02.12.11, 12:40
Mój 2,5letni synek uwielbia konie. Godzinami stoimy na Starówce gapiąc się na dorożki. Wiem, że na jazde konna jest za mały, ale czasami chciałabym żeby np. przejechał się na kucyku. Latem bywały różne festyny, na których bywały takie atrakcje. teraz nie ma. Szukałam w internecie ale nic nie znalazłam sad

Czy znacie w Warszawie (najchętniej okolice Mokotowa, Ursynowa, ale niekoniecznie) jakies miejsce gdzie mogę pójśc z maluchem na koniki?

Z góry dzięki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • truffla3 Re: Koniki 02.12.11, 12:49
      forum.gazeta.pl/forum/w,101686,123537106,123537106,Warszawa_stadniny_koni_.html
      • ma_niusia Re: Koniki 02.12.11, 14:05
        Och, dzięki, ślepa byłam chyba jak szukałam, bo wpisywałam kucyk a nie koniki wink
        Dziękuję! Ten Patataj daleko, ale wygląda bardzo ciekawie, może zrobimy sobie tam wycieczkę.
    • tmonika77 Re: Koniki 02.12.11, 21:12
      Ja wybieg konny widziałam w Łazienkach ale nie wiem cz istnieje możliwość skorzystania z usług konnych
      • ma_niusia Re: Koniki 05.12.11, 15:54
        Tam sa tylko duże konie (mieszkamy tuż przy Łazienkach), są na nich jakies jazdy prowadzone (widziałam jeżdżących po Łazienkach ale tylko dorosłych, nie wiem tez czy to pracownicy czy "obcy" ludzie), niestety kucyków nie ma sad
        • karolinka251 Re: Koniki 06.12.11, 13:51
          w skaryszaku jest stajnia pociecha. mają kucyki
          • ma_niusia Re: Koniki 06.12.11, 15:59
            Oooo! Dzięki! Nie wiedziałam! Już to sprawdzam smile
          • ma_niusia Re: Koniki 13.12.11, 15:32
            Dzięki za to info o stajni Pociecha w parku Skaryszewskim! Byliśmy, było super, Młody coraz bardziej zakochany w koniach a i ja (raz w życiu siedziałam na koniu) się zainteresowałam i kto wie czy nie usiądę drugi raz w życiu wink Pan oprowadzający nas na kucyku Pączku ma świetne podejście do dzieci, Syn zachwycony a ja jeszcze bardziej smile Polecam!
            • ciepla.kawa Re: Koniki 13.12.11, 21:35
              Zgadzam się z Tobą - Pociecha jest fajna. Mieszkamy niedaleko i moja trzylatka w lato pakowała marchewkę i jablko i szłyśmy karmic Pączka smile albo jeździć.
            • feniks_z_popiolu Re: Koniki 14.12.11, 13:33
              Pączek ciągle jeździ w Pociesze? Fajny konik
              • ma_niusia Re: Koniki 14.12.11, 15:11
                Tak, nadal jest smile
                Mieszkamy na Mokotowie, jestem samotną pracującą mamą ale ponieważ Młody się w konikach "zakochał" będziemy Pączka odwiedzać jak najczęściej da radę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka