Dodaj do ulubionych

Dzień Dobry plus C++

07.06.10, 07:40
MiŁŁego dnia rozleniwione optymisie ;D Czas spalić te kiełbaski z rusztu, tym razem porządnie, najlepiej w procesie śmiechu ;)))

Dziś przeprowadzka: parkujemy się na czas nieokreślony w dziale Sport. Nie, to nie znaczy, że wszyscy muszą zacząć palić... ;)

[img]https://sportstrom.com/media/img/usergalleries/172/bigimgs/7690333_fb4a137ee4d18c24e0a8ccce4186744f.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 07:44
      Dzień Dobry :)
      Rozumiem, że od dzisiaj skaczemy przez płotki na szpilkach? :D
      • twardycukierek Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 07:50
        Hej Morelko :*

Jak najbardziej, skaczemy na boki na szpilkach :D
        • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 07:55
          Coś czuję, że marnie skończę :P
          • twardycukierek Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 07:56
            Spoko, policja czuwa ;D
            • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:01
              Tak, w razie czego znów mnie złapią :D
              • twardycukierek Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:07
                Tym razem nie na oczach męża ;DDD
                • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:20
                  Wczoraj jak wracałam z Jarkiem z działki zaczepiła nas, a właściwie jego nasza
                  sąsiadka. Mówi do niego:
                  -widziałam pana żonę jak się opalała i podziwiałam jej ciałko. Musi pan być z
                  niej dumny i pilnować jak oka w głowie...
                  Nie wiedzieć czemu zawsze w takich sytuacjach dostaję głupawek. Zastanawiam się
                  czy oby dobrze się przyjrzeli :D:D:D
                  Mój mąż stwierdził, że pilnować mnie nie musi, bo ufa mi bezgranicznie :D To
                  mnie z lekka zaskoczyło, ponieważ ja sama sobie nie ufam :D:D:D
                  • twardycukierek Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:31

Ooooooo, na ten temat mam wiele do powiedzenia ;DDD Ale to jak wrócę z rykowiska ;)))
                    • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:36
                      Dobra :) to Ty idź porycz, a ja na chwilę idę pogrzebać w ogródku jak kura
                      pazurem :D
                      • twardycukierek Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 15:50
                        Ufff, jak odetchnę trochę ;))) i co tma wygrzebałaś? :D
                        • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 17:39
                          dużo skalniaków i ślimaków :P
                          • twardycukierek Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 18:42
                            Wrócę do tematu zaufania jutro bo wierz mi, na nos padam... co za dzień! Myślę
                            też, że warto z tego zrobić osobny wątek :)) Z tematu, nie z mojego zakręconego
                            dnia! :D
              • voker Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:10
                Musisz się mieć na baczności, bo pewnie przymkną Cię na 24h pod byle pretekstem... :))))

Dzwonił? :DDD
                • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:21
                  Nie, no coś Ty :D nie dałam mu numeru :D Jednak jestem pewna, ze będzie częstym
                  przechodniem na moim osiedlu :D
                  • voker Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:23
                    Hmm... Pewnie znowu chodzisz nago po mieszkaniu? :)))))
                    • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:37
                      voker napisał:

> Hmm... Pewnie znowu chodzisz nago po mieszkaniu? :)))))

Jak to znowu :P ja zawsze chodzę na golasa jak nikogo nie ma w domu :D
                      • voker Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:51
                        Nawiązałem do tego miłego pana który siedział w krzaczorach... :)
                        • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 09:27
                          Domyśliłam się :D
                          Wczoraj znów lazł pod moim oknem...
                          • voker Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 09:32
                            Trza wołać policję... :D
                            • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 09:34
                              No tak...
                              na męża nie mam co liczyć, bo on mi ufa :D
                              • voker Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 10:14
                                Tu nie chodzi o zaufanie tylko o ochronę. Żarty żartami, ale pomyśl nad tym. ;)
                                • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 11:13
                                  Ostatnio przyznam, że mam cykora. Nie ze względu na tego zboczka, bo on raczej
                                  nieszkodliwy mi się wydaje. Przyjdzie pomacha i pójdzie.
                                  Obok w klatce mieszka taki gostek pod trzydziestkę. Najpierw przychodził do
                                  córki, a potem jej mamusi zmachał córeczkę. Ona po czterdziestce, ładna kobieta.
                                  To była chwila słabości, tym bardziej że jej maż zostawił ją wyjeżdżając za
                                  granicę. Gostek lubi sobie popić, wiem że siedział w pierdlu choć całkiem jak
                                  zakapior nie wygląda. Tym czasem okazuje się popierdoleńcem. Bardzo ją bije,
                                  groził nożem, albo straszył że wyrzuci ją z czwartego piętra. Ona chciała go
                                  jakoś podejść by wyjechać do córki z tą maleńką córeczką, ale on nie chce
                                  podpisać zgody na wydanie paszportu. On jest utrzymankiem. Odbija mu tak jak
                                  sobie wypije. Chyba ostatnio było nieciekawie, bo uciekła z dzieckiem do matki.
                                  On lata z doopą po osiedlu i nie wie co ze sobą zrobić. Ostatnio bardzo kręci
                                  się koło moich okien. Mam niski parter, a na balkon wystarczy parę sekund by się
                                  na nim znaleźć. Wydaje mi się, że chce zagadać do mnie. Często sobie siedzę na
                                  balkonie i np. czytam książkę, czasem opalam się (ale nie w stroju, krótkie
                                  spodenki, bluzeczka na ramiączka). Zresztą zauważyłam, że już wcześniej zaczął
                                  mi się przyglądać. Póki Jarka nie ma w domu nie otwieram okna w pokoju, w którym
                                  nie siedzę. Dziś znów latał od rana. Na początku myślałam, ze jestem
                                  przewrażliwiona, ale jak to już mój J. zauważył to mogło oznaczać tylko jedno.
                                  Oczywiście ja jak to ja robię groźno-olewającą minkę i idę w swoją stronę. Czuję
                                  się podminowana.
                                  • voker Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 13:31
                                    Ciężko doradzić. Najbardziej naturalne wydaje się zadzwonienie na policję, że ją bije, ale ona to i tak raczej nic nie da, dopóki ona sama tego nie zgłosi.

Generalnie nie prowokować i dostosować się do rad ogólnych dla kobiet. ;)
                                    • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 13:43
                                      Policja już nie raz gościła u nich w domu. On powiedział jej, że jak każe mu się
                                      wyprowadzić to podpali jej drzwi. Wiesz czwarte piętro i małe dziecko...Ona jest
                                      strasznie zastraszona, chociaż stwierdziła, że jak on nie pije to jest ok. Ja
                                      tego tak nie widzę. Czasem sąsiedzi interweniują.
                                      Co do mnie to mam w genach nie cackanie się. Wiem, że mogę dostać wpiernicz, ale
                                      nie odmówiła bym sobie przyjemności powiedzenia takiemu facetowi "spierdalaj".
                                      Nie lubię świrów, a tym bardziej wieśniaków bijących kobiety. Ostatnio też
                                      próbuje szczęścia z moją znajomą. Jest nachalny, próbuje ją zwabić na chatę.
                                      Cała by z niej nie wyszła. Zażartowała sobie, że pewnie jego kobieta dała by mu
                                      popalić gdyby ją zastała. On z dumą opowiedział jak to jej wpierdolił, że nie
                                      miała siły wstać z podłogi.
                                      Boję się, ze wpakuje mi się do chaty, przecież mam dziecko. Ale facet bardzo źle
                                      by skończył.
                                      • voker Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 13:51
                                        Z uciętym wackiem? :D
                                        • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 14:09
                                          aaaa ma się takie ciemniejsze znajomości z wyższych sfer ;)
                                          • voker Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 14:12
                                            ;)
                  • flissy Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:33
                    Szalom :)
                    • morelka_1 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:37
                      Hello Filsy :) Jak samopoczucie? :)
                      • flissy Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 08:41
                        Moje OK :)
    • woda.na.mlyn Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 10:00
      Dzieńdoberek wszystkim, w sportowym duchu :D

[img]https://aba.blox.pl/resource/papierosy_sport_1_small.jpg[/img]
      • twardycukierek Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 15:04
        Dymi Ci się z czachy? :D
    • kriss67 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 10:03
      A witaj Cukierku:):)

Sporta powiadasza - mogiem być:)
        Tu nie wolno palić ;)))
    • evelina78 Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 11:30
      A sport muszę uprawiać czy dasz mi coś na zachętę? ;-)
    • bubster Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 11:41
      BRY

czy to będzie zdziwieniem jak powiem że spać misię chce?
        Ani trochę! :D
        • bubster Re: Dzień Dobry plus C++ 07.06.10, 16:37
          Tak myślałam :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka