Dodaj do ulubionych

Palikot i inni robią Boga z Palikota

14.09.10, 08:25
Co to będzie?
Ukrzyżują... zmartwychwstanie i wniebowstąpi?
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 14.09.10, 08:41
      prześmieszne jest to że po piardnięciu pisowców,coby palikota wywalić na zbity pysk, same platfusy cós zaczeli puszczac baki w tem samem temacie.
    • piwi77 Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 14.09.10, 10:29
      migreniasta napisała:

> Co to będzie?
      > Ukrzyżują... zmartwychwstanie i wniebowstąpi?

Próbę ukrzyżowania włąśnie mamy, ale do niego samego nie dojdzie. Młotek, zamiast powbijać gwożdzie w Palikota, wybije wbijającym je zęby.
      • migreniasta Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 15:39
        On jest bezsilny i bezkoncepcyjny. To taki Lepper tylko z dypolomem wyższej uczelni. Znalazł się wśród grupy POpaprańców ,którzy nie potrafili sklecić sensownie dwóch zdań i zabrylował elokffencją. Zabrylował na tle miernot intelektualnych RYCHÓW,ZBYCHÓW i JARÓW. Elity Lubelszczyzny nie wygenerowały nikogo lepszego mimo dwóch niezłych uczelni(UMCS i KUL),więc mając jakieś zaplecze bije pianę. W Poznaniu jednak traktują go jako personę non grata. Za kilka lat o Palikocie będą pamiętały tylko pożółkłe strony WPROST i POLITYKI.

Ale mam dyskomfort,że CBA dobiera mu się do tyłka wtedy gdy potrzebny jest na niego hak.
        Jemu wystarczy dać bana z średniej polityki bo w wielkiej to on nigdy nie uczestniczył..
        • piwi77 Re: Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 16:03
          Błędem jest niedocenianie Palikota, ale zakładając nawet, że nie ma przed nim wielkiej przyszłości, jego dokonania są ogromne i za to już dziś należy mu się wysoka ocena. Otóż pokazał nam wszystkim, że w polityce nie ma tematów tabu. I nie chodzi mi o chwyty poniżej pasa, chwyty obrzydliwej jakości, bo te mieliśmy już często. Chodzi o tematy z zakresu polskiej mitologii, o której wiedzieliśmy, że jest, ale której nikomu poza wąskim świątobliwym gronem, nie wolno było dotykać. Wolno było jej nie rozumieć, nawet nie powinno się jej było rozumieć, ale nie wolno było o niej mówić. I dzięki Palikotowi to właśnie pękło, on pierwszy publicznie zdjął te kajdany.
          • migreniasta Re: Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 16:26
            A mnie w szkole uczyli ,że Krasicki i Stańczyk dokonali tego dużo wcześniej. I nie mam na myśli Janka Krasickiego,który zabił zabójcę innego komunisty.
            Palikot jest przepalikocony na każdej niwie. Nie odkrył niczego nowego. Powielał stereotypy . To mizerny kabareciarz,który pomylił estradę ze sceną polityczną.... może nawet nie pomylił tylko zamienił,gdyż w szrankach ze średnim kabaretem,a tylko takie mamy nie miałby żadnych szans.
            Jeśli zaś chodzi o jego średnio-politycznych adwersarzy to też są to nikczemne kreatury.
            • piwi77 Re: Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 16:39
              Mimo wszystko już wypełnił pewną dziurę i już odpowiedział na realny popyt. Można się sprzeczać o styl tych dokonań (zawsze można się o to sprzeczać, jak to o gustach), ale tych dokonań nie da się podważyć. A poza tym powtarzam, kto już teraz spisuje Palikota na straty, prawdopodobnie popełnia błąd.
              • migreniasta Re: Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 18:01
                Czytałeś ten wywiad ?
                wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jestem-zszokowany-w-sprawe-moze-byc-zamieszany-sch,1,3673577,wiadomosc.html
                dobre jest to:
                Nie wykluczam, choć nie mam na to żadnych dowodów, że w sprawę może być zamieszany Grzegorz Schetyna

Pewnikiem jest i wcale nie trzeba na to dowodów.
                Jedyne co dociera do mnie ze słów Palikota to walka o nową jakość.
                Jednakże on nie jest wyrazicielem nowej jakości w polityce.
                Scenę opuszczą Stechyny,Cześki,Ryśki i Donki wraz z Kaczorami,Maciarkami,Kurskami i inną swołoczą psiej braci.
                Aby to cudowne towarzystwo wzajemnej adoracji zniknęło na zawsze zniknąć powinni ci co ich lansują.
                Mam na myśli Wilsteinów,Lisów i innej maści trzymaczy mikrofonów.

Mussssollllini z Biłgoraja. HA ha ha.
                • piwi77 Re: Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 19:37
                  Ja już tam wole tę swołocz, która jest, nie chcę nowej. Ta już coś umie, trochę w międzyczasie na polityce się poznała i wie, że trzeba robic to, co miłe elektoratowi. Więc to w elektoracie trzeba oczekiwać zmian - to on ma się cywilizować i dopasować do nowej sytuacji, nie rządzący.
                  • migreniasta Re: Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 19:58
                    zważ na to że Marysia zdobędzie prawa wyborcze za 10 lat.:) ona na Palikota nie chce głosować już teraz.
                    • piwi77 Re: Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 20:10
                      migreniasta napisała:

> zważ na to że Marysia zdobędzie prawa wyborcze za 10 lat.:) ona na Palikota nie
                      > chce głosować już teraz.
            • billy.the.kid Re: Nie demonizuj Piwi Palikota 14.09.10, 16:44
              nosz q..a!!!!!!!!!!!!
              co takiego złego zrobił palikot że aż tak be na niego gadają????????????????
              jakiegos gumowego fiuta pokazał????????
              flaszeczkę z chłopakami na ulicy wypił.??????????
              parę SŁÓW PRAWDY powiedział o czarnych bandytach????
              o PSEUDOPREZYDENCIE i jego wyczynach coś tam chlapnął????????????
              innych grzechów nie pamietam.
    • Gość: ka_p_pa Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota IP: *.lukman.pl 14.09.10, 16:43
      Jak ukrzyżują, to na Wawel. Wart więcej niż Lesio.
    • wuzet21 Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 14.09.10, 18:03
      Bardzo często się z Tobą zgadzam Migrenko, ale w tym wątku zupełnie nie masz racji, i nie rozumiem Twojej do niego antypatii.
      Pan Janusz Palikot, nie zrobił niczego, za co mógłby być napiętnowany - jego publiczne występy miały być z założenia szokujące - i takie były, ale zawarte w nich pytania, były jak najbardziej na miejscu - wiele z tych pytań było pytaniami obywateli.
      W demokratycznym kraju nie ma pytań niewłaściwych.
      Jego obecność na scenie politycznej, zweryfikuje zapotrzebowanie na tego tupu osobowość.
      • migreniasta Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 14.09.10, 18:35
        Ja też sobię cenię Ździsiowe CU (cenne uwagi).
        Jeśli tak to Palikot zrobił swoje i niech ustąpi miejsca tym ,którzy będą robić politykę przez duże P.
        PO i PiS się rozlecą. Palikot o tym wie ,więc próbuje na pełnym morzu zmienić łajbę na mniej chybotliwą.
        Tyle!
        • piwi77 Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 14.09.10, 20:02
          migreniasta napisała:

> PO i PiS się rozlecą. Palikot o tym wie ,więc próbuje na pełnym morzu zmienić łajbę na
          > mniej chybotliwą.
          > Tyle!

Załóżmy, że nawet, to co w tym złego? Czy to aż tak chwalebne iść na dno i nie szukać szalupy? Wg mnie to głupota i nie chciałbym aby taki, tyleż honorowy, co bezradny obywatel, kierował sprawami naszego państwa.
      • nehsa Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 14.09.10, 18:54
        W zeszłym roku, pod koniec, proponowałem na forach GW, a przede wszystkim na forum "Społeczeństwo Obywatelskie", ludzie obudźcie się z letargu, i w roku 2010, zamiast głosować na kandydata na prezydenta proponowanego przez partyjne-mafijne sitwy polityczne, wystawcie kandydata swojego-internetowego, i zagłosujcie na NIEGO.

Tu, nie brakuje ludzi wybitnie inteligentnych, a sądząc z treści ich postów i wątków, godnych piastowania URZĘDU PREZYDENTA.

Ale wy, jesteście dziećmi społeczeństwa parobków, jesteście narzędziem wyborczym w rękach medialnych najmimordów=dziennikarzy, i na kogo wam "każą" zagłosować, to zagłosujecie.

A narodowa cecha niedowartościowanych, czyli zawiść, was zżera, dlatego nic roztropnego ani na tym forum, ani w tym kraju dziać się może, i dziać się nie będzie.

Polskie społeczeństwo, to społeczeństwo najmitów, czyli do wynajęcia, jego elity do wynajęcia, jego armia do wynajęcia, i to na kiwnięcie np., opalonym palcem Baracka.
    • 33qq Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 14.09.10, 20:07
      A ty co, zakochałaś się, że tak ciągle o Januszku?

Na tym forum to migreniasta najwięcej się do niego modli. W sumie każdy ma prawo, czy to do krzyża, czy do sałaty, czy do psiej kupy lub Palikota, ale zawsze to trochę lekką obsesją pachnie
      • Gość: migreniasta Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota IP: *.wapgw.era.pl 14.09.10, 21:54
        jeśli mam wybór to wolę pisać o Januszku niż o kupach. W rzeczy samej Palikot jest mniej śmierdzacy.
        • qqazz Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 14.09.10, 22:03
          Gość portalu: migreniasta napisał(a):
          > jeśli mam wybór to wolę pisać o Januszku niż o kupach. W rzeczy samej Palikot j
          > est mniej śmierdzacy.

Jesteś tego pewna?
          Poza tym na tym forum piszemy o polityce i politykach o ciekawostkach przyrodniczych dyskutuje się na innych formach, forum humorum też bardziej pasuje w tym temacie.

pozdrawiam
        • 33qq Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 15.09.10, 09:52
          Ok, ja widzę też inne tematy. Ale konkretnie, napisz proszę, co złego powiedział i zrobił ów straszny Palikot. Wypunktuj mi , bo w ślepocie i niedorozwoju nie widzę zbyt wielu tematów dzięki którym mógłbym się na nim przejechać.
    • qqazz Tja 14.09.10, 21:27
      Powiesza go na gumowym fallusie , zniknie i pojawi sie no kolejnej homoparadzie;)

pozdrawiam
    • migreniasta Re: Palikot i inni robią Boga z Palikota 19.09.10, 23:25
      cofam wszystko o czym pisałam. Wolę Palikota jako boga niż Jezusa jako króla.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka