Dodaj do ulubionych

Zawieszona

09.09.10, 19:49
Ale dzień! Sensacja na 4 fajery! Jakaś kobicina z PiS zawieszona! Dyskusja na wszystkich kanałach!Jak zwykle w TVN 24 bryluje gruby Kalisz!Autorytet!!!
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Zawieszona 09.09.10, 19:51
      O matko, to weź se przełącz. Na Polsacie zaraz będzie kryminał.
    • matylda1001 Re: Zawieszona 09.09.10, 19:58
      To nic... to tylko psychiczny dostał szałuuuuuu!
    • Gość: ka_p_pa Re: Zawieszona IP: *.lukman.pl 09.09.10, 20:08
      Jaja jak berety! Rozumiem, że szef idiota i szaleniec, spać nie może, bo duch brata za gardło go ściska, ale że tylu dorosłych ludzi daje się traktować jak niedorozwinięte dzieci. Jedna Kluzikowa jakąś godność zachowała.
      • Gość: Jojo Re: Zawieszona IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.10, 20:15
        z nia zrobi porzadek za tydzien
      • mjot1 Re: Zawieszona 09.09.10, 20:21
        Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):
        > tylu dorosłych ludzi daje się traktować jak niedorozwinięte dzieci
        Ludzi?
        To zombi
        • Gość: ka_p_pa Re: Zawieszona IP: *.lukman.pl 09.09.10, 20:26
          > To zombi

O nie, są żywi aż nadto. Wielu to na prawdę inteligentni cwaniacy, ale dla pozycji na liście wyborczej zrobią wszystko. Nawet dadzą się publicznie lać po pyskach. Taki rodzaj dziwki.
        • potwor_z_piccadilly Re: Zawieszona 09.09.10, 20:33
          Etam zaraz zombi.
          Capo di tutti capi kaczor robi czyszczke w rodzince. Ot i tyle.
          Nasuwaja sie tu pytania.
          Czy ta baba ma choc krzte honoru.
          Czy jest czyms szantazowana (weksle). Pewno to drugie bo akurat ja platformersi lykneliby bez problemow.
          • yoma Re: Zawieszona 09.09.10, 20:50
            Może podpucha, coby naród biedną nieszczęśliwą pokrzywdzoną na prezydenta wybrał.

Ale raczej wodzowe szaleństwo :)
    • piwi77 Re: Zawieszona 10.09.10, 09:53
      znj2 napisała:

> Ale dzień! Sensacja na 4 fajery! Jakaś kobicina z PiS zawieszona! Dyskusja na w
      > szystkich kanałach!Jak zwykle w TVN 24 bryluje gruby Kalisz!Autorytet!!!

Nie chodzi wcale o samo zawieszenie, teraz idą zakłady o to, czy ją odwiesi, czy nie. Ja stawiam, że odwiesi. To spowoduje, że nikt z otoczenia nie będzie kapował o co chodzi. I o to chodzi.
    • paco_lopez Re: Zawieszona 10.09.10, 11:03
      ale to nie jest temat społeczny. to wycinek z życia mediów. mieszkam w polsce , w warszawie, mam telewizor internet i cuda na kiju i nie wiem w ogóle o czym nadajesz. jaka sensacja ? wczoraj sie urodziłas chyba.
    • yoma Re: Zawieszona 10.09.10, 11:43
      I cóżeście narobili - taka piosenka kiedyś była "zakręcona, zakręcona...." i teraz po mnie chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka