Dodaj do ulubionych

Sprzedaż ciała, sponsoring

19.12.10, 17:42
Witam :)

Jakiś czas temu kręciłam się trochę po sieci i natknęłam się na różnego typu ogłoszenia pod hasłem "szukam sponsora", "zasponsoruję dziewczynę" itd.

Niedawno był film "Galerianki", w którym mowa była o małolatach puszczających się za ciuchy.

Teraz wchodzi nowa "moda" - seks na dyskotekach. Znalazłam ostatnio dość fajny artykuł: nastek.pl/inne,5142,Galerianki-w-dyskotece.html

A teraz pojawiła się kolejna tego typu nowość, związana ze sprzedawaniem się - www.odkryj-moje-cialo.pl/

Co o tym sądzicie?
Potępiacie dziewczyny dające d*py za kasę?
Dlaczego powstają takie "nowości" ? Czy nie wystarcza już zwykła relacja "sponsor-dziewczyna" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: steff Re: Sprzedaż ciała, sponsoring IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 18:17
      aduser90 napisała:

Teraz wchodzi nowa "moda" - seks na dyskotekach

Nowa ? jesteś jakieś 15 lat do tyłu
      • aduser90 Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 19.12.10, 19:05
        Steff, ale nie powiesz mi, że te 15 lat temu 13-14 letnie małolaty się puszczały za drinka i chwaliły się jeszcze koleżankom! Teraz puszczają się, chwalą się, są z tego dumne, czują się fajne. Szczycą się mówiąc "wiesz, jestem galerianką".
        To nie jest normalne.
        • strikemaster Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 19.12.10, 19:09
          > Steff, ale nie powiesz mi, że te 15 lat temu 13-14 letnie małolaty się puszczał
          > y za drinka i chwaliły się jeszcze koleżankom!

To pedofilia i sprawą powinna się zająć prokuratura, a nie koleżanki.
          • mvszka Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 19.12.10, 19:30
            pedofilia to jest ze strony mężczyzn którzy uprawiają seks z nieletnimi, zauważmy tylko, że w tym przypadku to nie bezbronne dzieci wbrew woli którym, dochodzi do seksu.

przynajmniej słońce jest zawsze za darmo...;)
            • strikemaster Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 19.12.10, 19:32
              > pedofilia to jest ze strony mężczyzn którzy uprawiają seks z nieletnimi, zauważ
              > my tylko, że w tym przypadku to nie bezbronne dzieci wbrew woli którym, dochodz
              > i do seksu.

To nie ma znaczenia, Ustawodawca uznał, że dziecko w tym wieku nie może świadomie wyrazić zgody na stosunek i jest to pedofilia.
            • aduser90 Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 19.12.10, 19:32
              Ehh tylko skąd w takich małolatach bierze się chęć do seksu? Jak miałam te 12-13 lat, ba, nawet 15 czy 16 to jeszcze o tym nie myślałam w ogóle. A teraz mamy 13-letnie młode matki ;/
              • strikemaster Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 19.12.10, 19:38
                Jedna moja kumpela wpadła jak miała 14 lat, a to dosć dawno temu było, więc bez przesady z tym narzekaniem na ta dzisiejszą młodzież.
    • znj2 Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 19.12.10, 18:26
      Prostytucja była zawsze. Teraz ta usługa stała się ogólnodostępna. W dobrym tonie jest dawać dupy i robić loda. No cóż, światowe życie!
      • Gość: steff Re: Sprzedaż ciała, sponsoring IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 18:28
        A z czym ty masz problem ? nie chcesz to nie dawaj i nie korzystaj proste .
    • Gość: Kasia Wystarczy wpisac w google szukam sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 12:27
      i nie trzeba chodzić po dyskotekach
    • paco_lopez Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 20.12.10, 12:38
      nowości jakies , to zawsze powstają. to co sie ludziom w głowie mieści dzisiaj, to za 30 lat juz nie . a ja sadzę, ze całe te społeczeństwo sponsorowne, dyskotekowe , półdziwkarskie i uświadomione, że trzeba piguły na potencje łykac , bo kto słabo dyma, ten sie nieliczy gnic będzie na wymyślne choroby, które zastąpią nowotwory. nad tym ludzkośc zapanuje, a zacznie borykac się ze wstydliwymi problemami pań i panów, którzy całe zycie przedymali na wszelakie sposoby po próznicy, tak zeby tylko dzieci nie mieć. zanim dojda do wniosku, ze na ch...u do raju nie ujadą, będzie dla nich zapóźno. jednym słowem wdupiemamto. nie załapuje się na temat.
    • kotkowa Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 20.12.10, 15:25
      Trudno nie potępiać, przecież to zwykłe kurestwo. Laski znajdują nowe sposoby na zdobywanie kasy/ciuchów i czego im potrzeba w najbardziej dogodny dla nich sposób.
      • laura_4 Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 20.12.10, 15:31
        No tak lepiej sie kurfić za darmo ?

Oj kotkowa coś ci nie wyszło :)
        • Gość: hehe ja bym ci się z życiu nie dał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 23:10
          skurfić za darmo
      • Gość: hehe jakie nowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 23:12
        toć to najstarszy wzwód świata, jak to mówią
    • piwi77 Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 20.12.10, 16:21
      aduser90 napisała:

> Potępiacie dziewczyny dające d*py za kasę?

Absolutnie nie, ich dupa, mają prawo robić z nią co zechcą.
    • seth.destructor Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 20.12.10, 17:59
      Potępiać? Toż to naturalne, że kobieta pozwala na seks za jakąś gratyfikację. Galerianka za ciuchy, kameranka za doładowanie komórki, a żona za przyniesienie jej wypłaty...
      Tak długo, jak zarabiają same na siebie, nie ma w tym nic zdrożnego.
      • Gość: hehe psujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 23:09
        romantyczną atmosferę tego wieczora,
        i na ch..., pytam?
      • Gość: krysia Re: Sprzedaż ciała, sponsoring IP: 195.117.216.* 22.12.10, 10:48
        No właśnie tylko seks dla przyjemności nie jest kurestwem, wszelkie inne formy dla korzyści poza seksualnych są kurestwem, w tym żona na utrzymaniu męża :)
      • Gość: krysia Re: Sprzedaż ciała, sponsoring IP: 195.117.216.* 22.12.10, 10:50
        seth.destructor, współczuję ci, że żadna nie chciała z tobą tylko dla przyjemności :)
        • Gość: hehe ale ja na przykład chcę płacić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 11:10
          i wymagać (dużo brzydkich rzeczy, czasem okropnych)
          jak nie zapłacę mam kaca moralnego
          to wtedy jest kurestwo?
          • piwi77 Re: ale ja na przykład chcę płacić 22.12.10, 11:15
            Podchodzisz uczciwie do tematu, grasz fair, nie zamierzasz nikogo wykorzystywać, nie, tego ku...twem nazwać nie można.
            • Gość: hehe ale nie o mnie mi chodzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 11:30
              do siebie generanie - nie mam zastrzeżeń, hehe
              tylko o tą dobrą pani co przyjmie pieniążki,
              czyni kurestwo?
              • Gość: krysia Re: ale nie o mnie mi chodzi :) IP: 195.117.216.* 22.12.10, 11:34
                Jak nie ma przyjemności z roboty, to czyni kurestwo.
                • Gość: hehe Re: ale nie o mnie mi chodzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 12:03
                  eh, skomplikowane są te sprawy sercowe...
                • piwi77 Re: ale nie o mnie mi chodzi :) 22.12.10, 12:22
                  Gość portalu: krysia napisał(a):

> Jak nie ma przyjemności z roboty, to czyni kurestwo.

A jak przyjemność ma, to artystka, bo tylko artyści żyją z tego co sprawia im przyjemność.
                  • Gość: hehe Re: ale nie o mnie mi chodzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 12:39
                    raczej ci co łączą zawód z pasją,
                    "pasjonatka" - nawet lepiej brzmi niż "profesjonalistka", hehe
          • Gość: krysia Re: ale ja na przykład chcę płacić IP: 195.117.216.* 22.12.10, 11:29
            Ciekawe co dla ciebie jest brzydkie i okropne, bo dla mnie tylko defekacja przy stosunku oraz ranienie do krwi, uszkadzanie ciała, hehehe
        • piwi77 Re: Sprzedaż ciała, sponsoring 22.12.10, 11:19
          Gość portalu: krysia napisał(a):

> seth.destructor, współczuję ci, że żadna nie chciała z tobą tylko dla przyjemności :)

Takie puste współczucie nikomu potrzebne jest, liczą się czyny, więc jak Ci przykro, to może spróbuj zniwelować niedostatki setha?
          • Gość: krysia Re: Sprzedaż ciała, sponsoring IP: 195.117.216.* 22.12.10, 11:33
            piwi77 napisał:
            > Takie puste współczucie nikomu potrzebne jest, liczą się czyny, więc jak Ci prz
            > ykro, to może spróbuj zniwelować niedostatki setha?

To niech sobie wklei jakąś swoją słit-focie w profil, to się zastanowię.
    • Gość: hehe generalnie - wypowiem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 23:12
      who cares?
      • piwi77 Re: generalnie - wypowiem się 22.12.10, 11:17
        Gość portalu: hehe napisał(a):

> who cares?

Problem w temacie mają z reguły Ci, których denerwuje, że inni mogą handlować towarem, którego sami nie mają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka