kolter-xxl 20.09.10, 21:35 Co za tłuk , ją w taki sposób ustawił nic na niej nie wiadomo diabli wiedzą na co odpisujesz i czy w ogóle popiepszona jest jak nigdzie indziej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter-xxl Re: Poczta na GW 21.09.10, 19:57 yoma napisała: > Zrób se przekierowanie na gmaila :) Nie chodzi o to żeby cokolwiek przekierowywać ale żeby to jakoś grało w normalnym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Poczta na GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 23:34 a to forum lepsze? Web 0.5, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Poczta na GW 20.09.10, 23:35 A jakie masz przepraszam zastrzeżenia do tego forum? Najlepsze chyba technicznie forum w okolicy - proste, przejrzyste, bez kretyńskich bajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Poczta na GW 21.09.10, 01:55 black-emissary napisała: > A jakie masz przepraszam zastrzeżenia do tego forum? Najlepsze chyba techniczni > e forum w okolicy - proste, przejrzyste, bez kretyńskich bajerów. Najlepsze technicznie? Ty chcesz, żebym cię śmiechem zabił? I nie piszę tu o awatarach, punktach, sygnaturach graficznych czy temu podobnych, nikomu nie potrzebnych pierdołach. Całe forum gazety to kalka z ich wcześniejszego czytnika grup dyskusyjnych, który zakładał chyba, że każdy bardziej zaawansowany użytkownik używa jakiegoś sensownego oprogramowania do ich czytania, nie ma więc: - Sensownego systemu powiadamiania o odpowiedziach w wątkach. - Systemu flagowania i sortowania postów. - Definiowania widoków. - Milion innych, mniej denerwujących braków. Choć przyznaję, przy tym co się dzieje na jakichś onetach czy wp to forum gazety może stanowić szczyt użyteczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Poczta na GW 22.09.10, 01:13 feel_good_inc napisał: > nie ma więc: ... bezużytecznych pierdołów. Na całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Poczta na GW 22.09.10, 08:39 black-emissary napisała: > feel_good_inc napisał: > > nie ma więc: > > ... bezużytecznych pierdołów. Na całe szczęście. Widzę, że jesteś z tych, którzy uważają, że jeżeli sami z czegoś nigdy nie korzystali to znaczy, że jest to niepotrzebne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Poczta na GW 22.09.10, 10:52 Nie, jestem z tych, którzy jeżeli coś przetestują, a następnie przestają tego używać, bo w niczym to nie pomaga to wówczas uznają to za niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: np. Re: Poczta na GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 21:06 system nie pamięta, który post przeczytałem (co gorsza ja też) ocenianie posta - fajne Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Poczta na GW 23.09.10, 17:40 > - Sensownego systemu powiadamiania o odpowiedziach w wątkach. NA żadnych forach z tj opcji nie korzystam. Potrafię ogarnąć bez takich udogodnień a i skrzynka się tak szybko nie przepełnia. > - Systemu flagowania i sortowania postów. Też nie używam, czytam wszystko, co mnie interesuje. > - Definiowania widoków. A po co na takim forum? > - Milion innych, mniej denerwujących braków. Jest za to drzewko ułatwiające nawigację, co i komu odpowiedzieć. Brakuje mi tego drzewka we wszystkich supernowoczesnych forach opartych na phpBB. Odpowiedz Link Zgłoś