ka_p_pa 04.04.11, 15:07 za pozyskanie grupy chętnych na wycieczkę z okazji beatyfikacji. Nr tel. Takie ogłoszenie znalazłem w GW. Są chętni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter-xxl Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 15:37 ka_p_pa napisał: > za pozyskanie grupy chętnych na wycieczkę z okazji beatyfikacji. Nr tel. Takie > ogłoszenie znalazłem w GW. Są chętni? Byłem w Rzymie,więc dzięki nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 15:45 Za wynalezienie i doprowadzenie debila, wysoka prowizja. Jak to nie jest dowód, że społeczeństwo nam mądrzeje ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 19:27 na forum zostało tylko dwóch chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 19:47 Idę o zakład, że obaj kombinują jak się od obowiązku uchylić. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 20:46 u nich działa to mniej więcej tak : och jakbym chciał tam byc tego i tak dalej, ale wiesz piotruś kataru dostał a za dwa tygodnie szwagra nygus ma komunie. musiałem z czegos zrezygnować, bo to jednak droga impreza ( a w bani : szwagier mówił ze 3 skrzynki wódki kupuje. bedzie niezła micha i popitka) Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Nic z tego :( 05.04.11, 02:45 ka_p_pa napisał: > za pozyskanie grupy chętnych na wycieczkę z okazji beatyfikacji. Nr tel. Takie > ogłoszenie znalazłem w GW. Są chętni? Konkurencja mocy piekielnych zbyt silna. Jak nie wulkan, to teraz akurat heretycy musieli sobie wybrać datę tego swojego sabatu akurat dwa dni wcześniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Wysoka prowizja IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 06:02 ka_p_pa napisał: > za pozyskanie grupy chętnych na wycieczkę z okazji beatyfikacji. Nr tel. Takie > ogłoszenie znalazłem w GW. Są chętni? Chętnych znajdzie się sporo... I nie wiem z czego kpisz? Z przedsiębiorczości??? Jeśli jest okazja do zarobku - każda reklama dozwolona. Przecież sam przekonywałeś, że przy odpowiedniej koniunkturze można nieźle zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: reklama 05.04.11, 11:54 Gość portalu: rossdarty napisał(a): > Jeśli jest okazja do zarobku - każda reklama dozwolona. Nie każda. Już były protesty że dzwony kościelne i reklama mszy przez głosniki przekraczają dopuszczalne normy hałasu i zakłócają spokój okolicznym mieszkańcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: reklama IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:18 dritte_dame napisała: > Nie każda. > > Już były protesty że dzwony kościelne i reklama mszy przez głosniki przekraczaj > ą dopuszczalne normy hałasu i zakłócają spokój okolicznym mieszkańcom. Akurat TA dźwięków nie wydaje. A jeśli trafią się tacy, którzy chcą zapłacić by być na tej uroczystości w Watykanie, co to za obciach aby ich tam zawieźć, dać nocleg, może nawet uraczyć grochówką ze wspólnego gara... I odwieźć. Ponoć żaden pieniądz nie śmierdzi, a znam takich, którzy w bardziej kontrowersyjny sposób zarabiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I przesadzasz... Re: reklama IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:38 Nie tylko dzwony kościelne budzą ludzi w środku nocy:( Nocując w hotelu Rostow nad Donem, w Plewen w Bułgarii codziennie o 6-tej rano budziły mnie kuranty na pobliskim magistracie. I do kogo miałem mieć pretensje? Do władz miasta? Tak wiem, władze miasta to nie samowola kościelna bijąca w dzwony przy każdej nadarzającej się okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Wysoka prowizja IP: *.lukman.pl 05.04.11, 12:01 > Chętnych znajdzie się sporo... Czekam, czekam i nic. Nawet oszo się nie zgłasza. > I nie wiem z czego kpisz? Z przedsiębiorczości??? Właśnie chcę zarobić. Myślisz, że ja tak z miłości do ochkarola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Wysoka prowizja IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:21 To nie czaj się i podaj w końcu ten nr. tel. Trza pewne sprawy uzgodnić... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Wysoka prowizja 05.04.11, 22:24 Jesteś chętny? Podrzucę umowę na prv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Wysoka prowizja IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:41 Z elektronicznym podpisem, abym był pewien że w bambuko mnie nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Wysoka prowizja IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:50 ka_p_pa napisał: > Znów mi nie ufasz? Nie chcę Cię obrażać, ale aby nie być nudny, tym razem odpowiem - jak tirówce... Wolę nie wchodzić w bliższe związki:D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Wysoka prowizja 05.04.11, 22:57 Gość portalu: rossdarty napisał(a): > ka_p_pa napisał: > > > Znów mi nie ufasz? > > Nie chcę Cię obrażać, ale aby nie być nudny, tym razem odpowiem - jak tirówce.. > . > Wolę nie wchodzić w bliższe związki:D Wyczuwam niczym nie sprowokowaną niechęć. Wiem, że mam dość wku...ający zwyczaj mieć rację, ale nie powinno to budzić nieufności. To irracjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Wysoka prowizja 05.04.11, 12:28 W mojej parafii proboszcz też chciał zorganizowac taką wyprawę. Była mowa o dwóch autokarach, bo w pierwszej chwili tylu chetnych wyraziło chęc uczestniczenia. Potem ludzie zaczeli sie wycofywać pod wpływem doniesień o tłoku i innych niewygodach a takze z powodu wysokich kosztów (dużo wyższych niż zwyczajna pielgrzymka). Teraz jest juz mowa o dołączeniu kilkunastu osób, ktore nie zrezygnowały do autokaru innej parafii. Odpowiedz Link Zgłoś