Dodaj do ulubionych

PiSowskie kawały i żarty o PO

16.11.10, 22:05
Infantylne zachowanie (thx yoma - brakowało mi tego słowa) jest cechą charakterystyczną zaciekłego elektoratu Palikota, dawniej PO. Kiedy w grupie ludzi znajdzie się kilku palikotków zaczynają sypać kawałami o PiS. Niektóre całkiem udane hehe, ale nigdy nie spotkałem się z kawałami drugiej strony. Czy głosujący na PiS nie znają żadnych kawałów o PO czy po prostu wolą zachować swoje przekonania polityczne dla siebie nie epatując tym wokoło? Eseldowcy też raczej siedzą cicho.

Możliwa teza, że może te wszystkie typki w stylu wodzireja, urodzonego lidera grupy - podłapały tylko temat aby zabłysnąć w towarzystwie?
Obserwuj wątek
    • znj2 Re: PiSowskie kawały i żarty o PO 16.11.10, 22:57
      Żarty o PO, niby jakie? Chyba tylko o dziwce i złodzieju!
      • ten_co_ma_racje Re: PiSowskie kawały i żarty o PO 16.11.10, 23:04
        nie pamiętam bo mam słabą pamięć do dowcipów, ale ogólnie takie sytuacyjne w nawiązaniu do danej chwili obecnej albo wiadomości z wiejskiej.
    • kolter-xxl Re: PiSowskie kawały i żarty o PO 16.11.10, 23:05
      ten_co_ma_racje napisał:

> Infantylne zachowanie (thx yoma - brakowało mi tego słowa) jest cechą charakter
      > ystyczną zaciekłego elektoratu Palikota, dawniej PO. Kiedy w grupie ludzi znajd
      > zie się kilku palikotków zaczynają sypać kawałami o PiS. Niektóre całkiem udane
      > hehe, ale nigdy nie spotkałem się z kawałami drugiej strony.

To tylko dowodzi ze PISuarczycy to nudziarze a do tego z byle powodu lecą do prokuratora ,lub w wypadku tego forum do moderacji !!
    • qqazz Ja proponuje taki oto: 16.11.10, 23:21
      Noc poslubna Ona (rozwódka) mówi do meza
      - za chwile posiadziesz mój wianuszek
      - On: jak to posiadę? Przeciez ty wcześniej byłaś przez 10 lat mezatka
      - Ona: no tak ale wiesz ten mój były to był z PO co wieczór siadał na rogu łóżka i opowiadał tylko jak to bedzie pięknie i cudownie kiedy się w końcu weźmiemy do roboty.

Może być?

pozdrawiam
      • radiowo_maryjny_przeciwnik Re: Ja proponuje taki oto: 17.11.10, 08:02
        Słabe . i mało tego .

Mam lepszy

Donald Tusk po śmierci trafił do nieba. U bram niebios spotyka św. Piotra, który go oprowadza po niebie. Tuska bardzo zaciekawiły zegary rozmieszczone w ogromnej ilości po całym niebie. Pyta się więc św. Piotra:
        -Co to są za zegary i czemu wskazują różne godziny
        -Widzisz Donaldzie - odpowiada św. Piotr - Każdy człowiek ma taki zegar, którego wskazówki przesuwają się do przodu z każdym kłamstwem. Z chwilą urodzin zegar każdego człowieka wskazuje godzinę 12. Widzisz tu na przykład jest zegar Matki Teresy, który wciąż wskazuje godzinę 12.
        -A gdzie są zegary Kaczyńskich?
        -Ich zegary robią za wentylatory w holu głównym....!
        • radiowo_maryjny_przeciwnik Kawały o pisie są lepsze :)` 17.11.10, 08:08
          - Przychodzi poseł PiS do sklepu z kapeluszami, ogląda przymierza, marudzi. W końcu postanawia: biorę ten różowy moherowy. Ależ w tym pan przyszedł - mówi sprzedawca.

Szczyt bezczelnosci: Zaglosowac na PiS i wyjechac z kraju!
          Początek formularza

Trafili za lat wiele do nieba prezydenci Putin, Castro i Kaczyński. Siedzą na niebieskiej łące i płaczą. Pan Bóg ich pyta, dlaczego płaczą.
          nie udało mi się do końca stworzyć wielkiej Rosji - mówi Putin.
          Nie martw się pokazałeś im drogę, pójdą dalej sami.
          Trzymałem naród za mordę, nic ze mnie nie mieli - mówi Castro.
          Nie martw się, za rok na Kubie znajdą ropę i będą mieli dobrobyt.
          Spojrzał Pan Bóg na prezydenta Kaczyńskiego, przysiadł się i też zapłakał.

facet do faceta:
          - przepraszam, która godzina?
          - nie wiem, ale to wina platformy obywatelskiej.

• Gość: b Re: PiSowskie kawały i żarty o PO IP: 217.116.98.* 17.11.10, 08:51
      - Dlaczego Donald Tusk wstaje codziennie przed 5 rano?
      - Żeby móc dłuzej nic nie robic :)
      • radiowo_maryjny_przeciwnik Re: PiSowskie kawały i żarty o PO 17.11.10, 09:47
        słabe
      • nehsa Re: PiSowskie kawały i żarty o PO 17.11.10, 09:50
        Tusk, to rzadki przypadek politycznej obłudy, której kamuflaż powierzono specom od PR-u, i z żelazną konsekwencją egzekwuje się w PO od wszystkich, wymóg podporządkowania się wytycznym piarowców.

W rządzącej partii niewolnikiem PR-u, stał się nawet wyjątkowo dynamiczny Niesiołowski.
        Ale nie wszystko da się ukryć.

"Koleś ze ścisłego kierownictwa PO, kieruje do Premiera pytanie:
        Donek! Czego ty qu...a, jak coś mówisz na forum publicznym, to z palców splatasz taki koszyk, jak na jaja?
        Aby kiedyś mieć argument do usprawiedliwienia efektów naszej polityki. Przecież wam sygnalizowałem, że robimy jaja?"
        • nehsa Re: PiSowskie kawały i żarty o PO 17.11.10, 17:51
          Kapitan drużyny piłkarzyków PO do jej niegdysiejszych podpór:
          Zbyszek, Mirek, a cóż wyście się tak spoufalili z tym kasyniarzem nazwiskiem Sobietak?
          Zbyszek: Wiesz, mnie ostatnio karta nie szła, a tej kulki, to nie pozwolili nawet tknąć.
          Mirek: Ja, jako skarbnik, tylko sondowałem, czym można by zastąpić dotacje na działalność partii, których ty się chciałeś zrzec.
          • Gość: spamer Re: PiSowskie kawały i żarty o PO IP: *.chello.pl 17.11.10, 18:03
            nudny jesteś
    • Gość: hehe twoja stara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:49
      wypełnia testament kaczyńskiego
      • Gość: nehsa Re: Klakierzy na start! IP: 77.79.229.* 18.11.10, 09:01
        "Jesteśmy na dobrej drodze Narodzie!
        Dzięki PR-owi i na głupków modzie.
        A gdybyś choć krzynę, miał ludu rozumku,
        dostrzegłbyś, że idziem w przeciwnym kierunku."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka