twardycukierek 19.11.10, 16:06 Nikt inny nie garuje już przy politbiurku, tylko ja? ¤.¤ Down the Drain [img]https://991.com/newGallery/Stakka-Bo-Down-The-Drain-274783.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Last cukierek standing? 19.11.10, 16:21 Jeszcze garujemy - rok nie wyrok, dwa lata jak dla brata :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Last cukierek standing? 19.11.10, 16:35 Bracie mój w Lómpenproletariacie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Last cukierek standing? 19.11.10, 16:47 A tak nawiasem mówiąc, będzie standing ovulation? :DDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Last cukierek standing? 19.11.10, 17:04 No chyba tak. Bo ja na przykład mam biurko dość apolityczne. Ale jeszcze przy nim posiedzę. No chyba, żebym się przeniósł na sofkę. O, to jest myśl! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Last cukierek standing? 19.11.10, 18:00 Uhmmm, masz sofę w biurze? ¤.¤ U mnie w pokoju nie ma na to miejsca... swoją drogą fajne by było zdanie: awansowała przez łóżko by mieć sofę w biurze :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Last cukierek standing? 19.11.10, 18:29 W domu dzisiaj dziergam. Ale miałem kiedyś biuro z sofą, nawet się czasem zalegało w niej. Swego czasu wredny zarząd w ramach dogęszczania openspejsu chciał się zamachnąć na sofę, ale załoga frontem stanęła okoniem i własną piersią sofy bronić chiała. A było czym bronić. To się zarząd wycofał na z góry upatrzone pozycje. Ale to było kiedyś. W obecnej fabryce nie ma sofy, są za to minigaje bambusowe. No i wifi w kiblu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Last cukierek standing? 20.11.10, 09:49 :D Mille: przeczytałam minigeje bambusowe :DDD Słodki opis Twojej fabryki ;))) Czyli w kiblu zapadają strategiczne decyzje, tak? Odpowiedz Link Zgłoś