki plyki jestes o pomoc prosil mnie syn tych dzieci bo nawet
        do szkoly nie moze chodzic a moja rodzina pomaga im jak moze najlepiej
        • aphoper1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.04, 09:55
          skąd jesteście?
          ja nie mam zieci, więc i ubranek takich brak... ale wiem, że wiele może zdziałać
          dobrze działająca komisja stypendialna w szkole. nalezy się o to dowiedzieć.
          jest wiele form wsparcia dla uczniów, tylko ktoś musi chcieć i apelować.
          • Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 18.01.04, 18:45
            aphoper1 rodzina ta jest ze wsi POLAKOWO a dzieci chodza do szkoly w RĄBINIE
            sa to biedne tereny post pegerowskie pierwszy raz słysze ze uczen moze ubiegac
            sie o jakas pomoc na tym terenie,jedyna pomoca szkoly dla biednych rodzin jest
            ciepla zupa
            dzieci nawet nie maja na dlugopisy ,kredki
            wiec kazda pomoc jest potrzebna wiec jak masz jakies niepotrzebne artykuly
            szkolne to tez by byly mile widziane
            adres przesle mailem

-
            • aphoper1 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.04, 19:50
              OK. Co do pomoy - jest Agencja Wlasnosci Rolnj i inne instytucje - ale to szkola
              musi posredniczyc zwykle. czy w ich szkole jest komisja stypendialna?
              czekam na list
              • Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 18.01.04, 21:01
                aphoper1 nie mam pojecia czy cos takiego jest jurto sie dowiem
                ale szczeze to nikt chyba tymi dziecmi sie nie interesuje
                nauczyciele nie zawracaja sobie glowy czy ktos jadl cos dzisiaj czy nie
                wszystko rozbija sie o pieniadzebiedne gminy nie maja na nic
                swieto jest jak uboga rodzina z MOPS dostanie zasilek 30zl
              • filut Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 12.02.04, 17:15
                aphoper1 napisała:

> OK. Co do pomoy - jest Agencja Wlasnosci Rolnj i inne instytucje - ale to
                szkola musi posredniczyc zwykle. czy w ich szkole jest komisja stypendialna?

Szanowny aphoper1,
                pochwal się co Ty konkretnie zwojowałeś w tych, przez siebie wymienionych,
                instytucjach :(((

ciekawskiFil

PS
                "Dobre rady zawsze w cenie" :))
    • emigrantka Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.04, 20:20

Prosze o przeslanie adresu pocztowego i informacji na temat tej rodziny. Czy 2
      mlodszych dzieci to dziewczynki? Na chlopcach i co potrzeba zbytnio sie nie
      znam - mam 1 corke.

anna@inbox.net
    • Gość: Kasia Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 10:13
      Co prawda nie mam dzieciaków w tym wieku, ale wątek do góry :)
      • kolorka2 Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.04, 11:04
        Możesz podesłać info na mój adres kolorka2@gazeta.pl? Mam więcej rzeczy dla
        dziewczynek, ale dla chłopców też się coś znajdzie - napisz tylko które jest w
        jakim wieku proszę. Pozdrawiam
        • Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 22.01.04, 21:30
          bardzo dziekuje w imieniu rodziny ,ktora mnie prosila o zaczecie tej
          akcji ,juz przyszly pierwsze paczki z odzieza wszystko wyglada jak nowe
          dziekuje tez za pieniadze,pani ktura przylala pieniazki na leki dla
          dziewczynki zostały dzisiaj wyslane rachunki za zakupione leki i ksero
          rozpoznania choroby dlapotwierdzenia ze nie jest to naciaganie i jej pomoc
          poszla na okreslony przez nia cel
          jeszcze raz wszystkim dziekuje
    • Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com.pl / 217.96.3.* 09.02.04, 19:23
      ponawiam temat
      • Gość: fleurette Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.160.* 09.02.04, 20:53
        możesz napisac skad ty jestes albo skad ta rodzina? jakies rzeczy sie znajda z których wyrosłam ja i brat.
        • filut Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.04, 21:09
          Sądzę, że po podaniu swego adresu e-mailowego, dostaniesz bliższe informacje.
          Podawanie takich danych na forum raczej nie powinno być praktykowane.
          Ja dostałem takie dane i je wykorzystałem. Uznałem, że to naprawdę potrzebująca
          rodzina i nie patologiczna.
          Pozdrawiam
          Fil
          • Gość: fleurette Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.219.160.* 09.02.04, 22:18
            o rany. zapomniałam, zem niezalogowana. a pisz proszę na adres: fleurette@gazeta.pl
            • Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com.pl / 217.96.3.* 10.02.04, 20:18
              wlasnie wysłałem emaila z adresem
              pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie
              • Gość: sppu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.96.3.* 24.02.04, 22:41
                ponawiam watek i dziekuje wszystkim tym ktorzy zadeklarowali pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka