twardycukierek 17.05.10, 14:32 :D [img]https://www.friendsofpr.com/nikki/8643b.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina26 O rany Julek!!! 18.05.10, 09:05 To do mnie było, a ja nie widziłam, bo nie uwierzycie, ale nawet ja czasem w pracy musze pracowac (wiem - chamstwo, tez tak to okreslam). A co ja mam mu zrobić igłą? Wy tu wszyscy jestescie jacys kotopogięci - albo chca zezrec albo szyć albo nie wiem co jeszcze:P A ten na zdjęciu to wygląda jak mój świetej pamięci Bazylii to sie troche wzruszyłam i prawie łezka mi poleciala:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O rany Julek!!! 18.05.10, 11:29 Oj, uszyć kotom Twoim taką poduszkę! Bo inaczej będą miały traumę i kompleksy ;F :D Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: O rany Julek!!! 18.05.10, 11:31 Cukierek!!! Nie wiesz jak bluźnisz! Ale ja Ci pokaże!!! Jak tylko wróce do domu to zrobie zdjecie łózka moich kotów to będziesz zbierac szczeke z podłego jakie one mają wypasy - a poduszka haftowana to mały pikuś przy tym:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: O rany Julek!!! 18.05.10, 11:57 Poka! ;D Bo jak nie to do TOZu Cię zakapuję :D > będziesz zbierac szczeke z podłego Który to ten Podły? Przystojny chociaż??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
evelina78 Re: Hermino, do igły! 18.05.10, 09:48 Poducha aż się chce przytulić. :-) Odpowiedz Link Zgłoś