funny_game 18.08.10, 21:08 PolSK(R)A wygrała :D Towarzyski meczyk w siatkę, o. Nie mogę się odnaleźć, wieczorem, w domu, przed kompem. A czeka nas na dodatek pierwszy od nie-wiem-jakiego-czasu weekend w domu. Ojeny. Co ja będę robić poza piciem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Bazylia przegrała 19.08.10, 00:27 Zakąszać. No chyba, żeś fanką Szołochowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Bazylia przegrała 19.08.10, 07:56 Fónniest, totalnie się odnajduję w Twoich słowach ;))) po dwutygodniowym urlopie trudno misie było przestawić na normalną klawiaturę :DDD TTBM w połowie września. Poza piciem? Eeeee, mężczyźni i śpiew! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Bazylia przegrała 19.08.10, 08:57 Zapewne będziesz (częściowo przynajmniej) trzeźwieć Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Bazylia przegrała 19.08.10, 10:39 funny_game napisała: > PolSK(R)A wygrała :D > Towarzyski meczyk w siatkę, o. > > Nie mogę się odnaleźć, wieczorem, w domu, przed kompem. A czeka nas na dodatek > pierwszy od nie-wiem-jakiego-czasu weekend w domu. Ojeny. Co ja będę robić > poza piciem??? > będziesz oglądać jak Bułgaria przegrała Czechy przegraly i Bazylia znowu przegrała :] Odpowiedz Link Zgłoś