qqazz 21.03.11, 22:08 Najpierw szalał w necie teraz powoli trafia do TV na razie u Szymona ale kto wie co będzie dalej. Tutaj próbka: www.youtube.com/watch?v=vmRyDLbN5TQ Robert jest naprawdę hardkorowy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: Mamy nowego idola 21.03.11, 22:24 Nigdy nie lubiłam tak wygladajacych panow--moje odczucie to strach połaczony z obrzydzeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 21.03.11, 22:27 Nie liczy się wygląd a wnętrze, Robert to naprawdę sympatyczny i zabawny facet. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Mamy nowego idola 22.03.11, 16:31 O... nie! ten troglodyta ma jakieś wnętrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 22.03.11, 16:51 60cm w łapie jest na pewno czymś wypełnione. No i poczucia humoru mu nie brakuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Mamy nowego idola 22.03.11, 19:36 Mti----tak wnętrze wielokomórkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Mamy nowego idola IP: *.lukman.pl 22.03.11, 16:54 Wygląda niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Mamy nowego idola 22.03.11, 17:44 Inteletkualna miernota 60 cm w bicepsie IQ 60 razem 120.... Odpowiedz Link Zgłoś
y.agni.k Re: Mamy nowego idola 22.03.11, 18:12 Jakiś czas temu Robert "chodził" po Internecie w porannych mailach nie sądziłam że odniósł jakieś sukcesy w tv ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 22.03.11, 18:27 Robercik robi karierę i ma juz stały kącik u Szymona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
y.agni.k Re: Mamy nowego idola 22.03.11, 20:54 Smutne, jak niewiele społeczeństwu trzeba co? Jeden nadmuchany Robercik który napier.dala na "siłce" klatę i już jest rechot. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 22.03.11, 21:15 Robercik jest hardkorowy, nie to co karki z siłowni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: Mamy nowego idola IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.11, 21:16 Kulturyści często mają takie wydęte brzuchy, bo biorą sterydy, a jednym ze skutków ubocznych jest rozrost trzewi. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 16:33 Trudno nie mieć rozrośniętych wnętrzności, jak się je tyle co Robercik. Nie tylko kulturyści tyle wcinają, Michael Phelps potrafił wcinać 4 duże pizze do południa o innych rzeczach niewspominając. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: Mamy nowego idola IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 20:02 Ale u kulturystów te brzuchy nie sa od nadmiaru kalorii, tylko od sterydów. Poczytaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 20:14 A co mnie sterydy, robercik to fajny gość i tyle. No i robi furrorę nie tylko w necie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rol Re: Mamy nowego idola IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 20:26 Ale ja go nie krytykuję, podaję to tylko jako ciekawostkę tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 20:40 To akurat oczywista oczywistość, niemniej wątek nie jest o wpływie sterydów na masę ciała itp. a o Roberciku który jest bardzo sympatycznym facetem robiacym powoli karierę w mediach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 16:45 O Boze. Skad Ty bierzesz takie klimaty? Wyszukujesz je specjalnie czy Ci przypadkiem wpadaja w rece? Ten pan Robert ma dziwny glos i jeszcze dziwniejsza artykulacje, jakby mowi interwalami. Moze mu przepona wysiada? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 16:55 Jak byś nie zauważył Robercik jest Litwinem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:01 Nie czepiam sie jego akcentu tylko tej dziwnej artykulacji. Wypowiada niektore slowa na wydechu jakby siedzial... Nie lubie niesmacznych porownan, ale albo ma cos z miesniem oddechowym nie tak, albo jakis uraz glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:15 A nie pomyślałęś, ze niektóre ujecia sa kręcone podczas treningów? Śpiewacy operowi też mówią trochę inaczej niz przeciętni ludzie, bo i oni i pakierzy ćwiczą oddech. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:17 Pudzianowski artykuluje slowa w miare normalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:22 Ale Robercik jest bardziej przypakowany i jest Litwinem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:26 Gg--jak można zakochac sie w meżczyżnie --jesteś ...? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:36 No cos Ty. Qqazz ma zone i dzieci! Jak moglas cos takiego zasugerowac! Ten Litwin, Robertas, jak sadze, ma ciekawe uksztaltowanie brzucha, ze tak powiem. Ktos probowal to tlumaczyc, ale ja nadal nie widze pola do popisu dla przepony, ktora w wyniku takich zdeformowan musiala sie chyba skurczyc do wielkosci sciegna. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:40 Może mial jakąs operacje,kto to wie Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:41 Wyglada jakby byl w czwartym miesiacu. Mowiac o operacji nie masz chyba na mysli cesarskiego ciecia? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:44 Kto wie ,kto wie--jak z kobiety robia mezczyznę,może być i na odwrót --medycyna zrobila takie postepy :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 17:56 Gul wam skacze i tyle bo Robercik jest światowej klasy zawodnikiem w swojej dyscyplinie z szansami na Mr. Olympia, ale on się nie opierd..la tylko jedzie hardkorowo. A do tego chłopak ma poczucie humoru, co prawda specyficzne ale wesoły z niego Ziomal. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 18:01 Gg--juz po tobie chłopie jestes zauroczony--ale może to dobrze--mnie sie nie udaje tak zauroczyć-chyba jest to przyjemne :) Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski334 Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 18:04 Ja bardzo szanuje ciezka prace jaka wykonal Robertas i ciesze sie, ze ma on szanse zdobyc dla Litwy i siebie tytul Mistera Olympusa. Trzymamy za Ciebie kciuki, ziomalu! Qqazz, przekaz mu nasze gorace pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamy nowego idola 23.03.11, 18:16 I o to właśnie Kłosiu chodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś