sinaga 26.05.15, 22:57 Quinny buzz xtra, britax affinity, concord wanderer czy baby jogger versa? Zastanawiam sie, ktory z tych wozkow najlatwiej sie podbijania i prowadzi? Ktory byscie wybrali i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikola20.02 Re: Buzz, affinity, wanderer, a moze versa? 01.06.15, 20:50 Wybrałabym buzz xtra, bo ma dużo pozytywnych opinii, zreszta firma Quinny nie robi badziewia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blueaha Re: Buzz, affinity, wanderer, a moze versa? 01.06.15, 23:24 quinny sa jakościowo dobre ale pozostałe też niezgorsze;-) Zalezy jeszcze dla dziecka w jakim wieku, czy tylko spacerówka, czy gondola w jaki terenitd. Concord wanderer jest fajny bo ma duża gondole i ma niezlą amortyzacje, dobrze jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
sinaga Re: Buzz, affinity, wanderer, a moze versa? 01.06.15, 23:40 Wozek w wersji z gondola. Nie tylko do miasta. Fajnie jakby z latwoscia pokonywal ubite polne drogi i radzily sobie ze zwirowymi alejkami. Moze jeszcze inna propozycja czegos z odwracanym siedziskiem? Fajny wydaje mi sie mountein buggy cosmopolitan... jednak kolorystyka do mnie nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
blueaha Re: Buzz, affinity, wanderer, a moze versa? 02.06.15, 11:16 Chyba obstawiała bym wanderera, najfajniejszy byłby brio go/ britax go no ale on droższy jest jednak . Wanderera miała woskowa expertka Pinik i bardzo sobie chwaliła go, bardzo dobry stosunek jakości do ceny no i jak najbardziej w teren no a brio/ britax go to mój must have przy kolejnym dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
sinaga Re: Buzz, affinity, wanderer, a moze versa? 02.06.15, 11:48 Oj britax go tez chodzi mi po glowie😀 Boje sie jednak troszke jego wielkosci. Nie chcialabym aby byl to "czolg". Ale potwierdzasz to co myslalam, ze tak naprawde on bylby lepszy od wymienionych przeze mnie wozkow. Dziekuje za typy i milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś