01.01.11, 16:51
Jak tam było wczoraj, Liżeelity? ;)

Obuziliśmy się i żyjemy, to znaczy precyzyjnie mówiąc ja żyję a on najpierw zombiowato oglądał jakieś skoki misiowe na nartach /bleee/ a teraz śpi :D Czyli w sumie na jedno wychodzi :D

Osobliwe: mam ochotę na Kir, choć nie znoszę tego cocktailu. Odbiło mi, czy to klątwa, czar, znak? ;)

*GłówkaBoliMisiu, tłumaczenie dla nowych szpilowników.

[img]https://www.thebubblygirl.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/kir-royale-in-paris-small.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • madalenka25 Re: GBM*? 01.01.11, 16:54
      Cukiereczku - jaka głowa? moja na karku i nie boli.. teraz nalałam sobie wiśnióweczki i wrzuciłam do niej dużo lodu...chcesz?
      • twardycukierek Re: GBM*? 01.01.11, 16:56
        Hej :))) mnie też nie boli, to było pytanie ogólnoszpilowe :D
        Pewnie, że chcę, to prawie jak Kir, jeśli dodać wody sodowej ;)
        • madalenka25 Re: GBM*? 01.01.11, 17:00
          najlepszego ;)
          [img]https://lh6.ggpht.com/_ZD8Gj9RMHDM/SmNkg-Wjo7I/AAAAAAAACbc/iGzpza8QQQo/s288/DSC00644.JPG[/img]
          • twardycukierek Re: GBM*? 01.01.11, 17:11
            Zdrowie, Madalenko! Najlepszego nam, Tobie czegoś życzę ;)))
    • szwagier_z_niemodlina Re: GBM*? 01.01.11, 16:59
      Cisza, spokoj, szczescie :-)
      Laphroaig nigdy nie zawiedzie.
      Czesc, Tsoo Xui
      • twardycukierek Re: GBM*? 01.01.11, 17:10
        Sir... piłeś 'industrial spirit' w Sylwestra? :D Znasz tę historię, pewnie już opowiadałam?
        Cześć :*
        • szwagier_z_niemodlina Re: GBM*? 01.01.11, 17:15
          Aaa, aaa... Chyba nie znam.

Dla jasnosci. Laphroaiga, zwanego "zabka", to sobie teraz. Noc sylwestrowa byla umiarkowanie winna.

Szesc!
          • twardycukierek Re: GBM*? 01.01.11, 17:22
            Laphroaig w czasie prohibicji wolno wysyłano do USA ;) Spróbowali i wydali werdykt: 'for industrial use only!'

:D

Aaaa, to co innego.

Wiesz, co za chwilę będziemy oglądać? 'Party Games' :DDDD The compromise candidate. To nasza tradycja noworoczna ;)
            • szwagier_z_niemodlina Re: GBM*? 01.01.11, 17:34
              Fffff.... Usacka kalczer. Tyle co w jogurcie. Whisky z kukurydzy.
              Ech...

Ano, chyba tez nabede na DVD czy jakos.

PS. Jak ci "Kiepscy" podeszli`?
              • twardycukierek Re: GBM*? 01.01.11, 17:45
                Ano ;))

Zrób to, tanie były a nawet gdyby nie, są warte każdej forsy ;) Teraz obowiązkowo mamy dry sherry, orzechy macadamia i lecimy, te dialogi mogłyby się spokojnie rozgrywać dziś...

"If asked if he wants to be Prime Minister, the generally acceptable answer for a politician is that while he does not seek the office, he has pledged himself to the service of his country, and that should his colleagues persuade him that that is the best way he can serve, he might reluctantly have to accept the responsibility, whatever his personal wishes might be."

"Solved problems aren't news. Tell the press a story in two halves - the problem first and the solution later. Then they get a disaster story one day and triumph story the next."

PS. Czad! Trochę mi to przypomina Hausameister Krause, czy mi odbiło? :D Pa na razie.
    • don.giovanni Re: GBM*? 02.01.11, 01:08
      GNBM
    • kriss67 Re: GBM*? 02.01.11, 09:04
      A mnie sie mażą Kiry, czyli wejście do Doliny Kościeliśkiej:)

[img]https://www.pinakoteka.zascianek.pl/Glowacki/Images/Dolina_Koscieliska.jpg[/img]

Pozdro
      Krzysztof
      • twardycukierek Re: GBM*? 02.01.11, 13:45
        Co za karkołomne skojarzenie, Krzysiu! :)
        • kriss67 Re: GBM*? 02.01.11, 14:28
          No juz tak mam. Jednemu wszystko kojarzy sie z seksem, a mnie z futbolem i Tatrami:)
          • twardycukierek Re: GBM*? 02.01.11, 15:28
            Wiesz, dziś misie wszystko kojarzy z drożdżami, bo upiekłam ciasto a piekę średnio 3 razy w roku tylko... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka