mariusz-ef 13.12.09, 19:44 moga walczyc. ale jesli o mnie idzie to pudzian moze prezydentem zostac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jojo Re: Doda na prezydenta IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.09, 20:55 bo tak nie kopie, w trampkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Tak! Polska potrzebuje silnego prezydenta IP: *.cust.tele2.de 13.12.09, 22:58 Nie ma w Polsce nikogo silniejszego niz Pudzian. Jezeli chcesz silnego prezydenta - tylko Pudzian sie nadaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wink Re: Tak! Polska potrzebuje silnego prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 23:15 Masz rację, on by tą sobie z tą hołotą PO poradziął........ i to w jakim stylu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Tak! Polska potrzebuje silnego prezydenta 16.12.09, 22:48 on by sobie ze wszystkimi i wszystkim poradził jedyne zagrozenie jakie widze to kononowicz Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tak! Polska potrzebuje silnego prezydenta 19.12.09, 07:22 mariusz-ef napisał: > on by sobie ze wszystkimi i wszystkim poradził > jedyne zagrozenie jakie widze to kononowicz Święte słowa.Kononowicz zlikwiduje wszystko , Pudziana też. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: prezydent polski musi mieć wąsy! 20.12.09, 22:43 nie ma wąsów, ale mieć może! i to najbardziej napakowane! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: prezydent polski musi mieć wąsy! 22.12.09, 12:29 pysiu.domator napisał: > pudzian odpada A może jednak Pudzian.Starzy ludzie mówią: "Jak się nie będą ciebie bali , to się będą z ciebie śmiali". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" IP: *.chello.pl 17.12.09, 15:50 On nie potrzebuje do zwycięstwa kosztownej kampanii wyborczej!Kto mu powie że przegrał ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" 21.12.09, 20:26 tak się zastanawiam czy Pudzian nie jest lepszy od Chucka Norrisa....? Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" 19.12.09, 03:13 Mnie to nie interesuje. Może być nawet Doda! Odpowiedz Link Zgłoś
pysiu.domator Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" 22.12.09, 13:43 Doda nie jest prawdziwym mężczyzną Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" 23.12.09, 22:05 mysle ze doda to cos wieciej niz facet jak kazdy facet ma (moze miec) wasy, a te cycki to.... moim zdaniem mistrzostwo swiata Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" 24.12.09, 14:54 Na cycki chcesz głosować? Zagłosuj na cycek Hypatii;P Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" 25.12.09, 13:43 Zajrzyj w sygnaturkę;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" IP: *.opera-mini.net 25.12.09, 17:27 Wygląda ze Pudzian mialby silnego konkurenta w 2 turze głosowania. Chyba mnie przekonuje Twój program wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Akcja społeczna" "Pudzian na Prezydenta" 29.12.09, 22:29 sie mi temat zakurzyl... jeszcze zostanie zapomniany... Odpowiedz Link Zgłoś