funny_game 07.07.10, 12:22 Jeny, jaki on ładniusi. Nie lubię takich ładniusich, ale jego bym se mogła na ścianie powiesić, mleczkiem poić, ciasteczkami karmić i robić gili gili :F Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king.james Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 13:30 Nie zapomnij mu zmieniać pampersa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 13:57 Ale to z Pampeluny by musiał być, a - jak na złość - nie dowieźli :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 13:41 szkoda że troche przyrdzewiał stojąc w kąciku jest w najslabszym ogniwem zespołu, no ale samym nazwiskiem wiąze uwage obronców btw, nie obejrze raczej meczu o 3 miejsce Urugwaj-Niemcy i bedzie to chyba juz z 7-8 mecz którego nie przylukam na tym mundialu wynik najsłabszy od lat :] Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 14:10 scorro napisał: > Coś Ci się drużyny pomyliły. :D pogadamy wieczorem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 14:16 Wypluj to! Tak, do rączki i do śmieci! :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 13:58 Ale co? Żebrzesz o klapsa? Phi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 14:09 funny_game napisała: > Ale co? Żebrzesz o klapsa? Phi ;D > > o klapsę :F Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 14:18 Klapę to se w teatrze zobacz! :F Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 14:24 funny_game napisała: > Klapę to se w teatrze zobacz! > :F > czyli plajtę, z niemieckiego zresztą dziś od 20.30 leci teatr :] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 14:37 Ehehehe :) Wczoraj mnie wnerwiał komentator (Jońca to był, si?), pierdzieląc byzydury o Urugwajczykach (żeby Oranje lepiej wypadli w naszych oczach, czy qva, co???), jakoby tylko oni podszczypywali, popychali, itp. sztuczki robili. By poszedł na próbę aktorów włoskich, to by musiał odszczekiwać pod osikanym drzewem, psia mać. A reszta nie lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 00:16 funny_game napisała: > Ehehehe :) > > Wczoraj mnie wnerwiał komentator (Jońca to był, si?), pierdzieląc byzydury o > Urugwajczykach (żeby Oranje lepiej wypadli w naszych oczach, czy qva, co???), > jakoby tylko oni podszczypywali, popychali, itp. sztuczki robili. > > By poszedł na próbę aktorów włoskich, to by musiał odszczekiwać pod osikanym > drzewem, psia mać. > > A reszta nie lepsza. > Maciii Iwański to był, nie jest bez grzechów ale jakos daje rade a Jońca to stracił w moich oczach wiele, rzeźbił tak że bania mała, nie dało sie oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 15:02 TTNM! :D Misie on tylko podoba, jak gra ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 07.07.10, 15:40 Ale on ostatnio zawodzi jak Krystynki czy Leonki :F Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 08:15 Biedny chłopak, pooperacyjnie nie powinien grać... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 09:00 Ha! A jednak opiekuńcze instynkty i w Tobie wzbudza :D Nawet A. wczoraj się zdecydowała, że jednak on ładniusie dziecię jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 14:23 Buehehehe, w takie dziecko to mi graj ;DD Mogę nawet udawać Matkę Polkę dla niego :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 14:33 I karmić go kaszką ze słowami "Za mamusię, za tatusia, za mistrzostwo świata"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 14:35 Za Fónitkę, za jej koty, za M., za zagładę kleszczy, za Murzyna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 14:51 Za niefarbowane męskie kłaki, za niewidoczny żel do włosów, za bokserki z Homerem Simpsonem :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dziecięcie Torres :F 09.07.10, 08:11 Bleeee! Ja tu jem przecież!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 09.07.10, 08:56 Za Cukierka i Jej kanapki z mortadelą, za seks na fotelu dentystycznym, za piateczek, jedz, dziecko, jedz! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dziecięcie Torres :F 09.07.10, 13:46 Tank you, tank you :D Mordadela??? ;O Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 13:01 funny_game napisała: > Jeny, jaki on ładniusi. taki synuś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 13:20 Yhy :) Ciekawe, czy ma dużego :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 13:36 funny_game napisała: > Ciekawe, czy ma dużego :DDDDDDDDDDD ... smoka? ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 14:37 z pewnością mięsisty i rozłożysty :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 14:52 Chyba się pójdę położyć... :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 14:54 poleż też za mnie, dobra? bo ja zaraz idę do pracy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 15:12 Jak to do pracy? To Ty nie na urlopie? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dziecięcie Torres :F 08.07.10, 15:25 no do pracy, dyżur mam :/ ale najpierw skończę sorrrbecik :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 09.07.10, 08:58 Sorrrrbecik Torrrrresowi w becik! A urlop od kiedy masz, bo nie raczyłaś mi odpisać? :F Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dziecięcie Torres :F 09.07.10, 10:15 funny_game napisała: > Sorrrrbecik Torrrrresowi w becik! o nie! szkoda sorrrbeciku! wczoraj wykończyłam cytrynowy, dziś przerzucam się na mangoooooool! :D > A urlop od kiedy masz, bo nie raczyłaś mi odpisać? :F boszsz...! Ty tak masz zaraz po przebudzeniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dziecięcie Torres :F 09.07.10, 11:23 i.nes napisała: > o nie! szkoda sorrrbeciku! wczoraj wykończyłam cytrynowy, dziś przerzucam się n > a > mangoooooool! :D Oł, wiesz, że zdrowa żywność, sport i świeże powietrze mogą ZABIĆ?! :D > > > A urlop od kiedy masz, bo nie raczyłaś mi odpisać? :F > > boszsz...! Ty tak masz zaraz po przebudzeniu?? Jak to mówi mój Braza "Kupa o szóstej, pobudka o siódmej" :D > Odpowiedz Link Zgłoś