Dodaj do ulubionych

Parada w Belgradzie

11.10.10, 16:12
Parada gejow w Belgradzie przebiegla w dramatycznych okolicznosciach. Wspominam o tym, zeby przypomniec polskim lewakom i gejom, ze w Polsce maja jednak jak u Pana Boga za piecem.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8490553,Parada_gejow_w_Belgradzie_zaatakowana_bombami_i_koktajlami.html
Obserwuj wątek
    • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 16:22
      rata.sofisticada napisała:

> Parada gejow w Belgradzie przebiegla w dramatycznych okolicznosciach. Wspominam
      > o tym, zeby przypomniec polskim lewakom i gejom, ze w Polsce maja jednak jak u
      > Pana Boga za piecem.

Oczywiście, że mają jak u pana boga za piecem.
      W Niemczech Arabowie już wykupują nieruchomości i wprowadzają przy próbie wynajmu swoje zasady.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8495244,Islamski_inwestor__islamskie_zasady__zakaz_wieprzowiny.html

Dokąd zmierzasz Europo, że Muzułmanie w Niemczech tak się panoszą?
      Kto im pozwolił kupić jakieś nieruchomości i dyktować warunki?
      Ta politpoprawność to przekleństwo, bo bóg Arabów wygrywa i wtedy oni chcą coraz więcej.
      • rata.sofisticada Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 16:26
        Oczywiście, że mają jak u pana boga za piecem.

Wiec na FS narzekaja chyba tylko po to, zeby nie wyjsc z wprawy.
        • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 16:37

> Oczywiście, że mają jak u pana boga za piecem.
          >
          > Wiec na FS narzekaja chyba tylko po to, zeby nie wyjsc z wprawy.

Gdybyż tak było...
          Narzekają, bo są za głupi, aby zrozumieć czego tak naprawdę chcą.
          A chcą islamu i jego zasad...
          • rata.sofisticada Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 16:53
            Gdybyż tak było...
            Narzekają, bo są za głupi, aby zrozumieć czego tak naprawdę chcą.
            A chcą islamu i jego zasad...

Moze zakladaja optymistyczny wariant, ze islam z otwartymi rekami powita zdobycze lewackiej mysli? Moze postawili na sile pozytywnego myslenia?
            • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:01

> Moze zakladaja optymistyczny wariant, ze islam z otwartymi rekami powita zdobyc
              > ze lewackiej mysli? Moze postawili na sile pozytywnego myslenia?

To by znaczyło, że są głupsi niż przypuszczałam.
              Skoro chcą wiedzieć co się stanie to niech poczytają o Czeczenii.
              Wszystko od przywódcy zależy.
              Nawet jeśli na początku wydaje się, że nic złego nikomu nie grozi.
              Grozi.
              Przede wszystkim kobietom.
              Teraz pod nowymi rządami ich sytuacja się zmieniła, choć cały czas był islam.
              Dlatego dziwi mnie głupota kobiet, które forsują lewackie poglądy.
              Otwierają drogę islamowi...
            • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:05
              > Moze zakladaja optymistyczny wariant, ze islam z otwartymi rekami powita zdobyc
              > ze lewackiej mysli?

Islam, podobnie jak katolicyzm nie zwykł żadnych myśli witać, fanatycy preferują kamienowanie lub palenie na stosie.
              • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:09
                strikemaster napisał:

> Islam, podobnie jak katolicyzm nie zwykł żadnych myśli witać, fanatycy preferuj> ą kamienowanie lub palenie na stosie.

Nie podobnie tylko o wiele bardziej.
                No to czemu chcesz islamu, skoro to wiesz?
                • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:13
                  > No to czemu chcesz islamu, skoro to wiesz?

Nie chcę żadnych fanatyków, niezależnie od tego, w którą stronę modlą się przed rozpoczęciem swojej kampanii terrorystycznej.
                  • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:16
                    strikemaster napisał:

> Nie chcę żadnych fanatyków, niezależnie od tego, w którą stronę modlą się przed
                    > rozpoczęciem swojej kampanii terrorystycznej.

Ale walczysz z bogiem chrześcijan i pomagasz Allahowi.
                    To nie jest tak, że walczysz z wszystkimi bogami, bo nie byłeś wyznawcą Allaha.
                    • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:45
                      > To nie jest tak, że walczysz z wszystkimi bogami, bo nie byłeś wyznawcą Allaha.

Wyznawcą Boga też nigdy nie byłem.
                      • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:59
                        strikemaster napisał:

> Wyznawcą Boga też nigdy nie byłem.

Ale jesteś Polakiem i w Polsce mieszkałeś.
                        Chyba, że nie jesteś Polakiem.
                        Byłeś wyznawcą boga katolików, bo z jego pomocy korzystałeś.
                        Inni walczyli, a Ty zbierałeś owoce ich pracy.
                        • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 18:10
                          > Ale jesteś Polakiem i w Polsce mieszkałeś.

Tak, a co to ma do rzeczy? Powinienem sie przyłączyć do pogan wyznających Swiatowida?

> Byłeś wyznawcą boga katolików, bo z jego pomocy korzystałeś.

Nie korzystałem z Jego pomocy (to chyba oczywiste zważywszy, ze nie istnieje, sam to nawet udowodniłem), nie korzystałem też z pomocy jego funkcjonariuszy (chyba, ze za pomoc należy uznać fakt, że trochę odciążyli mi kieszenie).

> Inni walczyli, a Ty zbierałeś owoce ich pracy.

W okresie mojego życia, na terenie Polski nie odbywały się żadne zbrojne konflikty. Nikt nie walczył.
                          • krytykantka07 proszę zwolenniku Allaha kolejny przykład... 11.10.10, 18:47
                            ...do czego osłabienie boga chrześcijan prowadzi.
                            Muzułmanie są dla mądrych politpoprawnych ateistów za sprytni...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8496249,Al_Kaida_uwolni_zakladnikow_za_zniesienie_zakazu_burek.html

Dalej chcesz pomagać Allahowi?
                            • strikemaster Re: proszę zwolenniku Allaha kolejny przykład... 11.10.10, 19:50
                              Allahowi pomóc nie można. A islamistom pomagać nie będę i jestem przeciw znoszeniu zakazu burek.
                              • krytykantka07 Re: proszę zwolenniku Allaha kolejny przykład... 11.10.10, 20:25
                                strikemaster napisał:

> Allahowi pomóc nie można. A islamistom pomagać nie będę i jestem przeciw znosze> niu zakazu burek.

Z Tobą to można rozmawiać i ani kroku do przodu się nie posunąć...
                                Każde zdanie muszę dodatkowo wyjaśniać...
                                Toż tłumaczę, że pomagasz Allahowi gdy jesteś biernym katolikiem.
                                Jesteś Polakiem i do katolików Cię zaliczyli.
                                Nikogo nic nie obchodzi Twoje wyznanie.
                                Tak samo traktuje się Arabów.
                                Religia łączy tych bezpaństwowców gdziekolwiek są.
                                Zatem swoją postawą pomagasz islamistom i dzięki temu oni mogą narzucić noszenie burek.
                                Tak jak to zrobili w tym przypadku.
                                Mądrość ateistów w konfrontacji z islamem po prostu przegrywa.
                                Oni wykorzystują niezadowolenie ateistów i krytykę Kościoła, bo ich przywódców nikt nie ośmieli się krytykować...
                                A jeśli nawet ktoś wprowadzi jakiś zakaz niezgodny z ich religią to znajdą sposób, aby pokazać kto tu rządzi.
                                I pomyśleć, że tylu ludzi zmarnowało czas, aby wymyślić nienoszenie burek we Francji...
                                Arabów po prostu trzeba z tego kraju wydalić zanim go sobie zabiorą z woli Allaha.
                                Tak jak z woli żydowskiego boga Żydzi zabierali sobie kraje, które ich przygarnęły.
                                Jak nie siłą to sposobem.
                                Niczego z historii się nie nauczyłeś?
                                To poczytaj choćby ST.
                                Zrozumiesz o co chodzi
                                • strikemaster Re: proszę zwolenniku Allaha kolejny przykład... 11.10.10, 20:38
                                  > Toż tłumaczę, że pomagasz Allahowi gdy jesteś biernym katolikiem.

Nie przyjmuję komunii ani czynnie, ani biernie.

> Jesteś Polakiem i do katolików Cię zaliczyli.

Jest Ciebie więcej, że wyrażasz się w liczbie mnogiej?

> Nikogo nic nie obchodzi Twoje wyznanie.

Tak właśnie powinno być. I pewnie niedługo będzie.

> Tak samo traktuje się Arabów.

Ty ich tak traktujesz.

> Religia łączy tych bezpaństwowców gdziekolwiek są.

Kto to są ci bezpaństwowcy?

> Zatem swoją postawą pomagasz islamistom i dzięki temu oni mogą narzucić noszeni
                                  > e burek.

Zatem swoją postawa proponujesz nam powrót do światłych czasów średniowiecza tylko dlatego, że wciąż tkwią tam ci, których się boisz.

> Mądrość ateistów w konfrontacji z islamem po prostu przegrywa.

Nie zauważayłem.

> Oni wykorzystują niezadowolenie ateistów i krytykę Kościoła, bo ich przywódców
                                  > nikt nie ośmieli się krytykować...

oni przywódców mają zbyt wielu, żeby dało się wyodrębnić kogoś konkretnego, ale zauważ, że irańskich ajatollahów krytykuje się dosć powszechnie.

> A jeśli nawet ktoś wprowadzi jakiś zakaz niezgodny z ich religią to znajdą spos
                                  > ób, aby pokazać kto tu rządzi.

Przy istotnym współudziale fanatyków chrześcijańskich.

> Tak jak z woli żydowskiego boga Żydzi zabierali sobie kraje, które ich przygarn
                                  > ęły.

Wskaż te kraje.

> Jak nie siłą to sposobem.
                                  > Niczego z historii się nie nauczyłeś?
                                  > To poczytaj choćby ST.

To nie historia, a mitologia.
                                  • krytykantka07 Re: proszę zwolenniku Allaha kolejny przykład... 11.10.10, 20:54
                                    strikemaster napisał:

> Nie przyjmuję komunii ani czynnie, ani biernie.

To nie ma nic do rzeczy.
                                    Krytykujesz Kościół czyli boga chrześcijańskiego.

> Jest Ciebie więcej, że wyrażasz się w liczbie mnogiej?

Nie katolicy Cię zaliczyli tylko wyznawcy Allaha i żydowskiego boga.
                                    I cieszą się, że krytykujesz Kościół i od boga odszedłeś, bo promujesz islam.

> Tak właśnie powinno być. I pewnie niedługo będzie.

Mówię, że ani Żydów, ani Arabów nic nie obchodzi Twoje wyznanie.
                                    Dla nich jesteś tym, który krytykuje swojego boga pozwalając wygrać ich bogom.

> Ty ich tak traktujesz.

Oni sami się tak traktują.
                                    Ich religia łączy i choć nie są w swoim państwie to mają państwo w państwie...

> Kto to są ci bezpaństwowcy?

Żydzi i Muzułmanie na obczyźnie.
                                    Oni te ziemie traktują jak kraje, które dał im Allah i myślą tylko o tym jak odebrać je tym, co ich przygarnęli.

> Zatem swoją postawa proponujesz nam powrót do światłych czasów średniowiecza ty> lko dlatego, że wciąż tkwią tam ci, których się boisz.

Nie proponuję powrotu do czasów średniowiecza tylko wyciągnięcie wniosków na przyszłość.
                                    Jeśli osłabia się jednego boga to tym samym wg. tamtych prymitywnych wyznawców otwiera się drogę ich bogom.
                                    Oni z religii nie zrezygnują i to jest złe.

> Nie zauważayłem.

To wiem, bo od kilku postów usiłuję Ci to wyjaśnić, a i tak nie zauważasz.

> oni przywódców mają zbyt wielu, żeby dało się wyodrębnić kogoś konkretnego, ale
                                    > zauważ, że irańskich ajatollahów krytykuje się dosć powszechnie.

To nie ma znaczenia.
                                    Oni na obczyźnie wyznają swoją religię.

> Przy istotnym współudziale fanatyków chrześcijańskich.

Raczej ateistów...

> Wskaż te kraje.

A przeczytaj sobie ze ST jak synowie Jakuba zdobyli kraj, w którym byli tylko niewielkim plemieniem.
                                    Bóg im pomógł...

> To nie historia, a mitologia.

Co nie zmienia faktu, że wspaniale tłumaczy mentalność Żydów i Arabów...
                                    Zastanów się nad tym.
                                    • strikemaster Re: proszę zwolenniku Allaha kolejny przykład... 11.10.10, 21:06
                                      > Krytykujesz Kościół czyli boga chrześcijańskiego.

Kościół jest Bogiem chrześcijanskim? To wszystko wyjaśnia, Bóg to nie jakiś staruszek w Niebie, to sam wielki Ratzinger. Do niego się módlcie. :)

> Nie katolicy Cię zaliczyli tylko wyznawcy Allaha i żydowskiego boga.

Jesteś wyznawczynią Allaha i zydowskiego boga w jednym? Tpo by tłumaczylo zaburzenia. :)

> Dla nich jesteś tym, który krytykuje swojego boga pozwalając wygrać ich bogom.

Nie mam swojego boga, do Ciebie to nie dociera, może zamiast łązić po forach, poszukaj pomocy u fachowców?

> Oni te ziemie traktują jak kraje, które dał im Allah i myślą tylko o tym jak od
                                      > ebrać je tym, co ich przygarnęli.

Zydzi uważają, ze coś im Allah dał? Coraz gorzej z Tobą.

> Oni z religii nie zrezygnują i to jest złe.

Ty też nie, i to jest jeszcze gorsze.

> A przeczytaj sobie ze ST jak synowie Jakuba zdobyli kraj, w którym byli tylko n
                                      > iewielkim plemieniem.

A ty sobie poczytaj o Odyseuszu i traktuj to jako przestrogę: "nigdy nie korzystaj z połączeń promowych SL". :)
          • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:04
            Ty najwyraźniej chcesz, nie mierz innych według swoich preferencji.
            • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:10
              strikemaster napisał:

> Ty najwyraźniej chcesz, nie mierz innych według swoich preferencji.

Ja nie osłabiam mojego boga, aby dać fory Allahowi, a Ty tak..
              • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:14
                > Ja nie osłabiam mojego boga, aby dać fory Allahowi, a Ty tak..

Ja nie mam swojego boga, więc nie mogę go osłabiać.
                • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:19
                  strikemaster napisał:

> Ja nie mam swojego boga, więc nie mogę go osłabiać.

Ale miałeś, bo byłeś katolikiem.
                  Teraz promujesz islam, bo dzięki temu, że Ty i Tobie podobni odwrócili się od boga, Muzułmanie doszli do wniosku, że najsilniejszy jest Allah..
                  W tym utwierdziła ich politpoprawność...
                  • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:47
                    > Ale miałeś, bo byłeś katolikiem.

Kiedy?

> Teraz promujesz islam, bo dzięki temu, że Ty i Tobie podobni odwrócili się od b
                    > oga,

Jeszcze raz powtórzę, bo, widać masz pewne problemy z przyswajaniem tekstów pisanych: od żadnego Boga nigdy sie nie odwracałem.

> Muzułmanie doszli do wniosku, że najsilniejszy jest Allah..

Większosć muzułmanow do żadnych wniosków w kwestiach religijnych nigdy nie doszłą i nie dojdzie, podobnie sytuacja wygląda też wśród przedstawicieli innych wyznań.Zwyczajnie kazano im uwierzyć "bo sąsiedzi wierzą i żyją".

> W tym utwierdziła ich politpoprawność...

Ciebie, jak widać też.
                    • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:57
                      strikemaster napisał:

> Kiedy?

A skąd ja to mam wiedzieć?
                      Twoi przodkowie chyba nie byli Żydami albo Muzułmanami?
                      Jeśli nie byli to wyznawali wiarę w boga chrześcijan.
                      I Ty tak samo.
                      Zostałeś zaprogramowany na chrześcijaństwo, a w Polsce raczej na katolicyzm.

> Jeszcze raz powtórzę, bo, widać masz pewne problemy z przyswajaniem tekstów pis>anych: od żadnego Boga nigdy sie nie odwracałem.

No pewnie, bo od zawsze ateistą byłeś i Twoja rodzina też.
                      Ateiści zostali ateistami, bo do boga chrześcijan się zrazili i od niego właśnie się odwrócili.
                      Jakiego boga krytykujesz komentując błędy Kościoła?
                      Allaha?

> Większosć muzułmanow do żadnych wniosków w kwestiach religijnych nigdy nie dosz> łą i nie dojdzie, podobnie sytuacja wygląda też wśród przedstawicieli innych wy> znań.

Dokładnie tak.
                      Większość została podporządkowana mniejszości.
                      Swoista forma demokracji...
                      Ale chodzi o to, że właśnie tak mniejszość wykorzystała osłabienie boga chrześcijan.

> Zwyczajnie kazano im uwierzyć "bo sąsiedzi wierzą i żyją".

Akurat.
                      Kazano im wierzyć, aby ich przywódcy zdobyli władzę...

> Ciebie, jak widać też.

Ostatnie, co można o mnie powiedzieć to to, że jestem poprawna politycznie ;).
                      Uważają mnie za antysemitkę i rasistkę...
                      • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 18:07
                        > Twoi przodkowie chyba nie byli Żydami albo Muzułmanami?
                        > Jeśli nie byli to wyznawali wiarę w boga chrześcijan.
                        > I Ty tak samo.

Wyobraź sobie, ze nie jestem swoim przodkiem. :)

> No pewnie, bo od zawsze ateistą byłeś

No właśnie, zaczyna do Ciebie docierać.

> Jakiego boga krytykujesz komentując błędy Kościoła?

Żadnego, krytykuję Kościół.

> Kazano im wierzyć, aby ich przywódcy zdobyli władzę...

Też. A Ty teraz próbujesz sterroryzować społeczność forumową, zeby władze odzyskać. Nie udał Ci się wybieg z Jezusem jako bożyszczem tłumu ateistów to postanowiłaś wkroczyć na drogę terrory i zastraszania.
                        I co, mamy dalej episkopatowi podsyłać dzieci i pieniądze, bo to podobno może nas uchronić przed islamem? Niestety (dla Ciebie i Twoich dziwacznych terorii), jak juz pisałem, katolicy są o wiele łatwiejszym kąskiem dla muzułmańskich nawracaczy niż ateiści, więc metody, do których chcesz nas zmusić są skrajnie antyskuteczne. A na episkopat jest prosty sposób, wystarczy wypchać owcę siarką i im podrzucić zamiast dziecka. Przy okazji episkopat wreszcie nam się do czegoś przyda, urqatuje nasz kraj przed powodzią wypijając całą fale kulminacyjną.
                        • krytykantka07 Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 18:22
                          strikemaster napisał:

> Wyobraź sobie, ze nie jestem swoim przodkiem. :)

Ale jesteś ( chyba ) Polakiem.
                          Acz nie tym prawdziwym Polakiem.

> No właśnie, zaczyna do Ciebie docierać.

To i tak nie ma znaczenia.
                          Pochodzisz z kręgu kulturowego gdzie religią panującą jest katolicyzm.
                          Jeśli nie jesteś Polakiem to nie dotyczy to Ciebie.

> Żadnego, krytykuję Kościół.

A Kościół to z kosmosu się wziął...
                          Toż mówię, że krytykujesz Kościół, któremu bóg chrześcijan dał władzę.
                          Czyli krytykujesz przywódców Kościoła.
                          Nie ośmielisz się krytykować przywódców islamu i Mahometa, a co dopiero Allaha.

> Też. A Ty teraz próbujesz sterroryzować społeczność forumową, zeby władze odzys> kać.

Nie władzę odzyskać, ale nie wzmacniać obcych bogów, bo dzięki nim ich wyznawcy będą nie do pokonania.
                          I nikogo nie terroryzuję.

> Nie udał Ci się wybieg z Jezusem jako bożyszczem tłumu ateistów to postano> wiłaś wkroczyć na drogę terrory i zastraszania.

Postanowiłam użyć łatwiejszego sposobu do wyjaśnienia w czym rzecz.
                          Tamten nawet dla takich mądrych ateistów był za trudny...
                          Zawsze krytykowałam judaizm i islam i wyjaśniłam jak się pozbyć tych religii.
                          Wtedy dopiero można się pozbyć wszystkich.
                          Jeśli jednak jest to niezrozumiałe, to ja na pewno nie poprę obcych bogów.

> I co, mamy dalej episkopatowi podsyłać dzieci i pieniądze, bo to podobno może n> as uchronić przed islamem?

No skąd lepiej promować islam i poświęcić dzieci ( dziewczynki ) na ołtarzu pedeofilli pod przykrywką małżeństwa.
                          Tego chciałbyś dla swojej córki, gdybyś ją miał?
                          Dziewczynki 8 letnie są łupem...

> Niestety (dla Ciebie i Twoich dziwacznych terorii), > jak juz pisałem, katolicy są o wiele łatwiejszym kąskiem dla muzułmańskich nawr> acaczy niż ateiści,

Akurat prawdziwi katolicy wcale nie są łatwym łupem.
                          Dowód?
                          Wszystkie bitwy z islamem.
                          Wcale nie uważali, że wystarczy modlić się w innym kierunku i modlić się w innym kierunku nie chcieli.

> więc metody, do których chcesz nas zmusić są skrajnie antys> kuteczne.

Dla nieprawdziwych Polaków tak...

> A na episkopat jest prosty sposób, wystarczy wypchać owcę siarką i im> podrzucić zamiast dziecka. Przy okazji episkopat wreszcie nam się do czegoś pr> zyda, urqatuje nasz kraj przed powodzią wypijając całą fale kulminacyjną.

Nie ciesz się.
                          Zwalczając episkopat tworzysz miejsce dla przywódców islamu.
                          A oni w nagrodę i dowód wdzięczności Tobie podrzucą tę owcę...
                          • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 18:41
                            > Pochodzisz z kręgu kulturowego gdzie religią panującą jest katolicyzm.

Poprawka, gdzie religią panującą był katolicyzm na szczęście sie z tego kieratu wyzwalamy, głównie dzięki samej hierarchii i ich nieograniczonej zachłanności.

> A Kościół to z kosmosu się wziął...

Z pieniędzy CIA, jeśli chodzi o ten obecny, w Polsce.

> Toż mówię, że krytykujesz Kościół, któremu bóg chrześcijan dał władzę.

Byt nieistniejący nie może nikomu niczego dać. Zauważyłem, że z logiką masz jakieś problemy, ale to uleczalne. :)

> Nie ośmielisz się krytykować przywódców islamu i Mahometa,

Nie doją moich podatków, poza tym islam nie ma przywódców jako takich, każdy odłam, "meczet regionalny" ma swoich, niezależnych.

> Nie ośmielisz się krytykować Allaha.

Boga też nie krytykuję. Zwyczajnie sie nie da, bo nie istnieją.

> Jeśli jednak jest to niezrozumiałe, to ja na pewno nie poprę obcych bogów.

Jasne, marzy Ci się, zebym poszedł pajacować na mszy kompletnie nie wierząc w to, co bym tam wyczyniał, a wszystko ze strachu przed jakimś muzułmaninem? Dzięki, i bez tego hipokryzja w Polsce nie musi być reglamentowana.

A na koniec, motto Krytykantki:
                            wracajmy do średniowiecza, nasi potencjalni wrogowie wciąż tam tkwią. :)
    • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:04
      To tak na zasadzie "patrzcie, tam mają jeszcze gorzej"?
      • rata.sofisticada Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 17:56
        To tak na zasadzie "patrzcie, tam mają jeszcze gorzej"?

Raczej cos w stylu - cudze chwalicie, swego nie znacie.
        • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 18:11
          > Raczej cos w stylu - cudze chwalicie, swego nie znacie.

Dotąd nie spotkałem się na forum z tekstami chwalącymi serbską otwartość na mniejszości. Spróbuj, może Twój będzie pierwszy?
          • rata.sofisticada Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 18:33
            Dotąd nie spotkałem się na forum z tekstami chwalącymi serbską otwartość na mniejszości. Spróbuj, może Twój będzie pierwszy?

Chodzilo mi o to, ze czesto chwalicie tolerancje i zyczliwosc innych nacji, a nie docenianie polskiej tolerancji. A ja pochwale serbska otwartosc na mniejszosci, bo nie jestem do nikogo uprzedzony i jesli wiedze, ze mozna kogos w czyms pochwalic, to czynie to. Otoz Serbowie sa bardzo otwarci na polskie kobiety. Moze relacje z naszymi paniami wywolaja u Serbow silniejszy impuls do wyzwolenia bardziej uniwersalnej tolerancji.
            • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 18:42
              > Chodzilo mi o to, ze czesto chwalicie tolerancje i zyczliwosc innych nacji, a n
              > ie docenianie polskiej tolerancji.

My, to znaczy kto?
              Jeśli chodzi o polska tolerancję, to ona sie własnie zaczyna odradzać, pewnie także dzięki temu, co na różnych forach wypisuję. A co, pochwalić się nie wolno? :)
              • rata.sofisticada Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 19:27
                My, to znaczy kto?

Generalnie polska lewica.

Jeśli chodzi o polska tolerancję, to ona sie własnie zaczyna odradzać, pewnie także dzięki temu, co na różnych forach wypisuję. A co, pochwalić się nie wolno? :)

Mozna i nalezy. Ja podobne sukcesy odnosze w wymiarze kultury osobistej. Mam wrazenie, ze moja obecnosc pozytywnie stymuluje rozwoj dobrych manier na forach. Moze to niezbyt ambitna misja, ale sprawiajaca duzo satysfakcji moralnej.
    • Gość: DSD Re: Parada w Belgradzie IP: 109.231.56.* 11.10.10, 18:44
      Są kraje gdzie morduje się katolików. Wspominam o tym, żeby przypomnieć polskim katolikom, że w Polsce mają jednak jak u Pana Boga za piecem. Nawet gdyby władzę objął Palikot.
      • krytykantka07 Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 18:49
        Gość portalu: DSD napisał(a):

> Są kraje gdzie morduje się katolików. Wspominam o tym, żeby przypomnieć polskim
        > katolikom, że w Polsce mają jednak jak u Pana Boga za piecem. Nawet gdyby wład> zę objął Palikot.
        • strikemaster Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 19:51
          Już przestaje być katolicka. Średniowiecze zostawmy historykom.
          • krytykantka07 Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 20:29
            strikemaster napisał:

> Już przestaje być katolicka. Średniowiecze zostawmy historykom.

Absolutnie nie może przestać być katolicka.
            To tylko rozzuchwali wyznawców innych bogów.
            Tu nie chodzi o średniowiecze i nie ma czego historykom zostawiać, bo i tak nie wyciągną z historii żadnych wniosków.
            Chodzi o to co jest teraz i co tłumaczyłam.
            Mistrz szpady jest bezsilny wobec kuli wymierzonej w plecy, bo Allah za mordercą stoi...
            • strikemaster Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 20:42
              > Absolutnie nie może przestać być katolicka.

Absolutnie wyznanie musi przestać dominować nad państwem. Inaczej niedługo ostatni obywatel wykręci żarówkę i spieprzy do pełnej Arabów w burkach Francji.

> Tu nie chodzi o średniowiecze i nie ma czego historykom zostawiać, bo i tak nie
              > wyciągną z historii żadnych wniosków.

To, co proponujesz to średniowiecze, czyli czas, kiedy nauka nie istniała, a państwa i rządy były podporządkowane władzom religijnym. A historycy powinni to przeanalizować, zeby się takie czasu już nigdy nie powtórzyły.

> Mistrz szpady jest bezsilny wobec kuli wymierzonej w plecy, bo Allah za morderc
              > ą stoi...

A obok mordercy stoją też krasnoludki i jednorożce. Nie mamy z takim zespołem żadnych szans.
              • krytykantka07 Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 21:04
                strikemaster napisał:

> Absolutnie wyznanie musi przestać dominować nad państwem. Inaczej niedługo osta> tni obywatel wykręci żarówkę i spieprzy do pełnej Arabów w burkach Francji.

Absolutnie wyznanie tak, ale każde.
                Nie można dodawać siły innemu bogu.
                Tym bardziej Allahowi.
                I na to trzeba znaleźć sposób, tak aby w żadnym państwie nie można było kultywować religii łączącej bezpaństwowców.
                Polacy za granicą nie postępują w ten sposób.
                Zresztą żadna nacja oprócz tych, którym władzę nad światem dał żydowski bóg lub Allah.

> To, co proponujesz to średniowiecze, czyli czas, kiedy nauka nie istniała, a pa> ństwa i rządy były podporządkowane władzom religijnym.

Ależ tak jest w krajach o których mówię.
                I nie chodzi o powrót do średniowiecza tylko o zrozumienie problemu.
                Osłabianie własnego boga tylko dodaje siły obcym bogom.
                Dlatego, że tamte kraje mentalnie tkwią w średniowieczu.
                Więc ani antysemityzm z założenia mający dodać siły żydowskiemu bogowi nie powinien być karalny, ani rasizm polegający na zakazie np. noszenia burek.
                Państwa, które mentalnie tkwią w średniowieczu nie mogą dyktować warunkom mądrzejszym od siebie.
                Ale ci mądrzejsi muszą zrozumieć o co toczy się gra...
                I zero demokracji, którą mniejszość wykorzysta, aby dodać potęgi swojemu bogu.

> A historycy powinni to p> rzeanalizować, zeby się takie czasu już nigdy nie powtórzyły.

Zmuś ich ;).

> A obok mordercy stoją też krasnoludki i jednorożce. Nie mamy z takim zespołem
                > żadnych szans.

To nie ma znaczenia.
                Mowa o dwóch bogach, którzy dali swoim wybrańcom władzę nad światem.
                Nie zamierzam wyznawców utwierdzać w przekonaniu, że tak jest.
                • strikemaster Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 21:10
                  > Nie można dodawać siły innemu bogu.

Nie można i do tego nie da sie tego zrobić. Koniec tematu, Twoja terrorystyczna ewangelizacja moze wykończyć kazdego. Właśnie uzyskałaś status nehsy forumowego.
                  • billy.the.kid Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 21:13
                    tak jakoś smiesznie sąsiednie czechy maja w dupie religie, i dziwnie- mauzułmany nie pchaja sie tam by czechów po swojemu ewangelizować.

smieszne sa te hasełka o PRAWDZIWYCH POLAKACH.
                    • krytykantka07 Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 21:24
                      billy.the.kid napisał:

> tak jakoś smiesznie sąsiednie czechy maja w dupie religie, i dziwnie- mauzułman
                      > y nie pchaja sie tam by czechów po swojemu ewangelizować.

Mają czas.
                      Na razie pchają się tam gdzie mają wrogów, którzy kiedyś do nich się pchali.
                      Ale osaczą wszystkich, bo z religii nie zrezygnują, a ona ich łączy.

> smieszne sa te hasełka o PRAWDZIWYCH POLAKACH.

Wcale nie są śmieszne.
                      Są prawdziwe...
                  • krytykantka07 jak trzeba pomyśleć to za trudne dla ateisty... 11.10.10, 21:22
                    strikemaster napisał:

> Nie można i do tego nie da sie tego zrobić. Koniec tematu,

Tłumaczyłam co znaczy dodawać potęgi bogom.
                    Nie czytałeś?

> Twoja terrorystyczna> ewangelizacja moze wykończyć kazdego.

Sam przyznasz, że zmieniłam taktykę, ale nie cel ;).

> Właśnie uzyskałaś status nehsy forumoweg> o.

Nehsa nie rozumie czego naucza i jaki ma cel.
                    Ja celu nie straciłam z oczu.
                    Osaczam tylko przeciwników, udowadniając, że nie ma innej drogi niż ta, którą na początku proponowałam.
                    Czyli rządy tylko mądrych ludzi.
                    Ale w tym celu żadna religia nie ma prawa bytu.
                    Zero demokracji.
                    • Gość: DSD Re: jak trzeba pomyśleć to za trudne dla ateisty. IP: 109.231.56.* 12.10.10, 06:59
                      > Osaczam tylko przeciwników, udowadniając, że nie ma innej drogi niż ta, którą n
                      > a początku proponowałam.
                      > Czyli rządy tylko mądrych ludzi.

Problem w tym że każdy człowiek uważa się za mądrego ludzia.
                    • strikemaster Re: jak trzeba pomyśleć to za trudne dla ateisty. 12.10.10, 12:00
                      > Tłumaczyłam co znaczy dodawać potęgi bogom.
                      > Nie czytałeś?

Uwierzyć Krytykantce?

> Sam przyznasz, że zmieniłam taktykę, ale nie cel ;).

Przyznam.

Skąd wiesz? Nie zostałaś nehsą z powodu rozumienia/nierozumienia, a z powodu celu. A także tego, że waszą cechą wspólną jest cel uświęcający środki. Waszym wspólnym celem jest zmuszenie nas do uwierzenia właśnie w Wasze religie i żadne środki do uzyskania tego celu nie są Wam obce. Wspólny jest też Wasz całkowity brak reakcji na argumenty rozmówców, jesteście fanatykami. Istnieją też pewne różnice, Nehsie marzy się, by wszyscy w jego areligijnego boga uwierzyli, Tobie wystarczy, ze ze strachu przed muzułmanami przyjdziemy do kościoła. Czyli jesteś hipokrytką i wymagasz np. ode mnie, bym stał sie takim samym zakłamańcem.
                  • oldtimer333 Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 21:25
                    Według talmudu ludzie dziela sie na żydów i gojów. Gojowie to padlina do obsługiwania żydów. Nic się od setek lat nie zmieniło w tym podejsciu żydów do gojów. A ja nie chcę byc w Polsce taktowany jak padlina.
                    • krytykantka07 nareszcie jeden mądry człowiek! 11.10.10, 21:27
                      oldtimer333 napisał:

> Według talmudu ludzie dziela sie na żydów i gojów. Gojowie to padlina do obsług> iwania żydów. Nic się od setek lat nie zmieniło w tym podejsciu żydów do gojów.
                      > A ja nie chcę byc w Polsce taktowany jak padlina.

A jak się dzielą wg. islamu?
                      • Gość: DSD Re: nareszcie jeden mądry człowiek! IP: 109.231.56.* 12.10.10, 07:00
                        A jak według chrześcijaństwa?
                    • strikemaster Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 12.10.10, 11:15
                      > Według talmudu ludzie dziela sie na żydów i gojów. Gojowie to padlina do obsług
                      > iwania żydów. Nic się od setek lat nie zmieniło w tym podejsciu żydów do gojów.
                      > A ja nie chcę byc w Polsce taktowany jak padlina.

Zostań żydem, kto Ci broni?
                      • lepian4 Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 12.10.10, 11:26
                        Zydem mozesz zostac tylko wtedy, gdy mamusia byla zydowka. Doucz sie lepiej.
                        • strikemaster Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 12.10.10, 12:01
                          To jak Żydami zostali ci wszyscy rosyjscy imigranci w Izraelu?
                          • lepian4 Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 12.10.10, 13:38
                            Bo ci Zydzi juz wczesniej byli zydami.
                            Powtorze sie: doucz sie jak najszybciej, bo smiech na sali powoli staje sie upierdliwy.
                            • strikemaster Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 12.10.10, 15:56
                              > Bo ci Zydzi juz wczesniej byli zydami.

Spora część z nowych, poradzieckich żydów nigdy żadnymi Żydami nie była.

> Powtorze sie: doucz sie jak najszybciej, bo smiech na sali powoli staje sie upi
                              > erdliwy.

Wystąp z PISu.
                              • lepian4 Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 12.10.10, 16:48
                                Nie wiem, jak trzeba byc stuknietym, by napisac cos podobnego:
                                "Spora część z nowych, poradzieckich żydów nigdy żadnymi Żydami nie była"

Podpowiem ci tylko, ze przed reaktywowaniem Izraela wszyscy zydzi nigdy nie byli Zydami.
                                To ty sie POPiSales glupota, zatem sam sie wypisz
                                • strikemaster Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 12.10.10, 17:29
                                  > Podpowiem ci tylko, ze przed reaktywowaniem Izraela wszyscy zydzi nigdy nie byl
                                  > i Zydami.

To coś zupełnie nowego, bo jeszcze wczoraj Krytykantka twierdziła, że Żydzi postanowili okupować państwa, w których się (przed reaktywowaniem Izraela) osiedlil, a tu nagle okazuje się, ze Żydów wtedy nie było. Zdecydujcie się.

> "Spora część z nowych, poradzieckich żydów nigdy żadnymi Żydami nie była"

Nie trzeba. Po upadku ZSRR z tego państwa do Izrael\a wyemigrowało wiele osób, w tym pewna, wcale nie tak mała część całkowitych "nie-Żydów", zostyali oni w Izraelu przyjęci, bo tam każdy, kto wie, jak obsługiwać karabin się przyda.
        • Gość: normalny Polak Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica IP: *.chello.pl 11.10.10, 21:37
          Bo polscy katoliccy też chcieliby atakować, zajebać, krzyczeć i niszczyć ale czekają na pozwolenie? Na takie, jakie otrzymali w 1979r? Według jednej katolickiej rewizji historii przed przemówieniem Wojtyły tamtego roku wszyscy się bali komuny, potem ich nienawiść nagle stała się aż tak intensywna, że już 10 lat później ble ble ble. Bo dla niektórych wszystko jest czarno-białe. A jak to było naprawdę to wiemy.
          Precz ze świeckim państwem serbskim? Niech żyje prawosławna (i skrajnie antykatolicka) Serbia?
          Skąd u niby-katolików i pseudo-patriotów tyle nienawiści i jadu? Czy nasz jedyny a więc wspólny dla wszystkich (bo tak jest, niedobrze nam brzmi?) Bóg stwórzył szereg identycznych, identycznie myślących i wyglądających robotów? Czy On chce szarości i nudy? Pragnie ślepego konformizmu? Brak wyobrażni jest darem Jego? Nie. Faszyści i podobni im skrajni konformiści obrażają Boga i nas wszystkich.
          • oldtimer333 Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica 11.10.10, 22:07
            To uważasz że przed 1979 rokiem ludzie tylko bali się komuny? Tylko głupi człowiek się nie boi, ale walka z rezimem komunistycznym dla wielu ludzi w Polsce trwała od 1945 roku.Co innego bać się a co innego coś zwalczać, nie słyszałes o 1956 roku. A dzisiaj należy bać się
            ataku na KK w Polsce .
            • Gość: DSD Re: Polska jest katolicka i na tym polega różnica IP: 109.231.56.* 12.10.10, 07:03
              DSD zauważył kiedyś na tym forum że w PRLu ludzie nieraz przelewali krew z powodu podwyżek ceny kiełbasy ale nie z powodu pielgrzymek JPII. Podobnie JPII wykazywał podobny krytycyzm wobec 'konsumpcjonizmu' po 1989 co wobec komunizmu przed 1989, ale ludkowie byli już znacznie mniej chętni do słuchania.
    • 33qq Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 21:58
      To kolejny dowód na to, że Słowianie to lud prymitywny
      • rata.sofisticada Re: Parada w Belgradzie 11.10.10, 23:08
        Prawda jest taka, ze Polska staje sie oaza tolerancji dla gejow. Np. w Nowym Jorku ostatnio mialo miejsce seryjne mordowanie gejow. Gdybym byl gejem, nie wyjezdzalbym z Polski.
        Watek zaincjowalem, zeby ukazac europejskie standardy tolerancji w Polsce. Podczas ostatniej parady gejow bylo tak spokojnie, ze nawet sarny w parkach skubalby sobie bezstresowo trawe, gdyby tego dnia bawily w Warszawie.
        • rata.sofisticada Re: Parada w Belgradzie 12.10.10, 03:30
          Np. w Nowym Jorku ostatnio mialo miejsce seryjne mordowanie gejow.

Mialo byc - torturowanie gejow.
        • 33qq Re: Parada w Belgradzie 12.10.10, 09:02
          Rozumiem, że te standardy są oparte na wierze, którą wyznajesz i naukach Wojtyły?
    • lepian4 Re: Parada w Belgradzie 12.10.10, 06:57
      Brawo Serbia!!!!!! Wreszcie ktos tym housiowatym misjonarzom lewactwa i bezmozgostwa dupe skopal!!!
      • Gość: DSD Warto podkreślać takie wypowiedzi IP: 109.231.56.* 12.10.10, 07:05
        Przypominają one że JEDYNYM powodem dla którego chrześcijanie już nie mordują jest to że im to uniemożliwiono siłą. Kiedy tylko ten czynnik przestanie działać...
        • lepian4 Re: Warto podkreślać takie wypowiedzi 12.10.10, 11:29
          Bzdur sie nasluchale(a)s w Kraju Rad!
          • Gość: DSD Re: Warto podkreślać takie wypowiedzi IP: 212.33.72.* 12.10.10, 12:32
            Oj, nieładnie! Pozwoliłbyś/aś abym się nie nawrócił mając możność zmuszenia mnie do tego abym się zbawił? Gdzie Twoja miłość bliźniego?
    • klosowski333 Re: Parada w Belgradzie 12.10.10, 08:56
      Holland w niedawnej debacie o jezyku nienawisci powiedziala, ze gdyby ona w swoim artystycznym srodowisku, w Nowym Jorku lub Los Angeles uzyla takich slow jak "czarnuch" czy "pedal" to nie mialaby wiecej czego wsrod tych ludzi szukac.
      Europa Srodkowa-Wschodnia niestety wciaz sie tolerancji uczy, ale jak widac przychodzi jej to z trudem.
      • lepian4 Re: Parada w Belgradzie 12.10.10, 11:27
        Ty tez chcesz sie uczyc tolerancji od nietolerancyjnych homusiow i lewakow?
        Zycze ci z calego serca samych sukcesow w sianiu tolerancji.
        • strikemaster Re: Parada w Belgradzie 12.10.10, 20:10
          > Ty tez chcesz sie uczyc tolerancji od nietolerancyjnych homusiow i lewakow?

Wygląda na to, że są dużo lepszymi nauczycielami niż Ty.
    • imponeross Homoseksualisci maja jak w niebie 12.10.10, 09:24

> Parada gejow w Belgradzie przebiegla w dramatycznych okolicznosciach. Wspominam
      > o tym, zeby przypomniec polskim lewakom i gejom, ze w Polsce maja jednak jak u
      > Pana Boga za piecem.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8490553,Parada_gejow_w_Belgradzie_zaatakowana_bombami_i_koktajlami.html

A jak maja we Francji, Danii, Wlk. Brytanii i Niemczech? Jak w niebie? A heteroseksualisci jak maja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka