twardycukierek 13.01.11, 07:46 Kolejna piosenka REM o Tobie! ¤.¤ Ooooo! Oooooo! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flissy Re: Wanderer! 13.01.11, 07:54 Komentarz do piosenki nie jakiej marsjanka115 ***boże przecież to jest boskie :D xd *** Poranek z Wrzutą-bezcenne;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wanderer! 13.01.11, 07:56 Piotrek, aleś Ty odważny! ;)) Ja się stracham czytać co ludzie wrzucają na wrzutę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wanderer! 13.01.11, 08:51 Uuuuu, to się mogło źle skończyć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Wanderer! 13.01.11, 08:21 Coś wyraźnie tego REM-a chcesz mi dokleic :) Z tym Clooneyem to nieco przesadziłem, bo jestem od niego grubszy. Gdyby tylko zmienić nos, oczy, podbródek i pare innych detali to wykapany Clooney :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wanderer! 13.01.11, 08:23 Co druga piosenka o Tobie, czy to też moja cólpa? ;O Wykapany? Przeczytałam: wykąpany. :D Ale kolorystyka się zgadza, czy też nie, bo mam Savile Row na linii... Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Wanderer! 13.01.11, 08:52 A czyja, moja? Jeżeli po kapieli pozostanie pół Clooneya to kolorystyka sie zgadza. Blue navy może poczekac na bardziej uroczyste okazje :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wanderer! 13.01.11, 08:59 Jak to czyja? Co mnie obchodzi Clooney? :D Dobra, biorę dwa. Albo trzy, tak szopoholistycznie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś