king.james 26.02.11, 19:55 :P wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9170580,_Odmowa_uznania_opozycji_uderza_w_fundament_demokracji_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 11:03 James... :D wiesz, wiesz jak ten tytuł przeczytałam? Prawda? :D Co do meritum odniosę się po obuzieniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 17:46 twardycukierek napisała: > James... :D wiesz, wiesz jak ten tytuł przeczytałam? Prawda? :D He he he. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 12:01 Nic nowego pod jego chorą kopułą, niestety... same stare paranoje: Prezes PiS powiedział, że aparat państwowy jest obecnie "używany do walki politycznej i wewnątrzpartyjnej". - To domysł. Nie mogę tego powiedzieć w 100 procentach - zastrzegł jednak. He he he ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 12:47 Jarek to .utas To nie stwierdzenie a domysł, bo nie mogę w stu procent. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 12:50 A ja mogę, ale nie chcę stwierdzić obecności danego u Jarka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 18:16 Dla dobra Szpil powinnaś przemóc wstręt i sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 15:28 > Prezes PiS powiedział, że aparat państwowy jest obecnie "używany do walki polit > ycznej i wewnątrzpartyjnej". Ale to jest oczywista oczywistość! Tak było, jest i będzie. Różnica jest tylko taka, kto manipuluje tym aparatem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 18:37 O tak, bo Jaro sam chce manipulować w tej piaskownicy z psimi kupami. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 18:52 Oooo...podoba mi się walka o demokrację Jarka :D Zwłaszcza podoba mi się ten fragment: "...rezygnację z różnego rodzaju obyczajów..." A takie fajne Jarek za swego premierostwa wprowadził różne rodzaje obyczajów - a to bezpodstawne oskarżanie o morderstwa znanego lekarza (położyło na łopatki ważną część polskiej medycyny ratującej życie), a to bezpodstawne oskarżanie o korupcję opozycyjnych polityków i aresztowania w blasku fleszy (pozbawiło życia znaną posłankę), a to prokurowanie korupcji..., a to próby znalezienia haka na byłego prezydenta P..., a to... Echhh, te obyczaje Jarusia...takie były fajne...łezka w oku się kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 20:14 ja najczulej wspominam Wielkiego Edukatora i próbę hodowli młodych ziemniaczków w mundurkach Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Anihiluj Jarka 27.02.11, 20:58 O! To były czasy...nie zdążyli tylko wprowadzić obowiązkowego śpiewania hymnów pochwalnych na apelach porannych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Anihiluj Jarka 28.02.11, 12:22 ...w pozycji na baczność i z drugą dłonią za paskiem spodni. Zamawianie 5 piw wymaga powagi :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Eee 28.02.11, 07:56 Ooooo, świetny pomysł! Mamy tu jakiegoś chętnego do napisania takowej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś