lupus76 12.04.10, 15:02 w obie strony, niestey. Właśnie przeczytałem, że urodziła się koncepcja nazwania Stadionu Narodowego imieniem Lecha Kaczyńskiego. To ja za Zoofką: "Ciszej nad tą trumną" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Bez umiaru 12.04.10, 15:09 A ja już w ogóle przestaję się "publikować" na ten temat, Lupusie. Przeżyję to po swojemu, z bliskimi i niech mi inni piszą, że robię to pod wpływem TV, co ja tam na swój temat wiem... Dość :( Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Bez umiaru 12.04.10, 15:15 Oj. Nie wycofuj się. Trzeba mówić, bo inaczej wyjdzie, że jesteśmy narodem psychopatów. A nie jesteśmy. Widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Bez umiaru 12.04.10, 15:51 Co mam mówić? Mówię i myślę, co mi telewizja każe, jestem "większością zwykłych ludzi". Czytam garstkę dzielnie walczących o me oświecenie niezwykłych, co się wyraźnie chcą odciąć murem od tej mojej śmiesznej zwykłości, to mi chyba powinno wystarczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Bez umiaru 12.04.10, 19:09 Mówić to, co czujesz. A jak ktoś tego nie rozumie, albo co gorsza szydzi, to tym gorzej dla niego. To jest wydarzenie bez precedensu w historii nowożytnych demokracji. Nie rozumieć tego, to być ślepcem, głupcem, albo szują. I jestem tu nader delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bez umiaru 12.04.10, 15:32 O, widzę że i do Twojej głowy psychopaci mają wgląd, wiedzą dokładnie co czujesz, co myślisz. Ba, wiedzieli już w kilka godzin po tragedii dokładnie, co i jak się stało. Brzydzę się tymi, którzy zakochani w swojej genialności wydawali sądy od ręki, kreowali się ekspertami od inżynierii lotniczej i inżynierii dusz. Z nimi mój dialog jest skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bez umiaru 12.04.10, 16:00 Dlatego po moim ostatnim poście wczoraj przestałam czytać tamto forum. Lektura ta potrafi odebrać resztki wiary w człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Bez umiaru 12.04.10, 15:17 Z pewnością coś mu się dostanie. A stadion to o tyle dobry obiekt, że nowy, nie trzeba robić rebrandingu, bo przy tym zawsze ktoś cierpi. Ale fakt, że póki co, lepiej poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Bez umiaru 12.04.10, 16:30 One bridge too far, Mille. I ja się w tej chwili wyłączam z tematu, bo o zmarłych mówię dobrze, albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Bez umiaru 12.04.10, 18:34 Być może za daleko. Zauważ tylko, że jest to inicjatywa obywatelska. Ludzie mają prawo do takich gestów. Czy są przedwczesne, czy zostaną zrealizowane - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś