Dodaj do ulubionych

Christina Hendricks in RED

17.01.11, 12:16
Aaaaaaaa! Bez komentarza ode mnie, ale Telegrafiści przybili jej 'MISS'. Sprawiedliwie? ;)

Hmmm, hmmm... :)

[img]https://ris.fashion.telegraph.co.uk/RichImageService.svc/imagecontent/1/TMG8257728/p/christina-hendrick_1804770a.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 12:22
      Po prostu drgnela komus reka przy Photoshopie. Albo przy skalpelu.
      Przeciez ona zaraz sie przewroci. Wierzcie fizycznemu: to nie ma prawa stac!
      • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 12:23
        Obstawiam po ponownym obejrzeniu fotoszope. Wyglad jakby od pasa w gore stala za suknia.
        • twardycukierek Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 12:41
          Eeeee, tak? ¤.¤ Ty, ona ma baaardzo duże i ma bardzo dobry stelaż :)
          • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 13:23
            Widzialas ja zywa czy tylko na zdjeciach/filmie? :-)
            • twardycukierek Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 13:36
              Pewnie, że nie na żywo, ale nie sądzisz że skorro już szopowali to powinni jej zgodnie z tą popieprzoną logiką ciachnąć nieco w biodrach? ;P
              • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 13:45
                A co ja moge o motywacjach fotoszopnika mowic? Biodra nie sa zdaje sie jej znakiem firmowym.
                Tak jak patrze na zdjecie, to ona lezac powinna wygladac tak:

_
                _ _ _ _
                - - -
                • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 13:46
                  Nie tak, durne forum lamie durnie.

Nastepna proba

.............._.......
                  -----------..........
                  .................---
                • twardycukierek Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 13:47
                  Hmmm, a efekt uzyskany oczobijnym kolorem? Pojęcia nie mam, ale gwarantuję Ci, że mam swoje nieszopowane zdjęcia, na których to i owo wydaje się być zbyt duże :D
                  :D
                  • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 13:56
                    A nie wiem, nie spotkalem sie z takim efektem. Tj. nie identyfikowałem go.
                    Masz pod reka jakiegos Corela czy cos takiego? Machnij jej giezełko na czarno i zobaczymy efekt.
                    • twardycukierek Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 14:09
                      Nieee, to już nie będzie foto tylko przemalowane foto :P nie bardzo mi też zależy na argumentowaniu czy to szop, czy nie... niech będzie SZOP. :) Pewna nie jestem i tyle.
                      Chodziło mi jedynie o to, że taki odcień czerwieni optycznie powiększa.
                      • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 14:28
                        No, ale tak selektywnie by powiekszal? :-))
                        • twardycukierek Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 14:38
                          Nie, nie selektywnie... wszystko powiększa ale ona ma nieproporcjonalnie ogromny biust, niezależnie od koloru, szopa etc :)

[img]https://www.yourshopgirl.com/blog/wp-content/uploads/2010/12/christina-hendricks-beautiful-hips.jpg[/img]
                          • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 14:42
                            Dobra, poddaje sie. Skalpotoshop to :-)
                            • twardycukierek Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 17:56
                              ;)) Anita Ekberg tak wyglądała kiedy nikomu się nie śnił szop.
                              • szwagier_z_niemodlina Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 20:17
                                Wtedy i ludzka ufnosc rownie wielka byla :-))
                                • twardycukierek Re: Christina Hendricks in RED 18.01.11, 17:08
                                  Słodkie... :) Ech, gdzie te biusty? Teraz prawie sam sztuczny scheiss...
    • don.giovanni Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 13:24
      Wyłania się ja Wenus z czerwonej piany.
      • twardycukierek Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 18:16
        Nieźle Ci to wyszło :)
        • don.giovanni Re: Christina Hendricks in RED 17.01.11, 20:22
          Czerwienię się jak dywan.
    • redundant Za dużo nut :P 17.01.11, 14:00
      Za bardzo to już wylalczone i wyfiokowane. :P
      • twardycukierek Re: Za dużo nut :P 17.01.11, 14:13
        Uhmm, właśnie ;) O, pamiętasz? 'Van Klomp would have run out of paint!!'

:D
        • kriss67 Re: Za dużo nut :P 17.01.11, 17:41
          Tyle, że Van Klomp był jedyny, bezcenny i prawie niepodrabialny. Tylko nie wiadomo, który był ukryty w kiełbasie:)
          • twardycukierek Re: Za dużo nut :P 17.01.11, 17:57
            Prawie: Porucznik Gruber nawet nieźle sobie poradził z wielkimi cyckami Madonny :D
            • kriss67 Re: Za dużo nut :P 17.01.11, 18:25
              No tak, ale porucznik Gruber traktował "Upadlą Madonne z wielkim cycem" jako dzieło sztuki. Bo biust jako taki raczej go nie interesował, zasadniczo:)

I zobacz, co wypisują ignoranci z wikipedii - ich zdaniem Van Klomp jest postacią fikcyjną. Tosz to skandal:)

pl.wikipedia.org/wiki/Upad%C5%82a_Madonna_z_wielkim_cycem
              [img]https://bi.gazeta.pl/im/4/4022/m4022954.jpg[/img]
              • twardycukierek Re: Za dużo nut :P 17.01.11, 18:29
                O masz! Dlatego tak dobrze sobie radził, bo go nic nie rozpraszało, żaden widok... :D Myślę, że przy malowaniu portretu Rene ręka by mu zadrżała :D

Skandal! Fikcyjne to jest miasto Londyn i rozkład jazdy PKP, a nie van Klomp!
                • kriss67 Re: Za dużo nut :P 17.01.11, 20:38
                  Tak jest, Rene musiałby mieć wiele modelek, w róznych rozmiarach. Ach.., ten Rene:)

Van Klomp - no własnie, i jak tu dać wiare wikipedii?:)
                  • twardycukierek Re: Za dużo nut :P 18.01.11, 08:15
                    Rene mógł pozować na zmianę ze swoim bratem bliźniakiem. Którego Gruber kazał rozstrzelać. I to jest najlepsza artystyczna koncepcja :D
    • funny_game Re: Christina Hendricks in RED 19.01.11, 09:30
      Ach joooo :)
      Fotoszopa nie fotoszopa, wpadam w nastrój konsumpcyjny, jak ją widzę na ekranie.
      Mniam dziewucha :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka