beatabaczmanska 08.02.10, 17:04 znów mam doła:( Ich Troje - Razem a jednak osobno nie wiem jak mam skopiować adres żebyście mogli posłuchać:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be_em Re: No i 08.02.10, 17:06 na doły najlepszy jest grzaniec, świetny romans historyczny i kocyk i ciepłe skarpetki:) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: No i 08.02.10, 17:07 Romans, gdy staje się historyczny, z reguły przestaje być świetny, ech ... ;DDDDDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: No i 08.02.10, 18:20 a jak się skumuluje histeria w historii...... rany Boskie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: No i 08.02.10, 18:50 prawda:D aczkolwiek nowa odmiana romansu historycznego polega na śledzeniu mało powikłanych losów dżentelmenów z pantalonach i dam w woalkach:D dość hecne:D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: No i 08.02.10, 17:34 czaaa się Beatko wziąć w garść :) głowa do góry kobieto! :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: No i 08.02.10, 18:00 Wcale nie jest łatwo, bo zdaję sobie sprawę, że o dobrego partnera nie jest łatwo.. To może głupio zabrzmi, ale próbowałaś biura matrymonialnego? Tak właśnie zrobiła moja teściowa...Teraz mieszka w Danii i jest szczęśliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: No i 08.02.10, 19:09 morelka a kto weźmie starą babę z trójką dzieci? Ja nie znam takiego a poza tym na biuro mnie nie stać. Popłakałam trochę ale to też nic nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-s2 Re: No i 08.02.10, 19:21 Beata po pierwsze nie stara,po drugie nie baba,po trzecie dzieci masz fajne a po czwarte nie opowiadaj bzdur bo sama w nie uwierzysz,Fryzurka ,makijaż i uśmiech nawet jak się nie chce,nikt nie lubi smutasków.Wyidż do ludzi ,daj się poznac,daj się polubieć ale to Ty musisz polubieć siebie pierwsza.Trafisz na swego ,jestem pewna tylko daj sobie szansę Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: No i 08.02.10, 19:32 Nie w tym wcieleniu,jestem tak zgorzkniała ze już niemam na nic ochoty. Wiem że chłopcy sa wspaniali ale jak przez X czasu słyszało sie ze "jesteś niczym nic nie warta itp,itd.to sama już w to uwierzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: No i 08.02.10, 21:31 Jak możesz być nic nie warta? Swoje życie poświęciłaś dzieciom :) Zobacz ile siły masz w sobie...Ale pamiętaj, że dzieci wiecznie malutkie nie będą :) Dorota ma bardzo dużo racji, musisz zacząć się uśmiechać! Wszystko da się odbudować, ale trzeba w to włożyć troszkę pracy i chęci :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: No i 08.02.10, 22:10 morelka_1 napisała: > Jak możesz być nic nie warta? Swoje życie poświęciłaś dzieciom :) Zobacz ile > siły masz w sobie...Ale pamiętaj, że dzieci wiecznie malutkie nie będą :) Dorot > a > ma bardzo dużo racji, musisz zacząć się uśmiechać! Wszystko da się odbudować, > ale trzeba w to włożyć troszkę pracy i chęci :) Tylko że tej siły jest coraz mniej i mniej,chęci są ale sił brak Odpowiedz Link Zgłoś
beatabaczmanska Re: No i 08.02.10, 19:44 A makijaż czy też pomalowane paznokcie to jemu kojarzyły sie z jednym..... Juz nie pamiętam kiedy sie malowałam chyba już nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: No i 08.02.10, 21:36 on jest już nieważny, jest nikim... teraz jesteś Ty i to jest najważniejsze :* Odpowiedz Link Zgłoś