09.01.11, 20:33
aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=466727
Obserwuj wątek
    • matylda1001 Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:38
      Może zrobimy zrzutkę i kupimy Jarusiowi w prezencie? ;)
    • klosowski333 Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:39
      Niezla cena. Moze Palikot sam odkupi te legitymacje. Stac go na to.
      • ka_p_pa Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:41
        Prowadzi jakiś nowy użytkownik Allegro, może faktycznie sam Palikot lub ktoś wynajęty. Ale pomysł świetny.
      • billy.the.kid Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:42
        eedetam. myślałem ze biega o dzieci terlikoiwskiego.
        • matylda1001 Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:46
          billy.the.kid napisał:

> eedetam. myślałem ze biega o dzieci terlikoiwskiego.<

To Terlikowski wystawił własne dzieci na licytacji?
          • a.giotto Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:52
            matylda1001 napisała:

> billy.the.kid napisał:
            >
            > > eedetam. myślałem ze biega o dzieci terlikoiwskiego.<
            >
            > To Terlikowski wystawił własne dzieci na licytacji?

to miało być śmieszne?
            • matylda1001 Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:57
              a.giotto napisał:

> to miało być śmieszne?<

Dlaczego tak sądzisz?
    • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:50
      Januszek to efemeryda na scenie politycznej i juz wkrotce moze byc mylony z jakims dynamicznym solista zespolu disco polo - juz lepiej wydac forse na firmowe szampony i dobre zarcie dla swojego psa.
      • migreniasta Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:55
        Sprawdź znaczenie słowa efemeryda bo jakoś ono mi tu nie pasuje......
        • Gość: ka_p_pa Re: Wylicytuj IP: *.lukman.pl 09.01.11, 20:59
          Może być efemeryda.
        • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 09.01.11, 21:01
          Sprawdź znaczenie słowa efemeryda bo jakoś ono mi tu nie pasuje......

Efemeryda - istota, rzecz lub zjawisko przemijajace szybko i bez sladu (Slownik wyrazow obcych).
          • migreniasta Re: Wylicytuj 09.01.11, 21:08
            Błędy zdarzają się nawet w takich słownikach. Efemeryda jest przeciwieństwem tego co znalazłaś w słowniku.
            • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 09.01.11, 21:21
              Błędy zdarzają się nawet w takich słownikach. Efemeryda jest przeciwieństwem tego co znalazłaś w słowniku.

Uwazam, ze powinnas nadrobic pewne braki, bo niepotrzebnie sie osmieszasz.
              • lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 04:52
                Jarus nie pasuje do twoich definicji i tyle. Przyjmij to z honorem do wiadomosci.
                Juz w Porozumieniu Centrum dymil, obrazal sie, rozwiazywal rzady, wietrzyl spiski. Dzis, przeszlo 20 lat pozniej twierdzisz, ze jest zjawiskiem ulotnym, szbko przemijajacym... Ech.... Rece opadaja!
                • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 16:21
                  Jarus nie pasuje do twoich definicji i tyle. Przyjmij to z honorem do wiadomosci.
                  Juz w Porozumieniu Centrum dymil, obrazal sie, rozwiazywal rzady, wietrzyl spiski. Dzis, przeszlo 20 lat pozniej twierdzisz, ze jest zjawiskiem ulotnym, szbko przemijajacym... Ech.... Rece opadaja!

A nie chcialbys przyjac z honorem, ze niekiedy miewasz problemy z rozumieniem slowa pisanego, mimo ze wladza ludowa wspanialomyslnie lozyla na Twoja edukacje?
                  • ka_p_pa Re: Wylicytuj 10.01.11, 16:27
                    > A nie chcialbys przyjac z honorem, ze niekiedy miewasz problemy z rozumieniem s
                    > lowa pisanego, mimo ze wladza ludowa wspanialomyslnie lozyla na Twoja edukacje?

Szczurku, daruj mu. Okaż lewicową wrażliwość i nie dokuczaj ułomnemu.
                    • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 16:35
                      Szczurku, daruj mu. Okaż lewicową wrażliwość i nie dokuczaj ułomnemu.

Masz racje, ludzkosc powinna byc wdzieczna, ze jestem lewicowym humanista.
                  • lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 16:52
                    Dla tej twojej wladzy ludowej bylem imperialnym zagrozeniem. Nie powoluj sie wiec na moje sumienie, albo na ta twoja patologiczna wladze ludowa.
                    W tym przypadku to ty popelniles blad: okres przeszlo 20 lat trywializujesz ideologiczne, bo cos ci sie ubzduralo.
                    • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:00
                      Dla tej twojej wladzy ludowej bylem imperialnym zagrozeniem.

Dlaczego wladza ludowa postrzegala Cie jako imperialne zagrozenie?
                      • ka_p_pa Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:02
                        Wiesz co, Szczurku, jednak zmieniłem zdanie. Czasem trzeba komuś przypie...ć właśnie dla jego doba, choćby lewicowe serce krwawiło.
                        • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:11
                          Wiesz co, Szczurku, jednak zmieniłem zdanie. Czasem trzeba komuś przypie...ć właśnie dla jego doba, choćby lewicowe serce krwawiło.

Ja jednak uwazam, ze podczas przyjacielskiej rozmowy nalezy poznac historie Lepiana i obiektywnie ustalic zrodlo ideologicznych uprzedzen, ktore mogly go nastawic negatywnie do wladzy ludowej i jej osiagniec.
                          • lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:51
                            Ja nie mam uprzedzen do twej Wladzy Ludowej. Dla przypomnienia: Wladza Ludowa pierdykla, bo byla niezdolna do wykonywania wladzy. W poczatkowej fazie, gdy rabowali w imie nowego prawa swych poczciwych obywateli i rozdawali niesprawiedliwie posrod swych nicponi, to powstalo marne wrazenie, ze ta wladza dba o tych najslabszych. To wszystko na ten temat. Wierze w rozsadek Polakow i sadze, ze juz nie wdepna w to samo gowno.
                            • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 18:10
                              W poczatkowej fazie, gdy rabowali w imie nowego prawa swych poczciwych obywateli i rozdawali niesprawiedliwie posrod swych nicponi, to powstalo marne wrazenie, ze ta wladza dba o tych najslabszych.

Jestes bardzo stronniczy wobec wladzy ludowej, bo pomineles milczeniem, ze byla ona biczem sprawiedliwosci dla okradanych przez arystokratow chlopow i dla robotnikow gnebionych przez kapitalistow.
                              • lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 18:54
                                Smieszna jestes!

Gdzie ty sie uchowalas?
                                • rata.sofisticada Re: Wylicytuj 10.01.11, 18:59
                                  Smieszna jestes!
                                  Gdzie ty sie uchowalas?

Dlaczego nie ustosunkowales sie merytorycznie do mojego argumentu, tylko szukasz zaczepki?
                      • lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 17:52
                        Tez tego nigdy nie rozumialem. Chodzilo o to, ze nikt z moich krewnych nie wywodzil sie zza Buga.
      • Gość: rossdarty Re: Wylicytuj IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 23:01
        Do niego lepiej pasuje:
        METEORYT

Już wyhamowuje...

• migreniasta Re: Wylicytuj 09.01.11, 20:53
      Palikotowi brakowało ostatnio reklamy to sobie ją zorganizował na garbie Owsiaka. Typowo politykierska zagrywka poniżej godności. Tak właśnie można żerować na każdej nadarzającej się okazji. Wyczucia miejsca i czasu Palikotowi odmówić nie można .
      • Gość: ka_p_pa Re: Wylicytuj IP: *.lukman.pl 09.01.11, 21:00
        Idź na całość. Palikot żeruje na chorych dzieciach.
        • migreniasta Re: Wylicytuj 09.01.11, 21:06
          Tak daleko się nie posunę bo to byłaby nadinterpretacja.
          Ale napisz,że los dzieci jest mu tak bliski ,że zdecydował się oddać dla nich mandat poselski a Cię wyśmieję.
          • Gość: ka_p_pa Re: Wylicytuj IP: *.lukman.pl 09.01.11, 21:24
            > Tak daleko się nie posunę bo to byłaby nadinterpretacja

Słusznie, lepiej nie pisz, bo jeszcze śmieszniej będzie wyglądać.
            • lepian4 Re: Wylicytuj 10.01.11, 04:54
              A dlaczego nie odda wibratore do licytacji, ktorym bujal przed kamerami?
              Nie umie sie z nim rozstac?
    • piwi77 Mnie na to nie stać. /nt 10.01.11, 07:41

• billy.the.kid Re: Mnie na to nie stać. /nt 10.01.11, 10:03
        tak se chlapnąłem w temacie, po wątku ze jakies dzieci chcą odebrać terlikowskiemu.
    • Gość: ka_p_pa Już ponad 5000 IP: *.lukman.pl 10.01.11, 10:44
      A do końca aukcji 13 dni.
    • magnusg Zalosna kampania z chorymi dziecmi w tle 10.01.11, 16:33
      ten facet, zeby sie wylansowac wszystko zrobi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka