lupus76 29.09.10, 09:42 Plan zarysował Rysio i przystąpił do działania. W końcu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redundant Re: Zbić Zbigniewa 29.09.10, 10:07 A może wystarczy zbyć Zbigniewa? Jakoś mi utkwiło w pamięci, jak Janek Kos obchodził się z jeńcami. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zbić Zbigniewa 29.09.10, 10:10 Jak, bo nie pamiętam? Lepiej mi się Janek Kloss zapamiętał :) Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Zbić Zbigniewa 29.09.10, 11:46 Po krześcijańsku - nie zastrzelimy, bo nie jesteśmy tacy jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zbić Zbigniewa 29.09.10, 11:57 Jak po krześcijańsku? Ty wiesz, co by z nimi ZChN zrobiło? :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Zbić Zbigniewa 29.09.10, 12:48 Czyli kto - Richard Henry, etatowy Przyszły Prezes PZPN? Chlają razem w Brukseli. A może Kropiwnicki? Naimski? Macierewicz? Ciekaw jestem - co by mu zrobili? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Zbić Zbigniewa 29.09.10, 13:15 Rok 100. Colloseum. Cezar (dokładniej - to chyba Trajan ;)) klaszcze w dłonie: "Wyprowadzić chrześcijan!". Arena zapełnia się chrześcijanami. Cezar: "A teraz zaczynamy widowisko: wypuścić lwy, tygrysy i lamparty!" Cała arena pokrywa się kurzem i pyłem, słychać dzikie wrzaski. Po dobrych paru minutach kurz opada i zgromadzonej publiczności ukazuje się zdumiewający widok - chrześcijanie ubabrani w krwi bez strat własnych masakrują zwierzęce szczątki dogryzając tu i ówdzie gardła, żeby ulotnić ledwo trzymające się w pojedynczych zwierzakach życie. Na to cezar: "Idioci! Mówiłem chrześcijan, nie tych z ZChN-u!" I to jest mój komentarz :) Odpowiedz Link Zgłoś