ka_p_pa 09.01.11, 20:33 aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=466727 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:38 Może zrobimy zrzutkę i kupimy Jarusiowi w prezencie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:39 Niezla cena. Moze Palikot sam odkupi te legitymacje. Stac go na to. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:41 Prowadzi jakiś nowy użytkownik Allegro, może faktycznie sam Palikot lub ktoś wynajęty. Ale pomysł świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:42 eedetam. myślałem ze biega o dzieci terlikoiwskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:46 billy.the.kid napisał: > eedetam. myślałem ze biega o dzieci terlikoiwskiego.< To Terlikowski wystawił własne dzieci na licytacji? Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:52 matylda1001 napisała: > billy.the.kid napisał: > > > eedetam. myślałem ze biega o dzieci terlikoiwskiego.< > > To Terlikowski wystawił własne dzieci na licytacji? to miało być śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:57 a.giotto napisał: > to miało być śmieszne?< Dlaczego tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:50 Januszek to efemeryda na scenie politycznej i juz wkrotce moze byc mylony z jakims dynamicznym solista zespolu disco polo - juz lepiej wydac forse na firmowe szampony i dobre zarcie dla swojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:55 Sprawdź znaczenie słowa efemeryda bo jakoś ono mi tu nie pasuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 09.01.11, 21:01 Sprawdź znaczenie słowa efemeryda bo jakoś ono mi tu nie pasuje...... Efemeryda - istota, rzecz lub zjawisko przemijajace szybko i bez sladu (Slownik wyrazow obcych). Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Wylicytuj 09.01.11, 21:08 Błędy zdarzają się nawet w takich słownikach. Efemeryda jest przeciwieństwem tego co znalazłaś w słowniku. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 09.01.11, 21:21 Błędy zdarzają się nawet w takich słownikach. Efemeryda jest przeciwieństwem tego co znalazłaś w słowniku. Uwazam, ze powinnas nadrobic pewne braki, bo niepotrzebnie sie osmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 04:52 Jarus nie pasuje do twoich definicji i tyle. Przyjmij to z honorem do wiadomosci. Juz w Porozumieniu Centrum dymil, obrazal sie, rozwiazywal rzady, wietrzyl spiski. Dzis, przeszlo 20 lat pozniej twierdzisz, ze jest zjawiskiem ulotnym, szbko przemijajacym... Ech.... Rece opadaja! Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 16:21 Jarus nie pasuje do twoich definicji i tyle. Przyjmij to z honorem do wiadomosci. Juz w Porozumieniu Centrum dymil, obrazal sie, rozwiazywal rzady, wietrzyl spiski. Dzis, przeszlo 20 lat pozniej twierdzisz, ze jest zjawiskiem ulotnym, szbko przemijajacym... Ech.... Rece opadaja! A nie chcialbys przyjac z honorem, ze niekiedy miewasz problemy z rozumieniem slowa pisanego, mimo ze wladza ludowa wspanialomyslnie lozyla na Twoja edukacje? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Wylicytuj 10.01.11, 16:27 > A nie chcialbys przyjac z honorem, ze niekiedy miewasz problemy z rozumieniem s > lowa pisanego, mimo ze wladza ludowa wspanialomyslnie lozyla na Twoja edukacje? Szczurku, daruj mu. Okaż lewicową wrażliwość i nie dokuczaj ułomnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 16:35 Szczurku, daruj mu. Okaż lewicową wrażliwość i nie dokuczaj ułomnemu. Masz racje, ludzkosc powinna byc wdzieczna, ze jestem lewicowym humanista. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 16:52 Dla tej twojej wladzy ludowej bylem imperialnym zagrozeniem. Nie powoluj sie wiec na moje sumienie, albo na ta twoja patologiczna wladze ludowa. W tym przypadku to ty popelniles blad: okres przeszlo 20 lat trywializujesz ideologiczne, bo cos ci sie ubzduralo. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:00 Dla tej twojej wladzy ludowej bylem imperialnym zagrozeniem. Dlaczego wladza ludowa postrzegala Cie jako imperialne zagrozenie? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:02 Wiesz co, Szczurku, jednak zmieniłem zdanie. Czasem trzeba komuś przypie...ć właśnie dla jego doba, choćby lewicowe serce krwawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:11 Wiesz co, Szczurku, jednak zmieniłem zdanie. Czasem trzeba komuś przypie...ć właśnie dla jego doba, choćby lewicowe serce krwawiło. Ja jednak uwazam, ze podczas przyjacielskiej rozmowy nalezy poznac historie Lepiana i obiektywnie ustalic zrodlo ideologicznych uprzedzen, ktore mogly go nastawic negatywnie do wladzy ludowej i jej osiagniec. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:51 Ja nie mam uprzedzen do twej Wladzy Ludowej. Dla przypomnienia: Wladza Ludowa pierdykla, bo byla niezdolna do wykonywania wladzy. W poczatkowej fazie, gdy rabowali w imie nowego prawa swych poczciwych obywateli i rozdawali niesprawiedliwie posrod swych nicponi, to powstalo marne wrazenie, ze ta wladza dba o tych najslabszych. To wszystko na ten temat. Wierze w rozsadek Polakow i sadze, ze juz nie wdepna w to samo gowno. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 18:10 W poczatkowej fazie, gdy rabowali w imie nowego prawa swych poczciwych obywateli i rozdawali niesprawiedliwie posrod swych nicponi, to powstalo marne wrazenie, ze ta wladza dba o tych najslabszych. Jestes bardzo stronniczy wobec wladzy ludowej, bo pomineles milczeniem, ze byla ona biczem sprawiedliwosci dla okradanych przez arystokratow chlopow i dla robotnikow gnebionych przez kapitalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 18:59 Smieszna jestes! Gdzie ty sie uchowalas? Dlaczego nie ustosunkowales sie merytorycznie do mojego argumentu, tylko szukasz zaczepki? Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:52 Tez tego nigdy nie rozumialem. Chodzilo o to, ze nikt z moich krewnych nie wywodzil sie zza Buga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Wylicytuj IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 23:01 Do niego lepiej pasuje: METEORYT Już wyhamowuje... Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:53 Palikotowi brakowało ostatnio reklamy to sobie ją zorganizował na garbie Owsiaka. Typowo politykierska zagrywka poniżej godności. Tak właśnie można żerować na każdej nadarzającej się okazji. Wyczucia miejsca i czasu Palikotowi odmówić nie można . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Wylicytuj IP: *.lukman.pl 09.01.11, 21:00 Idź na całość. Palikot żeruje na chorych dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Wylicytuj 09.01.11, 21:06 Tak daleko się nie posunę bo to byłaby nadinterpretacja. Ale napisz,że los dzieci jest mu tak bliski ,że zdecydował się oddać dla nich mandat poselski a Cię wyśmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Wylicytuj IP: *.lukman.pl 09.01.11, 21:24 > Tak daleko się nie posunę bo to byłaby nadinterpretacja Słusznie, lepiej nie pisz, bo jeszcze śmieszniej będzie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 04:54 A dlaczego nie odda wibratore do licytacji, ktorym bujal przed kamerami? Nie umie sie z nim rozstac? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Mnie na to nie stać. /nt 10.01.11, 10:03 tak se chlapnąłem w temacie, po wątku ze jakies dzieci chcą odebrać terlikowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Już ponad 5000 IP: *.lukman.pl 10.01.11, 10:44 A do końca aukcji 13 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Zalosna kampania z chorymi dziecmi w tle 10.01.11, 16:33 ten facet, zeby sie wylansowac wszystko zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś