flisy 29.11.09, 16:45 Witaj Tomek,,,ale fajnie ze i Ty jesteś z nami,,,no no stara gwardia wraca,,,super:) Na powitanie Bazuki wszyscy razem i głośno,,,Hura!!! www.youtube.com/watch?v=Pkv30U8RVRw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_malej_litery Re: Tjbazuka :) 29.11.09, 16:47 witam Tomasza :) Flissy, a zapomniałam ci powiedzieć - czy wiesz, ze się na Gdańskiej zgubiłam! podle oznakowana ta twoja Bydzia :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Tjbazuka :) 29.11.09, 16:50 Hahahaha,,,nie wiem jak to możliwe,,,widocznie kobiety sa niebywale zdolne :D A czego szukałaś i gdzie się zgubiłaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Tjbazuka :) 29.11.09, 16:52 jechałam :) ... no znalazłam chwile później, w mózgu, że to nie ten kierunek :) ale ronda to pożal się Panie Boże :( literki wielkości gazetowej, gdzieś z daleka, niewidoczne. ufff... klęłam w żywe kamienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Tjbazuka :) 29.11.09, 16:54 Podobno już niedługo ma się to zmienić,miasto ma już wszystko przygotowane do zmiany oznakowania nazw ulic:) A po za tym to to jest specjalnie,by w razie wojny wróg zgłupiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Tjbazuka :) 29.11.09, 17:10 ... no, toruński wróg zgłupiał :DDDD brawo za to co napisałeś!!! - aż się roześmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Tjbazuka :) 29.11.09, 17:17 Aaaaaaaaaaaaa no to teraz wiem dlaczego się zgubiłaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tjbazuka :) 29.11.09, 17:18 Wszystko się zgadza, Tomek chciał do nas dołączyć i jest :))) Wiedziałam, że się ucieszysz :))) Hurrrraaaa!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Re: Tjbazuka :) 30.11.09, 09:33 hura :) z Tomka świetny gościu jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Tjbazuka :) 30.11.09, 10:08 A ile punktów zdobył w cukierkowym teście? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tjbazuka :) 30.11.09, 10:23 O, a jaki to test? :D PS. I ile Ty zdobyłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Tjbazuka :) 30.11.09, 10:45 No właśnie to mnie cały czas zastanawia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tjbazuka Re: Tjbazuka :) 30.11.09, 11:40 Dzieki :) Wlasnie zauwazylem watek. Bede wpadal. Jest bardzo sympatycznie. Ps: Czytalem kiedys 'Szpilki'. Taki tygodnik satyryczny. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tjbazuka :) 30.11.09, 12:15 Tomek, tytuł forum to wielki ukłon w stronę tamtych Szpilek, trafiłeś w dychę :) Bywaj często! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tjbazuka :) 30.11.09, 12:16 scorro napisał: > No właśnie to mnie cały czas zastanawia. :) To zamyśl się nad czym innym bo nie ma żadnego 'testu cukierka' ;DDD Co by to niby miało być, hmmm? CQ? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Tjbazuka :) 30.11.09, 13:02 Dobre :DDD nieee, to też nie to. SQ? Sweetness Quote? :D Odpowiedz Link Zgłoś