znj2 09.09.10, 19:49 Ale dzień! Sensacja na 4 fajery! Jakaś kobicina z PiS zawieszona! Dyskusja na wszystkich kanałach!Jak zwykle w TVN 24 bryluje gruby Kalisz!Autorytet!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Zawieszona 09.09.10, 19:51 O matko, to weź se przełącz. Na Polsacie zaraz będzie kryminał. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Zawieszona 09.09.10, 19:58 To nic... to tylko psychiczny dostał szałuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Zawieszona IP: *.lukman.pl 09.09.10, 20:08 Jaja jak berety! Rozumiem, że szef idiota i szaleniec, spać nie może, bo duch brata za gardło go ściska, ale że tylu dorosłych ludzi daje się traktować jak niedorozwinięte dzieci. Jedna Kluzikowa jakąś godność zachowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Zawieszona IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.10, 20:15 z nia zrobi porzadek za tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Zawieszona 09.09.10, 20:21 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > tylu dorosłych ludzi daje się traktować jak niedorozwinięte dzieci Ludzi? To zombi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Zawieszona IP: *.lukman.pl 09.09.10, 20:26 > To zombi O nie, są żywi aż nadto. Wielu to na prawdę inteligentni cwaniacy, ale dla pozycji na liście wyborczej zrobią wszystko. Nawet dadzą się publicznie lać po pyskach. Taki rodzaj dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Zawieszona 09.09.10, 20:33 Etam zaraz zombi. Capo di tutti capi kaczor robi czyszczke w rodzince. Ot i tyle. Nasuwaja sie tu pytania. Czy ta baba ma choc krzte honoru. Czy jest czyms szantazowana (weksle). Pewno to drugie bo akurat ja platformersi lykneliby bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zawieszona 09.09.10, 20:50 Może podpucha, coby naród biedną nieszczęśliwą pokrzywdzoną na prezydenta wybrał. Ale raczej wodzowe szaleństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Zawieszona 10.09.10, 09:53 znj2 napisała: > Ale dzień! Sensacja na 4 fajery! Jakaś kobicina z PiS zawieszona! Dyskusja na w > szystkich kanałach!Jak zwykle w TVN 24 bryluje gruby Kalisz!Autorytet!!! Nie chodzi wcale o samo zawieszenie, teraz idą zakłady o to, czy ją odwiesi, czy nie. Ja stawiam, że odwiesi. To spowoduje, że nikt z otoczenia nie będzie kapował o co chodzi. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Zawieszona 10.09.10, 11:03 ale to nie jest temat społeczny. to wycinek z życia mediów. mieszkam w polsce , w warszawie, mam telewizor internet i cuda na kiju i nie wiem w ogóle o czym nadajesz. jaka sensacja ? wczoraj sie urodziłas chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Zawieszona 10.09.10, 11:43 I cóżeście narobili - taka piosenka kiedyś była "zakręcona, zakręcona...." i teraz po mnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś