Dodaj do ulubionych

ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚrodaŚroda

12.01.11, 07:18
Witam was serdecznie:)
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 07:51
      Witam i o nic nie pytym ;) Zieeeew :O
      Dobrego dnia, ja już przy politbiurku :P
      • flissy Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 07:56
        A mi się dziś nic nie chce,bo mi sie nie chce:)
        • twardycukierek Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 08:14
          To się kopnij w kostkę alboco ;) misie chce, bo jak nie to innym też nie, wiesz?
        • morelka_1 Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 08:17
          Sweet FUCK YOU for all :P
          • twardycukierek Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 08:41
            Right fak at ya! :D :P
            • flissy Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 08:44
              Ałć:P
            • zimna_alaska Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:06
              a dziękuję, tak z rana to bardzo miło
            • morelka_1 Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:20
              brzuch mnie boli! @
              • flissy Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:21
                morelka_1 napisała:

> brzuch mnie boli! @

Pewnie łokres nie długo;)
                • morelka_1 Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:30
                  hahahaha mam już za sobą, dlatego Cię nie nakrzyczę :P
                  muszę iść do dentysty...dlatego boli...znaczy na samą myśl boli, bo jeszcze się nie umówiłam :P

[img]https://www.obrazky.pl/obrazky/wesoly-dentysta-718-OBRAZKY.PL.jpg[/img]
                  • flissy Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:38
                    Jestem z Tobą w łączności duchowej:)
                    • morelka_1 Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:43
                      to moze dam Ci zęba i pójdziesz za mnie? :>
                      • flissy Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:52
                        OK:)moge tez zabrać i swoje?;)

[img]https://www.bigboystoys.pl/upload/g0118-rdm.gif[/img]
                        • morelka_1 Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:53
                          wszystkie? :>
                          • flissy Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 09:57
                            morelka_1 napisała:

> wszystkie? :>

A ich tak dużo,,,raptem trzy ;)
                            • morelka_1 Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 10:02
                              To Ty prawie jak mój króliś :D
                              • flissy Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 10:06
                                On ma lepiej,może jeść marchewki,,,ja nie,wszystkie trzy sie ruszają:D
                                • morelka_1 Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 10:12
                                  JAk może nie znaczy że je...on ich nie znosi :P
                                  Ok umówiłam się na 24-go (najbliższy termin) wtedy będziesz mnie wspierał duchowo ;)
                                  • flissy Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 10:18
                                    Jasne że tak,,,muszę zaznaczyc w kalendarzu:)
                                    • morelka_1 Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 10:23
                                      to zaznacz na 12:40 :P ja już zaznaczyłam, a teraz idę pozmywać gary...bo mnie nosi ;)
    • king.james Re: ŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaŚrodaśrodaŚroda 12.01.11, 11:59
      Witojcie!

Jaki to mamy dziś dzień?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka