Dodaj do ulubionych

Wierzyć się nie chce

11.03.10, 17:43
że już wiosna puka nam do drzwi. Polochałam się dzisiaj i do reala i do leclerca i do biedronki i do skarbówki :P Nogi mi weszły znacznie głębiej w d...poślatki :P ręce zdecydowanie wydłużyły się do ziemi, bo ja normalnie zakupów robić nie potrafię, a nerka może nawet dwie o mało mi nie odpadły od tych ciężarów. Nieważnie, ważne, że parę kalorii spaliłam :D:D:D:D:D:D:D
W drodze do celu - Mleczny Słupsk

[img]https://img696.imageshack.us/img696/8036/dsc00002iy.jpg[/img]

[img]https://img69.imageshack.us/img69/5179/dsc00003hh.jpg[/img]

[img]https://img641.imageshack.us/img641/7210/dsc00004q.jpg[/img]

[img]https://img651.imageshack.us/img651/73/dsc00005un.jpg[/img]

[img]https://i39.tinypic.com/2akbpds.jpg[/img]

w drodze do domu :D

[IMG]http://i41.tinypic.com/1627f2t.jpg[/IMG]
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 17:59
      Puka to może i tak, ale nie do drzwi! :D

Morela, szacun za świetny reportaż z fantastyczną płęęętą :DDDD
      Boszsz, to wygląda jak jakiś horror w stylu 'Sleepy Hollow', mam wrażenie, że Johnny Depp wyskoczy z tego mlecznego krajobrazu i rzuci Ci się na szyję ;)))

Fuck it!

:D
      • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:06
        Ha! jak sobie szłam tą mleczną drogą to se pomyślałam:
        -co by było gdyby teraz na tym pustkowiu jakiś zboczek mnie zaczął gonić, to bym
        se zęby na tym lodzie zostawiła, a potem doopa przymarzłaby mi do podłoża :D
        No ale jeśli miałby to być Deep we własnej osobie, to mogę tak przymarzać bez
        końca :D ;P
        • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:08
          :D

Myślimy o tym samym, ale ja ponętniej obsadziłam rolę 'zboczka'. :D
          Serio, niesamowite fotki i gdyby nie to, że jest 11 Marca... ech.
          • flisy Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:12
            A to z niedzielli :)

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hc/wd/atyx/bI7PgfqAgAuDiJzGwB.jpg[/img]

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hc/wd/atyx/Q0Pg918W77nYplYOLB.jpg[/img]
            • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:23
              coś czuję, że nici z globalnego ocieplenia :D
            • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:26
              Ziemia skuta mrozem. Piękne ale takie... surowe :)
          • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:20
            Na tych polanach zawsze się opalam :) Oczywiście jak słońce jest :D no i do
            kościoła mam blisko :D ale jeszcze żaden ksiądz mnie nie pobłogosławił :D chyba
            już za bardzo pomarszczona jestem, bo zboczki też się nie zbliżają :D
            A tak na poważnie to zawsze mam tam cykora :D
            Przypomniało mi się coś :)
            Kiedyś z kumpelą (nazywała się Ewa, kumpela od koni :)) wybrałyśmy się na naszą
            leśną polanę na której facet pasł konie :) Siadłyśmy sobie i obserwowałyśmy.
            Patrzę, a w odległości 100-150 metrów wstaje chłopak (20-30lat) i macha do nas
            ręką. Włączył nam się cykor, ale uparcie siedzimy dalej. Trawa była dość wysoka,
            on usiał, a jak wstał nie miał już niczego na sobie :D No cóż, trzeba było brać
            nogi za pas, nie muszę mówić czym tym razem zaczął do nas machać :D :D
            • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:25
              :DDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDD

Zrobił 'śmigło'? :D

Jak to pomarszczona??? Bój się boga, bo Cię ksiądz pokropi ;)))
              • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:31
                Oni kropidła oszczędzają na bardziej grzesznie niż ja :D

Zbok na odstrzał śmigła...miałam może 15 lat..
                • warm_and_fuzzy_logic Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:40
                  dwoch angielskich gentelmenow odwiedzilo kiedys pewna baronowa, ktora leciwa
                  dosc byla, i do tego umysl tez jej juz czasem szwankowal. Otoz po wejsciu
                  gentemanow do jej domostwa i zaproszeniu dalej przez kamerdynera, czekajacy
                  panowie ujrzeli gospodynie zasuwajaca w stroju Ewy przez caly salon. Zniknela w
                  drzwiach po drugiej stronie nie zauwazajac gosci. Jeden z panow sie odezwal:
                  - Czy wydawalo mi sie, czy tez naprawde pani baronowa wlasnie tu przebiegla bez
                  ubrania?
                  -Alez skad drogi kolego, byla jak najbardziej ubrana, aczkolwiek zapomniala
                  stroju wyprasowac...
                  • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:57
                    :DDDDDDDD

Doooobre! Ale za ten 'strój Ewy' mają wdzióp ;P
                • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:44
                  Kurde, to po latach jest śmieszne, ale wtedy pewnie wam adrenalina walnęła do
                  krwi...

> Oni kropidła oszczędzają na bardziej grzesznie niż ja :D

A co, idą według listy? ;DDDD
                  • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:51
                    No, zwiewałyśmy ile sił w nogach. Bałyśmy się, że poleci za nami. Nie ukrywam,
                    że wtedy był ogromny strach, ale uchichrałyśmy się do bólu brzucha :D No
                    wiesz...takie widoki nie zdarzają się codziennie :D

Księża odwiedzają specjalne domy i tak rozgrzeszają :D
                    • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 18:56
                      Wyobrażam sobie, w tym wieku! :D Mi kilka razy w parku taki wyszedł 'w
                      prochowcu' ale zawsze byli ludzie gdzieś blisko no i pies nasz okrutnie ujadał
                      na widok... :DDD

> Księża odwiedzają specjalne domy i tak rozgrzeszają :D

Natury nie oszukasz ;)))
                      • warm_and_fuzzy_logic Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:02
                        idzie sobie kobieta w przez park z zakupami. Wyskakuje gosc w prochowcu.....

kobieta patrzy.... patrzy i mysli.... gleboko mysli.... pacnela sie reka w czolo
                        i mowi:
                        -no pewnie!! jajka, cholera! zapomnialam kupic jajka!
                        • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:07
                          hahahahahahahahahahahaha aż się oplułam :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D
                          • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:27
                            To raczej nie byłaś Ty ;DDDD
                            • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:42
                              ależ mogłabym :D bardzo często zapominam :D
                              • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 20:59
                                Ja nie o tym :D O tych kosmatych, no!
                                • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 21:10
                                  zakumałam, ale chciałam podkreślić, ze także bywam zakręcona :D
                                  • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 21:11
                                    Oj, wiedziałam że zakumałaś ;DDD Listy zakupów robię od lat ale... zapominam ich
                                    w domu ;D
                        • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:09
                          Hehe, tym tokiem myśli leciał mój pies :DDD 'a właśnie że dla mnie kiełbasa!' ;D
                      • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:06
                        hahahahahah przypomniałaś mi faceta w prochowcu :D to było z rok temu :D
                        szłam do mamy taka zamyślona, głowę miałam lekko spuszczoną, widziałam, ze jakiś
                        facet idzie na przeciwko mnie, ominęłam go i poszłam dalej...za parę sekund
                        zatrzymałam się, bo uświadomiłam sobie, ze facet odchylił płaszcz a z rozporka
                        wystawało mu ptaszysko :D:D:D Szok! tam było pełno ludzi :D
                        Opowiadam mamie co mi się przydarzyło, a ona powiedziała, ze też miała przygodę
                        z tym samym gościem :D Stała ze swoją siostrą i wpatrywały się w wystawę
                        księgarni, a w szybie odpił się ten ptak :D
                        • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:08
                          :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rozwalasz mnie ;DDDD

Może ptak chciał się tylko przeglądnąć i uczesać przed podrywem?? :D
                          • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:12
                            przecież to ślepe jak kret :D
                            • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:17
                              I dlatego w wystawie się przegląda, bo duża! :D
                              • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:19
                                wydaje mi się, że on po węchu tak do pań ciągnie :D
                                • morelka_1 Re: Ptak na ptaku... 11.03.10, 19:48
                                  :D:D:D:D:D:D
                                  [img]https://i44.tinypic.com/539pw2.jpg[/img]
                                  • twardycukierek Re: Ptak na ptaku... 11.03.10, 20:57
                                    :DDDDDDDDDDDD

Jakie hasło wpisałaś w googla???

• morelka_1 Re: Ptak na ptaku... 11.03.10, 21:19
                                      a już nie pamiętam :P
                                      chyba zboczki :D
                                      • twardycukierek Re: Ptak na ptaku... 12.03.10, 07:27
                                        U mnie co innego się odsłoniło ;P
    • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:18
      ... jak wątek o zimowych widokach zboczył na temat ptaków w prochowcach!

• morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:20
        zima to zima :D ptaki w prochowcach latają :D
        • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 19:26
          Dobrze, że nie w futrach z bobra :D

Spadam do kuchni! Ale wrócę :DDD
    • z_malej_litery Re: Wierzyć się nie chce 11.03.10, 23:16
      Kicia, jaka wiosna? dzień w dzień skrobię szyby z mrozu :(
      • morelka_1 Re: Wierzyć się nie chce 12.03.10, 07:39
        no wiosna np. w sklepach obuwniczych :D
        • twardycukierek Re: Wierzyć się nie chce 12.03.10, 11:38
          To prawda ;& i te zwiewne sukienki... ¤.¤