kolter-f1 11.02.10, 20:56 Dziś całkowicie poległa, Łyżwa 5 lat pudła a Andrew ino 2,3 lat roku Jak się czuje dziś jaro z domu kaczyński www.efakt.pl/Lepper-i-Lyzwinski-skazani,artykuly,64055,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: Samabronia ! IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 11.02.10, 22:06 miejmy nadzieje, ze to ostatni rozdzial rewolucji moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Samabronia ! 11.02.10, 22:17 Gość portalu: lolek napisał(a): > miejmy nadzieje, ze to ostatni rozdzial rewolucji moralnej. PiS nie znajdzie do współrządzenia nikogo normalnego , więc to nie ostanie słowo w tej kwestii :) Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Samabronia ! 11.02.10, 22:28 ja ostatnio słuchałem w trójce jak panna z pisu zastanawiała się dlaczego jest tak antypisowska fobia w Polsce, cholera oni naprawdę są przekonani że zapomnieliśmy już lepera i giertycha. Tak swoją drogą to przereżające jest jak głęboko można wsadzić łapy w gó..o by otrzymać odrobinę władzy. Może i on umył te łapy ale ja je ciągle widzę w tych fekaliach Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-f1 Re: Samabronia ! 11.02.10, 23:01 gucio712 napisał: > ja ostatnio słuchałem w trójce jak panna z pisu zastanawiała się > dlaczego jest tak antypisowska fobia w Polsce, cholera oni naprawdę > są przekonani że zapomnieliśmy już lepera i giertycha. Nie tylko oni smrodzili ,ziobro pan dochtora nazwał mordercą ale zapomniał dodać że koniaków :)) Odpowiedz Link Zgłoś