twardycukierek 14.01.11, 14:22 Wymyśliłam to daaawno temu i zabawa była świetna, trwała kilka dni i nocy :))) Proste: nadaj nowego nicka dowolnej osobie. Skorro ktoś musi zacząć pierwszy, polecę tak: betonowy.dropsik ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-l-ja samokrytyka? uwielbiam :D 14.01.11, 14:29 mi-l-ja --> zoł-zil- ja (od zołzy, gdyby się ktoś nie domyślał) a skoro jesteśmy w temacie zołzy to jeszcze: milleniusz --> lenniwiusz :D Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: samokrytyka? uwielbiam :D 14.01.11, 14:53 szpila_siedmiomiljowa milja.wanilja I ja: don.minestrone. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: samokrytyka? uwielbiam :D 14.01.11, 19:24 szpi-l-ja. I ja: ali-ibn-zapali, w pełnej wersji Ali ben Abd-el Zaszafi ibn Zapali, z Absurdystanu Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: samokrytyka? uwielbiam :D 14.01.11, 19:48 Czadowe. W skrócie jesteś ABAZZA. Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: samokrytyka? uwielbiam :D 14.01.11, 23:52 Prawie jak SHAZZA. Said Haszbar Abdel Zapali Zaszafi z Absurdystanu. :D Albo Haszbar Bakajew, minister infrastruktury Republiki Gabardyno-Furiacji. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: samokrytyka? uwielbiam :D 15.01.11, 10:55 KOCHAM to! Kocham, kocham, kocham :DDD :DDD Pamiętam genialny dialog z filmu: - My people are very upset! - They are always upset: they are Arab terrorists! :D To było długo przed 9/11. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: samokrytyka? uwielbiam :D 15.01.11, 18:19 > milleniusz --> lenniwiusz :D Leni-co?! A zresztą, poczytam sobie to za komplement. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 14:39 Prozaicznie byłoby johnnie.walker. Bardziej zamotane: hugin.munin. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 14:44 :DDDDD snake.whiskerer Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 16:49 Słodkie! Ale marnymoherek prowadzi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 17:11 wybacz mi ... koń.dowanny :DDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 19:47 Ja pierdolę! :D Gdybym się obrażał nie był bym na Szpilkach. kon.dom.panny Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 16:45 Umarłam, pisz na Beektyczów!! :DDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 06:12 Woda, to mnie Moheruss.76.... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:18 Dobre! I kotom będzie się podobać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 08:59 Albo inaczej: twarde.jądro.prezesa.67 Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 10:35 Krzysiek, leżę na biurku :DDDD :DDD A to jest broń jądrowa obronna czy zaczepna? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 10:59 Skoro jądrowa, to musowo zaczepna. Przecież nie będziemy zrzucać broni jądrowej na własne szeregi:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 12:03 Dobra, to kogo zaczepiamy? Czechów nie, w końcu ma być śmiesznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 12:27 Jądra sa dwa, cele są liczne. Trzeba sie zastanowić:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 17:31 Dobre hasło wyborcze, zapiszę to ;D Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 18:10 twardycukierek to ostroząbek a flissy to prussaki niewiem czy o to idzie ale mi sie tak skojarzylo Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 18:18 ezh118elkmno98glkbxxplwmaryna2109nqstrbole66bobik Może być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 18:28 No co?:) Ja potrafię stworzyć jeszcze ciekawszy :) np.>>> nigdy_wiecej_tu_juz_nic_nie napisze_bo_mi_sie_nie_bardzo_chce_pisac_po_przenickowaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 20:26 Ja się zastanawiam nad przenickowaniem siebie na: cinnamon_girl Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:41 Mmmm, smakowite :) też masz odpał na punkcie cynamonu? Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:48 Ciii...NN...Amon :D Wielka zagadka dla egiptologów :D Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 13:36 oj mam :) www.youtube.com/watch?v=BO9aD4mzSE8 i to: [img]https://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Dekoracje-ozdoby-nastroj/Touch-of-luxury-cynamonowe-jablko-przy-wieczornym-kominku-swieca-zapachowa-66543-big.png[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: *** Przenickujmy się! *** 14.01.11, 20:46 Widać ograniczony jestem, bo żaden inny nick nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 10:39 Ale kto, Lolek, Ty? Bo mi jeszcze główka nie pracuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 09:51 ładnie;) to ja chce być makowa_panienka;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 10:06 ...a może Pogodna Sarenka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 10:16 dla Ciebie mogę być i sarenką;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 10:55 ...no widzisz ;) Od razu lepiej :) Przynajmniej nóżek nie będziesz łamała...nie jesteś już przecież kózką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:34 Ha! :D Czekałem na dokładnie taki :D Możesz nie uwierzyć ale czułem że ktoś nim "strzeli" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:37 PS. Dobrze żeś nie strzeliła np. "Chudy i inni"...:D ...nick byłby spóźniony o parę dobrych lat :) Na szczęście na drugą stronę "Gruby i grubsi" nie przeszedłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:37 Wierzę! Serio... pasuje! Widziałeś co mi Woda zrobił? marnymoherek :!!!!!!!!!!!!!!! A ja chcę taki nick: hardy.moherek :DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:42 :D To świetne kamuflaże :D Pod nimi możemy grasować po necie i nikt na nas nie rzuci podejrzenia że "to Ona a to on" :> Może nawet wpuszczą nas na antenę ojczulka derechtora? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:44 PS. Mówisz że Woda zrobił Tobie...mam nadzieję...dobrze ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:47 Powiem tak: Potop szwedzki to pikuś :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:55 ...ale nie okradł AŻ TAK z Twoich wartości? Zresztą po potopie żaden inny już nie będzie Tobie straszny...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 17:00 O nienie, on dodał, wiele dodał :D Posucha jest gorsza od potopu :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 17:42 Oooo, to znaczy zrobił dobrze, zaspokoił spragnioną... PS.Nie czujesz już że znów wysychasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 10:36 Noooooo MASH ;)) Nie, czemu? Obśliniłam się ze śmiechu na nowymi nickami :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 16:11 ...ale to "ze śmiechu" na krótko starcza...i nie jest tak pożywne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:50 Ale czy się rozumiemy? :D To ja chcę być hardy.moherek :DD Uważam, że to strasznie słodko i komicznie brzmi :DD TTM? Ty wiesz, od dawna pukam do ich drzwi? Chcę tam pracować :D Hardy, mój drogi, trzymaj się i nie poddawaj za bardzo biurokracji... :) nie dajmy się zwariować. I z tym hasłem na ustach spadam w las! Papa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 11:57 Oooo...podwójne zabezpieczenie nickowe...jak padnie to na mnie :D Jak już będziesz...tam w środku - to załatw i mi pracę, co? ;) Na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 17:36 Oooo, a co chcesz u nich robić? Pomiary... ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 15.01.11, 17:39 Rozróbę, prawdziwą rozróbę w moherowni...znaczy się będziemy nauczać i nawracać na prawdę w samym gnieździe moherowym...;) Chyba nie boisz się orki na ugorze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 10:37 Nie boję się, lubię wyzwania ;) ale będziemy bez rękawic plewić i w 45C w słońcu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 16:29 Masz świetną pamięć! Nawet to z mojej "Syberiady" pamiętasz?! =O :D Jak widzisz - poradzimy sobie :) Jestem zahartowany, Ty pewnie też - wzajemnie będziemy się wspierać aby to gniazdo na prawdziwą wiarę nawrócić :> Niestraszne nam będą żadne derechtory, moherowe berety czy ojczulkowie antenowi. Ten ugór to będzie ciężka nasza praca ale jaka u Szefa zasługa! To popłaca... Trafimy do najprzyjemniejszego miejsca - do Piekła. Siedzą tam papieże i biskupi, Machiavelli, Borgiowie i ich padrugi. To najciekawsze "tam" miejsce... Tylko co zrobić aby ojczulka-derechtora "po życiu" tam nie wpuścili? Przecież aby się tam znaleźć... w doczesnym nie marnuje ani chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 17:28 Hardy... :) mam porażająco dobrą pamięć do czegoś, co misie podoba, co lubię. Zabij mnie, nie pamiętam ile zapłaciłam podatku w ubiegłym roku :D Co zrobić? Zgotujemy mu prawdziwe, szemrane, szpilkowe przyjęcie :DD Jak tylko liżeelity, wykształciuchy i anty-Polacy potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 22:11 ...pewnie i jajecznicę pamiętasz...smacznego :D Do TEGO przyjęcia przyłożę się z pełnym zaangażowaniem! Toż to samego ojczulka-derechtora będziemy witać :D Nawet dołożę szczapy pod jego kociołkiem aby mu zbyt zimno nie było...a wprost przeciwnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 17.01.11, 00:00 Wszystko pamiętam :) Jutro Ci powiem, co przygotowałam ;) nie ma szans, żeby się przy nas uchował :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 17.01.11, 07:48 ...i tak trzymaj...znaczy pamiętaj WYŁĄCZNIE to co miłe :) Oczekuję niecierpliwie...znaczy cierpliwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 17.01.11, 08:17 Tak zupełnie to się nie da mieć władzy nad pamięcią, ale zauważyłam, że z wiekiem coraz szybciej zapominam różne podłożone mi świnie, palantynactwo i chamstwo. Nie mam na to miejsca w głowie :D Zerknij później, na razie spadam na rykowisko ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 17.01.11, 18:37 Nie miałam weny, Hardy... :P wyssała ze mnie wszystko praca... ale nie zapomnę, wiesz, że nie zapominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 17.01.11, 20:36 TTM od tygodnia z pracą...i jeszcze dwukroptnie dłużej. Jestem spolegliwy, poczekam...dla odpoczynku pójdę odpocząć do siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 08:26 Może dziś? Choć wiem już teraz, jaki zapiernicz będzie... daj rękę, towarzyszu niedoli ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 08:31 ...próbuję dać...co jest?! Nie sięgam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 08:57 Sięgaj gdzie szpila nie sięga :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 20:27 ...to będę musiał sięgnąć czym innym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 19.01.11, 08:15 Lasso? To lubię! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 19.01.11, 18:07 ...lasso to na początek...później insze jeszcze możliwości dosięgnięcia będą ;) Tylko nie licz że "za szyję"...wystarczy za nogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 20.01.11, 07:50 Lasso to bardzo dobry początek :D Jak na lasso to nie za nogę tylko za obie nogi, bo jedną w biegu łapie tylko najwprawniejszy zawodowiec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 20.01.11, 16:59 ...jednocześnie na dwie dwie - to używam bolasa...;) Chyba że mówisz o pociągnięciu - lassem w lewo lewą a arkanem prawą w prawą stronę...:D ...to potrafię...ale po co pętać? Nie lepiej mieć pełną swobodę ruchów, hę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 21.01.11, 12:47 Nie, czasem nie jest lepiej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 21.01.11, 15:56 ...hmmm...chyba że kopiesz "boso ale w ostrogach" :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 22.01.11, 12:02 Skąd wiedziałeś? :DDD Hardy, jest propozycja i pustolat: nowy wątek o ruskim staniku, ok? :D Bo się już gubię gdzie to było, a nie skończyliśmy rozmowy. Oraz o jakości staników i jak się ma do ceny plus o naszym businessie :DDD Po treningu się nieco rozpiszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 22.01.11, 12:57 Hmmm...to jak z puzzlami...trochę czasu już rozmawiamy ;) Ok...tylko nie zgadzam się na pustostaniki...jak już je robić to niech przyniosą pożytek - trzeba je czymś wypełniać...ku chwale ruskich staników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 22.01.11, 16:41 PUSTOSTANIK!!! :DDDD Cudne słowo! Baaaaaaaaaardzo się śmieję! Na potrzebę chwili to wymyśliłeś, czy gdzieś słyszałeś? Jestem tu tylko przelotem, ale wrócę na chwilę wieczorem, teraz marsz pod prysznic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 22.01.11, 16:54 ...czyżbyś uważała że nie stać mnie na wymyślenie czegoś na poczekaniu, na "potrzebę chwili"? Że korzystam tylko z "cudzego"? ;) Jest pustostan to jest i pustostanik...wiadomo kiedy...kiedy nie jest "zamieszkały":D Już byłem rano...a nie jest tak gorąco ani nie wybieram się na raut żebym musiał drugi raz w ciągu dnia "maszerować"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 23.01.11, 13:05 Ooooooooooo, to ja BARDZO przepraszam :D myślę, że dobrze zostałeś doceniony, hmmm? ;) Bo byłam po treningu, nie pytaj o detale :D Słuchaj, czy my kiedykolwiek możemy tu być w czasie realnym? ;O ;) Spadam... miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 23.01.11, 16:54 To po co się pytasz jak wiesz? To moje okazjonalne...akurat mi się nasunęło...;) Nie będę pytał. Wolę sam ocenić i docenić ;) W czasie realnym? To trudne...od czasu realnego są inne...tu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 08:43 Demoralka_666/9 Bunny_dame alias Penny_Lane Śwarnybajerek alias Kwarknylakierek alias Sharp Frankfuterek e-Szpi-l-ja alias La-mi-l-nea alias Mi-La-but-inka Topus-ethus-44 alias Totus luups II alias Totus Celibatuus JPS Lotus Sport (wybacz, Karlusie :-)) Thin-Flizzy cdn. albo i nie, zalezy od Muzzy. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 08:48 Yellowdudant alias Red Student alias Der-immer-mit-"Duden". Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 10:35 Genialne :DDD Co powiesz o modyfikacji staroindiańskiej: Redundant, he who reads Duden :D Nazwałam go darned_nun i takie tam, ale chyba się zbiesił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 08:53 Totus luupus II jest genialny :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 09:31 CzeMilja :-) PS. Czy Ilicz byl w Miliczu? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 15:27 A czy Lynch przeżyje lincz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 10:32 Młehehehehe :DDD leżę! Cousin_of Mecca Szpaner_of Noprayer Szwagiers_in_Arms i od dawna mój ulubiony: Knopfler :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 11:59 twardycukierek napisała: > Szwagiers_in_Arms Jest nowy: Rurururutututu Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 17:31 :DDD Daffyd Thomas? [img]https://blog.jaybeecc.com/uploaded_images/daffydt-731739.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: *** Przenickujmy się! *** 16.01.11, 22:20 wymyslilem sobie nik: zupa.z.dupy albo zmiazdzony_ogonek. niewiem co wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 09:13 Zdecyduj się: [img]https://media.giantbomb.com/uploads/1/11419/721062-nunu_large.jpg[/img] Nunu, czy: [img]https://xorakis.files.wordpress.com/2010/12/amumu1.jpg[/img] Amumu? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 09:20 Ale CZAD, mate! :D Mam nadzieję, że adresat to zobaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: *** Przenickujmy się! *** 19.01.11, 23:59 o jezu zajebiste. dzieki. to zielone wybieram. nawet z twazy podobne do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: *** Przenickujmy się! *** 17.01.11, 14:43 pink.jazz :P Hmm, tylko że Doda nie gra jazzu (ciekawe, czy wie, co to takiego; jakby pytała to nie gatunek południowoafrykańskiego płaza). Ogłaszam więc brutalny casting na zamianę słówka "jazz" :D. A "pink" zostaje, w końcu król jest tylko jeden. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 17:38 Chcesz, by królowa na zawał padła? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 18:17 Why? So pretty in pink... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: *** Przenickujmy się! *** 18.01.11, 21:28 twardycukierek napisała: > iniesta_in_nesta aaale długaśne :P [img]https://www.facade.com/legacy/amiinpi/pi.gif[/img].neska Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 19.01.11, 08:15 Przepraszam, nie miałam końcepcji ale czułam, że muszę, no... :D Następną razą dam sobie po łapach a nawet po klawiaturze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: *** Przenickujmy się! *** 19.01.11, 21:10 twardycukierek napisała: > ale czułam, że muszę, no... :D Ale bo dlaczego? > Następną razą dam sobie po łapach a nawet po klawiaturze ;) Biedna klawiatura, co ona winna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 20.01.11, 08:01 Bo jestem mocno walnięta? ;D Męczyło mnie to, że chcę Ci przenickować nicka a nie potrafię :P Tyle co pianista ale jednak trochę więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 20.01.11, 17:04 ...a ja cały czas myślalem że to Pinez...znaczy Duża Pinezka :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: *** Przenickujmy się! *** 21.01.11, 13:07 Pineska to ja mam na drugie :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 21.01.11, 15:58 ...na wszelki wypadek nie będę siadał na Tobie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: *** Przenickujmy się! *** 24.01.11, 21:53 hardy1 napisał: > ...na wszelki wypadek nie będę siadał na Tobie...;) dzięki :] Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: *** Przenickujmy się! *** 24.01.11, 22:14 Nie dziękuj. To nie ze względu na Ciebie...o siebie dbam. Ja wagę mam, Ty kłujący czubek pinezkowy...dbam o siebie co by nie ukłuło boleśnie przy siadaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: *** Przenickujmy się! *** 21.01.11, 13:08 twardycukierek napisała: > Bo jestem mocno walnięta? ;D tysz prowda :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: *** Przenickujmy się! *** 21.01.11, 17:43 will-y-a? abundant kissy su_szarka chlupus zgoda_na_dym gość_ze_świebodzina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: *** Przenickujmy się! *** 22.01.11, 16:43 Good Razzz, good! :D Piękne... > zgoda_na_dym Młahahahaha! rozz_ma_ta_wszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: *** Przenickujmy się! *** 22.01.11, 18:46 hihi genialne :D wszystkie :D Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: *** Przenickujmy się! *** 24.01.11, 19:46 puf.puf specjalnie dla cooxsie: dziki.boberek ;P pozdrowienia z szarej rzeczywistości, czy ktoś ma przypadkiem lapka na zbyciu? chętnie przygarnę na kilka miesięcy ;) tęsknię za wami ;P Odpowiedz Link Zgłoś