04.01.11, 13:27
Wolę jednak te "Mgłę" S.Kinga:)
Kaczyński honoruje obcego w trumnie brata jego?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8900307,Pelna_sala_na_premierze__Mgly____filmu_o_Smolensku_.html
Obserwuj wątek
    • don.giovanni Re: "Mgła" 04.01.11, 13:33
      "Obcy w trumnie brata", dobry tytuł na horror albo horror-komedię w stylu Leslie Nielsena, niestety świętej już pamięci. No, ale niestety to co mamy, nie jest śmieszne.
      • hardy1 Re: "Mgła" 04.01.11, 18:06
        Dokręcą też tragikomedię "Gdzie jest mój bliźniak?"...

Jaruś K. będzie tak długo grał trupem swego brata jak długo będzie uważał że to mu się opłaci aby podtrzymać "gotowość bojową" swoich zwolenników.

Na szczęście swoimi i brata rządami skutecznie zaszczepił większość Polakó przeciwko sobie. To se ne vrati...
        • don.giovanni Re: "Mgła" 05.01.11, 09:18
          Dokładnie tak. Sprzedaje na jarmarku polityki zmarłego brata.
          • hardy1 Re: "Mgła" 05.01.11, 17:24
            ...jak to na jarmarku. Sprzedaje Jaruś pazłotka i błyskotki...a w środku pustka. Zapomniał że trochę w Polsce się zmieniło po otwarciu granic, iż dorasta już drugie pokolenie żyjące w normalnych warunkach.
    • twardycukierek Re: "Mgła" 05.01.11, 07:42
      Na cokolwiek choruje prezes, jest to zaraźliwe... 'a paraliż postępowy wszystkie trafia głowy'.

'Patrząc na ten film wiedziałam, że obserwuję urzędników wolnego państwa polskiego, w momencie, kiedy to państwo jeszcze istniało, bo ja mam wątpliwości, czy dzisiaj z takim wolnym, suwerennym państwem wciąż mamy do czynienia. Jest dla mnie wielkim zaszczytem, że obejrzałam ten film w obecności premiera tego wolnego niezawisłego państwa, które jak wierzę - będzie miał jeszcze kiedyś szanse to państwo odbudować - mówiła Merta.'
      • drzejms-buond Re: "Mgła" 05.01.11, 09:42
        taki żart wigilijny.
        a gdyby obaj kaczyńscy zginęli w tupolewie to kogo by pochowali na wawelu?
        odpowiedź:
        pilota

na tłumaczenie, bo nie zrozumiałem za pierwszym razem, musiałem poczekać do pasterki.
        • don.giovanni Re: "Mgła" 05.01.11, 12:30
          Nic dodać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka