lupus76 Re: Black Sabbath 15.12.09, 19:40 Hmmmmm Ozzy. To ta zła muza z mojej wizytówki ::D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Black Sabbath 15.12.09, 19:43 ZŁA!!!???? Boska raczej:) No jeśli zła,to moze z Dio jest dobra ;) Dla mnie najlepszy kawałek BSów,,,w ogóle najlepszy kawałek metalowy w całej historii Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Black Sabbath 15.12.09, 19:49 Zła w sensie wizerunkowym, Flisy. Ja Nietoperzojada uwielbiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Black Sabbath 15.12.09, 19:50 Z solowych dokonań Ozzy'ego uwielbiam Mr. Crowley i Mr. Tinkertain :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Black Sabbath 15.12.09, 20:06 lupus76 napisał: > Ja Nietoperzojada uwielbiam :D A ja lubię jeść gołąbki :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Black Sabbath 15.12.09, 20:27 Czy za tym pytaniem czai się doktor Strosmajer? :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Black Sabbath 15.12.09, 20:13 uwielbiam go [img]https://emoty.blox.pl/resource/dance.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Black Sabbath 15.12.09, 21:10 Wolę coś ..spokojniejszego.. www.youtube.com/watch?v=YbJqswLi3uE Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Black Sabbath 08.04.10, 11:35 Electric Funeral [b][color=red] Elektryczny Pogrzeb Błysk na niebie ostrzega cię, że umrzesz Nadchodzi burza, lepiej schowaj się przed atomowym przypływem Błyski w niebiosach zamieniają domy w gruzy Zamieniają ludzi w proch, promieniowanie chce zniszczenia Zaprogramowane umysły robotów niewolników prowadzą ich do atomowego szały Plastikowe kwiaty, topniejące słońce, gasnący księżyc Umierający swiat promieniowania, ofiary szlonej frustracji Płonący świat w tlenowym ogniu jak stos elektrycznego pogrzebu Budynki upadają na załamującą się ziemie Rzeki zamieniają się w drewno, lód topi się w powodzi Ziemia dogorywa na łożu śmierci chmury płaczą wodą mordu Opłakują to co minęło, oto płonąca zapłata Elektryczny pogrzeb Elektryczny pogrzeb Elektryczny pogrzeb I oto na niebie zaświeciło elektryczne oko Pozaziemski król bierze ziemię pod swoje skrzydła Złoty chór niebios śpiewa, piekielne anioły trzepocą swoimi skrzydłami Złe dusze spadają w czeluści piekieł, na zawsze uwięzione w płonących celach! [/color][/b] Odpowiedz Link Zgłoś