mi-l-ja 07.03.11, 07:08 Zapowiada się piękny, zimowy dzień: śnieżek prószy, palce odpadają z zimna, krótko mówiąc jest cudnie :-P. Cieszycie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 07:09 Cześć :) Oczywiście że się cieszymy :) Dzięki odczuwaniu zimna wiemy że nerwy czuciowe oraz ośrodek odczuwania temperatur...są sprawne :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 07:17 O! Cieszę się Twoją radością! Liczy się każdy nawrócony! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 07:42 Niech i Tobie będzie pochwalo...ups! - przyszpilowane :D Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 07:38 Rzeczywiście piękny. ALe mała poprawka: śnieżek nie pruszy, bo jest czyste błekitne niebo i słonko świeci jak zwariowane. Jeżeli jednak komuś radośc sprawia sypiący właśnie na głowę śnieżek, to byłbym chamem gdybym nie cieszył się z cudzej radości, tak jak inni, tuszę, cieszą się z mego słonkiem napawania :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 07:44 Cieszę się jako i Ty Wandererze, ze świecącego słomeczka nad moją głową. Czyżby...było to to samo słońce?! Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 07:50 Generalnie bardziej się cieszę z padającego na cudze głowy deszczu, bo to zapowiada dobre plony, ale w drodze wyjątku mogę się ucieszyć, zwłaszcza, ze to,m rzeczywiście może byc to samo słońce :) Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 07:57 Weźmy się wszyscy za ręce, tak po amerykańsku i kochamy cię, kochamy cię słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 08:00 albo zróbmy tak po chińsku: pędzimy do parku albo do lasu (co tam kto ma w okolicy) i robimy powitanie Słońca :) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 08:19 słonko mao świeci, prawie wcale nie świeci :P Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 08:44 ...bo w niewłaściwym miejscu mieszkasz. Trzeba tak jak my - gdzie słoneczko świeci :) A terz wyjdźmy wraz na dwór, jako zapodane zostało - stańmy w kółeczko i ćwiczonka, ćwiczonka na powitanie nadchodzącej wiosny...pamiętajcie że Wasze letnie wdzianka są przeważnie na mniejsze rozmiary niż zimowe przystosowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scorrus Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 08:46 > Weźmy się wszyscy za ręce, tak po amerykańsku i kochamy cię, > kochamy cię słoneczko. Bawicie się w słoneczko? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 08:52 O! Zbok! Jeden zbok wiosny nie czyni, a szkoda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 08:12 dzień dobry ;) u mnie tylko - 3 i piękne błękitne niebo i słońce i od rana karuzela;) miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 08:45 Nawzajem :) Na dużej czy małej karuzeli będziesz się kręciła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 08:49 na karuzeli życia Hardy.. choć nie ukrywam, że marzę żeby z niej zejść już i się troszkę ponudzić i postać w miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 09:00 www.youtube.com/watch?v=dq__atXckSM Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 09:33 Hmmm...to może już trochę pomarudź, co? Podobno to uspokaja...;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 09:38 ale nie chcę marudzić ;) wole inne formy uspokajania;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 09:58 Wedle życzenia...czy odpowiada Tobie ta forma uspokajania która mi przyszła na myśl że Tobie ona odpowiada? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 10:04 nie wiem co Ci przyszło na myśl ;) ale jeśli to samo co mi to - tak wolę taką formę uspokojenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 10:55 Mnie przyszło na myśl że Ty pomyślałaś to co ja pomyślałem iż Ty pomyślałaś że wolisz tę formę uspokajania. Jeżeli to samo co Tobie - to zgadzam się - jest świetną i satysfakcjonującą formą uspokajania ;) Czy satysfakcjonującą osoby zaangażowane - to już zależy od chęci, inwencji i metod satysfakcjonowania...;) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 12:01 ale to skomplikowane;) a teraz powiedz mi o czym pomyślałeś;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 10:48 Taki młyn na wodę dziś że nawet nie mam czasu przeczytać co tam wystukalista, ale profilaktycznie się obśmieję - buehehehe rofl :D Millego dzionka, tygodnia i czegos tam jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 10:59 Chyba przypadkiem wynalazłeś świetną metodę, Wodo -uchachasz się po pachy a czasu na czytanie nie marnujesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 11:26 Moze ja nie doswiadczylem laski poznego urodzenia, ale chyba jakas laska mieszkania na poludniowy zachod od Bogatyni to jest. +10C, ranniki przekwitaja, forsycje sie budza, te sprawy. Rano -2C, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 15:29 Phi... wielkie mi mecyje... u nas w weekend będzie +13... :D Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 13:51 Cieszę się z tego, że żyję. Co wygrałem? Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 14:22 zdjęcie Jarka z autografem wręczane osobiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 15:25 to nie ten konkurs ;) tu można najwyżej wygrać zapas życia do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysgreen Re: Poniedziałeczek :) 07.03.11, 18:26 się macie w ten poniedziałeczek. niby za ciepło nie było ale słoneczko tak grzeje że ostatecznie rower dostał kopa i świat zobaczył. Odpowiedz Link Zgłoś