monachus 07.05.10, 12:53 Głosujecie na kandydata czy przeciwko jednemu z nich ? Bo ja idę na wybory zagłosować nie na Komorowskiego a przeciwko Kaczyńskiemu ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kieprze_paczynsch Re: Wybór przeciwko ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.10, 12:54 > Bo ja idę na wybory zagłosować nie na Komorowskiego a przeciwko >Kaczyńskiemu ! Mam podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:00 Gość portalu: kieprze_paczynsch napisał(a): > > > Bo ja idę na wybory zagłosować nie na Komorowskiego a przeciwko >Kacz > yńskiemu ! > Mam podobnie. No to jest już nas trójca mało przenajświętsza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:25 Poprawka: choć może i trochę na. Dany Komorowski nie wydaje mi się taki zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Wybór przeciwko ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.10, 13:26 > Czwarta. Co robić. Zmieścisz się w dogmacie. Rozciągliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:30 yoma napisała: > Czwarta. Co robić. Przenajświętsza panienka też się nada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:07 yoma napisała: > Jaka panienka! :) Przenajświętsza . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 12:55 Ja zagłosuję też na Komorowskiego (o ile będę na wyborach)tylko dlatego żeby kwaczka nie została nowym preziem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:03 A ja jestem ciekaw jak by to było, gdyby Kaczyński był prezydentem. Ale głosować na niego nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:17 33qq napisał: > A ja jestem ciekaw jak by to było, gdyby Kaczyński był prezydentem. Ale głosować > na niego nie pójdę. Mnie nie interesuje to co on proponuje , znam to co robił jego brat aż za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 15:24 monachus napisał: >> Mnie nie interesuje to co on proponuje , znam to co robił jego >brat aż za dobrze. Zwlaszcza, ze robil dokladnie to, czego chcial Jaro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny człowiek Re: Wybór przeciwko ! IP: *.chello.pl 07.05.10, 13:04 wybór przeciwko jest zawsze wyborem za ja na przykład głosując przeciw cenzurze głosuję za wolnością słowa głosując przeciwko hegemonii tzw elit w polityce głosuję za dopuszczeniem do głosu reszty społeczeństwa głosując przeciwko partiom centrowym głosuję za partiami konkretniejszymi i alternatywnymi i na odwrót głosując za na przykład równouprawnieniem prawa do decydowania o sobie 'chłopa' głosuję przeciwko monopolowi decydowania o reszcie ludzi tzw grup uprzywilejowanych głosując przeciw mainstreamowi głosuję za "resztą" czyli za różnorodnością i pluralizmem głosując za partiami liberalnymi albo 'anarchizującymi' głosuję przeciw jedynie słusznym poglądom i poprawności politycznej, tzw regułom i standardom polityki głosując przeciw samozwańczej elicie i tzw inteligencji głosuję za równouprawnieniem każdej innej grupy społecznej ale Ty się mylisz, głosując na Komorowskiego głosujesz na Kaczyńskiego. dlaczego? dlatego że są to środowiska polityczne - PO i PiS nawzajem od siebie zależne które się same napędzają, i są od siebie tak zależne jak ziemia, i niebo, albo jak Ziemia i Księżyc, albo Ziemia i Słońce. jedna partia napędza elektorat drugiej partii czyli dajesz im dalej nakręcać sztuczny spór i uczestniczysz w tym sporze. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:19 Gość portalu: wolny człowiek napisał(a): > wybór przeciwko jest zawsze wyborem za Nie koniecznie , glosować będę tylko dlatego ze nie widzę drugiego Kaczyńskiego na tym stołku. > ale Ty się mylisz, głosując na Komorowskiego głosujesz na Kaczyńskiego. dlaczego? Wybacz ze nie skomentuje tego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Wybór przeciwko ! IP: 80.50.133.* 07.05.10, 21:30 To już było, już nam kiedyś sugerowali,że głosując na PiS głosujemy na PO i spora część uwierzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 08.05.10, 11:32 Gość portalu: XXX napisał(a): > To już było, już nam kiedyś sugerowali,że głosując na PiS głosujemy > na PO i spora część uwierzyła. Nie ma co ukrywać ze spora część tych panów brylowała razem kiedyś w tworze zwanym AWS -kleru pies Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:05 Od czasu do czasu włączam telewizor. Wolę widzieć na ekranie Komorowskiego, niż Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Wybór przeciwko ! IP: *.icpnet.pl 07.05.10, 13:16 To gorsze od nekrofilii. Powinnaś się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:23 Gość portalu: plum napisał(a): > To gorsze od nekrofilii. > Powinnaś się leczyć. Ciebie co ,szarpie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:23 matylda1001 napisała: > Od czasu do czasu włączam telewizor. Wolę widzieć na ekranie > Komorowskiego, niż Kaczora. No chyba ze tego Kaczorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:32 kolter-xxl napisał: > No chyba ze> tego > Kaczorka :)< Tak, ale patrząc na tego sympatycznego kaczorka i tak przez chwile musiałam sobie samej tłumaczyć, że to nie tamten:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:39 matylda1001 napisała: Tak, ale patrząc na tego sympatycznego kaczorka i tak przez chwile > musiałam sobie samej tłumaczyć, że to nie tamten:) Tak a to wszystko przez te buty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:56 yoma napisała: > No przestańże, dopiero co jadłam To był indyk a nie kaczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:05 yoma napisała: > W butach??? Nich ma odrobinę luksusu :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 14:15 kolter-xxl napisał: > Tak a to wszystko przez te buty > :)) To wszystko przez to, że nie ma żony. O brata żona dbała, a to sprawdziła, czy rozporek zapięty, a to strzepnęła łupież z marynarki, a o tego flejtucha kto ma zadbać? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:05 matylda1001 napisała: > To wszystko przez to, że nie ma żony. O brata żona dbała, a to > sprawdziła, czy rozporek zapięty, a to strzepnęła łupież z marynarki, > a o tego flejtucha kto ma zadbać? Jakiś miły BOR-owik ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:12 Przypominam, że szef BOR-u nazwiskiem Jarosław Kaczyński wyleciał z roboty, jak tylko PiS doszedł do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:19 yoma napisała: > Przypominam, że szef BOR-u nazwiskiem Jarosław Kaczyński wyleciał z roboty, jak tylko PiS doszedł do władzy...< Teraz to nawet jakby chcieli, to go już nie znajdą. Na pewno sobie nazwisko zmienił, ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:36 A wiesz - o ile pamiętam, to walczył w sądzie i wywalczył, tylko że już nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:21 yoma napisała: > Przypominam, że szef BOR-u nazwiskiem Jarosław Kaczyński wyleciał z roboty, jak > tylko PiS doszedł do władzy... Wolał kobity ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:36 Oficjalnie za nazwisko, a nieoficjalnie kto go tam wie... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 08.05.10, 11:30 yoma napisała: > Oficjalnie za nazwisko, a nieoficjalnie kto go tam wie... No faktycznie ja też nie chciałbym "żony " o takim samym imieniu jak moje i z nazwiskiem które tak samo się odmienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 16:28 matylda1001 napisała: > Od czasu do czasu włączam telewizor. Wolę widzieć na ekranie > Komorowskiego, niż Kaczora. ejże, jakiego Komorowskiego? PRzecież Generał dał dzisiaj wyraźne wytyczne. Jeszcze nie dotarły? :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:18 a.giotto napisał: > ejże, jakiego Komorowskiego? PRzecież Generał dał dzisiaj wyraźne wytyczne. Jeszcze nie dotarły? :)< Ano jeszcze nie dotarły, coś ciekawego było? Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:29 Będę głosował na Komorowskiego, licząc że wygra już w I turze. Gdyby miało dojść do II tury, mógłby wygrać Kaczyński (dostałby premię z tytułu okresu wakacyjnego - jego elektorat raczej na wakacje nie wyjeżdża i stawi się karnie przy urnie). S. Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 16:26 sammler napisał: >jego elektorat raczej na wakacje nie wyjeżdża i stawi się karnie przy urn > ie). może jak wygra Kaczyński to normalni ludzie wreszcie zaczną wyjeżdzać na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 16:58 yoma napisała: > Egipt dla każdego? czemu nie? Wprawdzie to nie jest zadanie bezpośrednio dla prezydenta. Ale myslę, że gdyby w Polsce była silna opozycja z własnym prezydentem, to pozytywnie wpłynęło by to również na partię obecnie rządzącą, zmuszając ją do zaoferowania Polakom jakichś konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:03 I Egipt dla każdego to ten konkret, a partia rządząca ma ci go zapewnić. Aha. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:15 > I Egipt dla każdego to ten konkret, a partia rządząca ma ci go >zapewnić. Aha. Zastanawiałem się, o co ten zgiełk, dlaczego takie emocje przy wyborze na to niewiele znaczące stanowisko. A to o Egipt chodzi. to czemu pletli, że o wolną Gruzję? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:21 Bo może jakoś lepiej brzmi niż leżenie pępem w górze na zatłoczonej plaży? I co oni takiego widzą w tym Egipcie, wyznacznik statusu? Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:26 >I co > oni takiego widzą w tym Egipcie, wyznacznik statusu? Nie mam pojęcia, czym się tam handluje. Może seksturystyka? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:31 I dlatego prezes tak ten Egipt...? A fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:59 yoma napisała: >I co oni takiego widzą w tym Egipcie, wyznacznik statusu? Tak, na "Naszej klasie" bez foty z Egiptu ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 12.05.10, 10:08 To jest przeciw prezesowi i stoi tam gdzie ZOMO :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 16.05.10, 16:24 yoma napisała: > To jest przeciw prezesowi i stoi tam gdzie ZOMO :) Jako ze jaro nie był internowany , można różnie tamte jego słowa zrozumieć ? . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:23 yoma napisała: > Egipt dla każdego? Raczej wakacje w Toruniu :) w hotelach rydzyka . Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:11 a.giotto napisał: > może jak wygra Kaczyński to normalni ludzie wreszcie zaczną >wyjeżdzać na wakacje. Laskawej pamieci polecam fakt, ze Kaczynski juz raz rzadzil i wladze mial o wiele wieksza niz ewentualnie mialby jako prezydent (ale miec nie bedzie, bo nie wygra). Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:11 a.giotto napisał: > może jak wygra Kaczyński to normalni ludzie wreszcie zaczną wyjeżdzać na wakacje. Ta z biletem w jedna stronę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Wybór przeciwko ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.10, 13:47 >głosuje na Bronka nie dlatego, że > odpowiada mu taki kandydat, że pasuje mu jego wizja Polski Bronek nie miewa wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieprze_paczynsch Re: Wybór przeciwko ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.10, 13:52 Na wieczór wizji można sobie pozwolić po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 13:56 smutek20 napisała: > Tylko współczuć takiego elektoratu , który głosuje na Bronka nie dlatego, że > odpowiada mu taki kandydat, że pasuje mu jego wizja Polski itd itd , tylko > dlatego a raczej przede wszystkim , żeby zagłosować przeciw Kaczyńskiemu. > Paranoicy są wśród nas Czy w waszej plebani mówią coś o mniejszym źle ? Głosować będziemy za kandydatem po 100 kroć lepszym od jarunia . Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 14:01 smutek20 napisała: >żeby zagłosować przeciw Kaczyńskiemu.Paranoicy są wśród nas Jednak tym się od 'ciebiepodonych' różnimy ze dokonujemy świadomego wyboru ! Czego o elektoracie Kaczyńskiego napędzanego z ambony powiedzieć już nie mozna . Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 14:07 Zaryzykowałabym twierdzenie, ze to się nazywa projekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 14:38 Poniewaz nie kandyduje Tusk, Olechowski jest bez szans, a reszte kandydatow uwazam za malo interesujaca, wiec bede musiala zaglosowac przeciwko Kaczynskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:06 wilma.flintstone napisała: > > Poniewaz nie kandyduje Tusk, Olechowski jest bez szans, a reszte > kandydatow uwazam za malo interesujaca, wiec bede musiala zaglosowac > przeciwko Kaczynskiemu. Dać jej wódki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus I to jest wlasnie smieszny elektoracik PO IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.10, 14:58 Nastawiony wylacznie na anty.Nic pozytywnego do polskiej polityki i polskiego spoleczenstwa obywatelskiego nie wnoszacy.Oglupiony propaganda "salunuw", bez refleksji i wlasnych przemyslen.Zal mi was oszolomy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: I to jest wlasnie smieszny elektoracik PO 07.05.10, 21:08 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Nastawiony wylacznie na anty.Nic pozytywnego do polskiej polityki i polskiego > spoleczenstwa obywatelskiego nie wnoszacy.Oglupiony propaganda "salunuw", bez > refleksji i wlasnych przemyslen.Zal mi was oszolomy. Wolimy Liberalnego takiego sobie , niż chorego na władzę kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: I to jest wlasnie smieszny elektoracik PO 12.05.10, 09:42 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Nastawiony wylacznie na anty.Nic pozytywnego do polskiej polityki i polskiego > spoleczenstwa obywatelskiego nie wnoszacy.Oglupiony propaganda "salunuw", bez > refleksji i wlasnych przemyslen.Zal mi was oszolomy. Jaką myśl , poza chorobliwą żądzą władzy wnosi Kaczyński ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 16:10 monachus napisał: > Bo ja idę na wybory zagłosować nie na Komorowskiego a przeciwko Kaczyńskiemu ! ja po wysłuchaniu dzisiejszej audycji w TOK FM, z udziałem Żakowskiego, Lisa i Wołka, idę zagłosować nie na Kaczyńskiego, ale przeciwko salonowi III RP. NIestety, ci panowie nie zostawili mi żadnego wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:15 a.giotto napisał: > ja po wysłuchaniu dzisiejszej audycji w TOK FM, z udziałem Żakowskiego, Lisa i Wołka, idę zagłosować nie na Kaczyńskiego, ale przeciwko salonowi III RP. NIestety, ci panowie nie zostawili mi żadnego wyboru... < :)) Uuuuuu....! To niedobrze... ja myślałam, że Ty tak z przekonania za Kaczorem agitujesz. Nawet zaczynał się we mnie rodzić szacunek dla takiej postawy, a tu? proszę bardzo, mniejsze zło! jak wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 18:01 matylda1001 napisała: >a tu? proszę bardzo, mniejsze zło! jak wszędzie... Prwada? Zupelnie jak ten smieszny elektoracik PO.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Wybór przeciwko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 22:03 A mnie interesuje czym się Kaczyński naraził swojemu elektoratowi, że nie idzie głosować na niego, ale przeciw innemu. To już nie jest "jedynym słusznym , co mówi prawdę"? Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 23:00 matylda1001 napisała: > :)) Uuuuuu....! To niedobrze... ja myślałam, że Ty tak z > przekonania za Kaczorem agitujesz. nigdy nie agitowałem za żadnym kaczorem. Domagałem się wolności słowa i elementarnego szacunku dla przeciwników politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Wybór przeciwko ! 08.05.10, 11:02 a.giotto napisał: > Domagałem się wolności słowa i > elementarnego szacunku dla przeciwników politycznych. Rozumiem, ze skoro na niego glosujesz, to te wlasnie wartosci w Twoich oczach reprezentuje Kaczynski? Kurcze, szkoda ze na tym forum nie mozna wstawiac emotow, bo mam taki jeden , ktory jak znalazl pasuje, o, TEN Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:10 a.giotto napisał: > ja po wysłuchaniu dzisiejszej audycji w TOK FM, z udziałem Żakowskiego, Lisa i > Wołka, idę zagłosować nie na Kaczyńskiego, ale przeciwko salonowi III RP. > NIestety, ci panowie nie zostawili mi żadnego wyboru... Nie pieprz tu ze akurat audycja radiowa zrobiła z ciebie konserwę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Wybór przeciwko ! 12.05.10, 09:44 a.giotto napisał: >ci panowie nie zostawili mi żadnego wyboru... Żałosny jesteś z tego rodzaju tłumaczeniami prawiczku. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:40 Naucz się czytać ze zrozumieniem i wyciągać logiczne wnioski. S. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 17:45 Zdarzało mi się kilka razy tak głosować, na mniejsze zło, w postaci SLD dokładniej. Ponieważ to i tak żadnych pozytywnych zmian nie przyniosło, tym razem sobie daruję. Tym bardziej, że Komorowski to dokładnie takie samo zło, jak Kaczyński, druga połówka POPISu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:13 Z dwojga złego lepsza druga połówka POPiSu niż ten całkiem spisiały SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:23 yoma napisała: > Z dwojga złego lepsza druga połówka POPiSu niż ten całkiem spisiały SLD... A z ogromnym żalem muszę ci jako antyklerykał przyznać rację :( Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 22:08 Co lepsze, PIS, spisiałe PO, czy równie spisiałe SLD? Tym razem zwyczajnie nie widzę powodu, żeby głosować na jakiekolwiek zło, niezależnie, czy jest mniejsze, czy większe. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Wymieraj: tyfus czy dur brzuszny? 08.05.10, 17:06 Niestety, potral Gazeta.pl wycina moje posty przeciw PO. Wskazuje to, że nie ma żadnej różnicy między Kaczką a Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybiertaj oczywiście :) 08.05.10, 19:11 Lepszy jawny klerykał Komorowski niż cichociemny Napieralski . Zapomniałeś co naobiecywał Jonaszowi przed wyborem go na stołek kacyka SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: I to jest wlasnie smieszny elektoracik PO 07.05.10, 21:09 smutek20 napisała: > gdyby oni jeszcze byli śmieszni he he he > zwykłe chamy i debile i nic więcej Pokolenie "spieprzaj dziadu " :)) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Wybór przeciwko ! 07.05.10, 21:38 Obawiam się,że spora część elektoratu Kaczora głosuje na niego tylko dlatego,ze tak każą w kościele albo w wiadomym radiu. Potem powołując się na te ośrodki decyzyjne mówią,że Kaczor wiele by zrobił ale wraże siły mu przeszkadzają. Jakby tak zapytać ich o dokonania Kaczyńskich to ... nic nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Wybór przeciwko ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.10, 08:38 Obawiam sie, ze zdecydowana wiekszosc glosujaca przeciwko Kaczynskiemu robi to, bo tak im nakazuje Michnik&GW.Jakby sie zapytac co maja przeciwko Kaczynskiemu, to poza argumentem, ze ma niski wzrost nic nie potrafiliby powiedziec.Latwe do zmanipulowania bezrefleksyjne stado. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 08.05.10, 11:17 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Obawiam sie, ze zdecydowana wiekszosc glosujaca przeciwko Kaczynskiemu robi to, > bo tak im nakazuje Michnik&GW. Nie piepr5z , ilu ludzi czyta GW ? a ilu weźmie udział w wyborach ? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wybór przeciwko ! 08.05.10, 13:41 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Obawiam sie, ze zdecydowana wiekszosc glosujaca przeciwko Kaczynskiemu robi to, bo tak im nakazuje Michnik&GW.Jakby sie zapytac co maja przeciwko Kaczynskiemu, to poza argumentem, ze ma niski wzrost nic nie potrafiliby powiedziec.Latwe do zmanipulowania bezrefleksyjne stado.< Właśnie niechęć do Kaczyńskiego jest najlepszym dowodem na to, że jego przeciwnicy, to refleksyjne stado. Nie podoba mi sie jego wizja Polski, i zadna gazeta na moją ocenę nie ma wpływu. Sama widzę to, co sie dzieje, i potrafię to ocenić. Gdyby wzrost był jakimś kryterium oceny kandydata, to przeciwnicy Kaczora powinni głosować na Olechowskiego, wszak ze dwa metry wzrostu ma, sama widziałam na żywo:) Tak jednak nie jest. Gdyby zwolennicy Kaczora zechcieli przyjąć do wiadomości fakt, że przeciwnikami nikt nie manipuluje, to może dostrzegliby coś z tego, co widza przeciwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: Wybór przeciwko ! 08.05.10, 20:00 Nie, głosują dlatego,że Kaczyński jest MAŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wybór przeciwko ! 16.05.10, 16:26 squirrel9 napisała: > Nie, głosują dlatego,że Kaczyński jest MAŁY. Aaa to dlatego jego najważniejszą inwestycją budowlaną w Warszawie było obniżenie PIS-uarów w stołecznym ratuszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Polska jest najwazniejsze - nie oddaj jej PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 21:43 Polska ma prawo do marzen - wiec trzymaj PiS z dala od wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Wladza PO musi byc bezgraniczna i niepodzielna IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.10, 19:23 Ein Volk-Ein Führer-Eine Platforma Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Wladza PO musi byc bezgraniczna i niepodzieln 08.05.10, 19:34 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Ein Volk-Ein Führer-Eine Platforma To przepis na brata prezydenta i brata premiera ? Odpowiedz Link Zgłoś