morelka_1 12.02.10, 16:07 [img]https://i48.tinypic.com/vpzr4k.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Przyjaciel :) 12.02.10, 17:07 Oczko się odlepiło temu misiu. Nie chcę popsutego przyjaciela. Naplaw. :P Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Przyjaciel :) 12.02.10, 17:35 Eeeeeeeeeeeeeeeee tam misiu jakiś,,,o zuberek to jest przyjaciel :) [img]https://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-370/Zubrowka-wodka-100ml-Full.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Przyjaciel :) 12.02.10, 17:35 morelka_1 napisała: > czeba było go tak tarmosić? :P Blutalu? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Przyjaciel :) 12.02.10, 17:58 > Blutalu? ;D Że ja? Nie... Ja przecież millusi jestem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Przyjaciel :) 12.02.10, 22:52 milleniusz napisał: > > > Blutalu? ;D > > Że ja? Nie... Ja przecież millusi jestem. :D Hmmm, nie znam Mirusi, jeno na forum Miruś jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Przyjaciel :) 12.02.10, 23:32 Nie lubię "jeno". Ze słów na "jeno" toleruję tylko jenota. To chyba kotowate coś jest! :] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Przyjaciel :) 12.02.10, 23:57 milleniusz napisał: > Nie lubię "jeno". Ze słów na "jeno" toleruję tylko jenota. To chyba kotowate co > ś > jest! :] A co Ci staropolszczyzna uczyniła? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Przyjaciel :) 13.02.10, 00:05 Niczem mi nie zawinił język dziadów naszych, ino nie w swojem kontekście waćpanna go stosujesz. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Przyjaciel :) 13.02.10, 00:18 milleniusz napisał: > Niczem mi nie zawinił język dziadów naszych, ino nie w swojem kontekście > waćpanna go stosujesz. ;] No nie w swojem, a "mirusiowym" ;) A skoro "jeno" to także np.: tylko, ale, to w zdaniu "Hmmm, nie znam Mirusi, jeno na forum Miruś jest :D" staropolszczyznę sobie zastosowałam, ot co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Przyjaciel :) 13.02.10, 00:22 Oj, no nie tłumacz się tak bo mi głupio. Ot tak się czepiam zaczepnie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sensi_spring Re: Przyjaciel :) 13.02.10, 00:29 milleniusz napisał: > Oj, no nie tłumacz się tak bo mi głupio. Ha... to teraz mam większe szanse na gulasz :D Wiedziałam, co robię :D Ot tak się czepiam zaczepnie. :D Jakbym nie wiedziała :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Przyjaciel :) 13.02.10, 00:31 No gulaszu bym nie ryzykował. Ale zdecydowanie możemy coś wymyśleć (jadalnego, w sensie). A tymczasem ujdę spać. Kololowych, Sensei. :] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 17:57 On go trzyma w drugiej ręce! :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 18:00 hahahahahahahaha ale Ty jesteś spostrzegawczy :D ale mimo to śmiem twierdzić, że się mylisz! to najlepszy przyjaciel kobiety! :D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 18:03 Ja się nigdy nie mylę, a tamto to tylko kwestia semantyki (cokolwiek to znaczy - w każdym razie ładnie i mądrze wygląda). :D Jestem taki dumny z siebie, że chyba sę strzelę piwko. :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 18:08 Gadasz do swojego przyjaciela? :D:D:D nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 18:10 Z przyjaciółmi rozumiem się bez słów. Zresztą, ja w ogóle mruk jestem, nawet z nieprzyjaciółmi nie chce misię gadać. :] Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 18:13 W takim razie co robisz z przyjacielem? :> Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 18:21 No na wódkę się idzie, albo na dziewczyny. Niektórzy też chodzą na ryby, ale to dobre dla gejów! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 18:23 taaaa a potem idziesz z przyjacielem spać? :D Oj Milluś Milluś! :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Rozszyfrowałem ten rebus! 12.02.10, 18:39 No w idealnej sytuacji, to z przyjaciółką. Ale ideałów nie ma... :D Odpowiedz Link Zgłoś