Dodaj do ulubionych

Wysoka prowizja

04.04.11, 15:07
za pozyskanie grupy chętnych na wycieczkę z okazji beatyfikacji. Nr tel. Takie ogłoszenie znalazłem w GW. Są chętni?
Obserwuj wątek
    • kolter-xxl Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 15:37
      ka_p_pa napisał:

> za pozyskanie grupy chętnych na wycieczkę z okazji beatyfikacji. Nr tel. Takie
      > ogłoszenie znalazłem w GW. Są chętni?

Byłem w Rzymie,więc dzięki nie skorzystam.
    • piwi77 Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 15:45
      Za wynalezienie i doprowadzenie debila, wysoka prowizja. Jak to nie jest dowód, że społeczeństwo nam mądrzeje ... ?
    • paco_lopez Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 19:27
      na forum zostało tylko dwóch chętnych.
      • piwi77 Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 19:47
        Idę o zakład, że obaj kombinują jak się od obowiązku uchylić.
        • paco_lopez Re: Wysoka prowizja 04.04.11, 20:46
          u nich działa to mniej więcej tak : och jakbym chciał tam byc tego i tak dalej, ale wiesz piotruś kataru dostał a za dwa tygodnie szwagra nygus ma komunie. musiałem z czegos zrezygnować, bo to jednak droga impreza ( a w bani : szwagier mówił ze 3 skrzynki wódki kupuje. bedzie niezła micha i popitka)
    • dritte_dame Nic z tego :( 05.04.11, 02:45
      ka_p_pa napisał:

> za pozyskanie grupy chętnych na wycieczkę z okazji beatyfikacji. Nr tel. Takie

Konkurencja mocy piekielnych zbyt silna.

Jak nie wulkan, to teraz akurat heretycy musieli sobie wybrać datę tego swojego sabatu akurat dwa dni wcześniej!
    • Gość: rossdarty Re: Wysoka prowizja IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 06:02
      ka_p_pa napisał:

Chętnych znajdzie się sporo...
      I nie wiem z czego kpisz? Z przedsiębiorczości???
      Jeśli jest okazja do zarobku - każda reklama dozwolona.
      Przecież sam przekonywałeś, że przy odpowiedniej koniunkturze można nieźle zarobić.
      • dritte_dame Re: reklama 05.04.11, 11:54
        Gość portalu: rossdarty napisał(a):

> Jeśli jest okazja do zarobku - każda reklama dozwolona.

Nie każda.

Już były protesty że dzwony kościelne i reklama mszy przez głosniki przekraczają dopuszczalne normy hałasu i zakłócają spokój okolicznym mieszkańcom.
        • Gość: rossdarty Re: reklama IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:18
          dritte_dame napisała:

> Nie każda.
          >
          > Już były protesty że dzwony kościelne i reklama mszy przez głosniki przekraczaj
          > ą dopuszczalne normy hałasu i zakłócają spokój okolicznym mieszkańcom.

Akurat TA dźwięków nie wydaje.
          A jeśli trafią się tacy, którzy chcą zapłacić by być na tej uroczystości w Watykanie, co to za obciach aby ich tam zawieźć, dać nocleg, może nawet uraczyć grochówką ze wspólnego gara...
          I odwieźć.
          Ponoć żaden pieniądz nie śmierdzi, a znam takich, którzy w bardziej kontrowersyjny sposób zarabiali.

• Gość: I przesadzasz... Re: reklama IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:38
          Nie tylko dzwony kościelne budzą ludzi w środku nocy:(
          Nocując w hotelu Rostow nad Donem, w Plewen w Bułgarii codziennie o 6-tej rano budziły mnie kuranty na pobliskim magistracie.
          I do kogo miałem mieć pretensje?
          Do władz miasta?

Tak wiem, władze miasta to nie samowola kościelna bijąca w dzwony przy każdej nadarzającej się okazji...
      • Gość: ka_p_pa Re: Wysoka prowizja IP: *.lukman.pl 05.04.11, 12:01
        > Chętnych znajdzie się sporo...

Czekam, czekam i nic. Nawet oszo się nie zgłasza.

> I nie wiem z czego kpisz? Z przedsiębiorczości???

Właśnie chcę zarobić. Myślisz, że ja tak z miłości do ochkarola?
        • Gość: rossdarty Re: Wysoka prowizja IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:21
          To nie czaj się i podaj w końcu ten nr. tel.
          Trza pewne sprawy uzgodnić...
          • ka_p_pa Re: Wysoka prowizja 05.04.11, 22:24
            Jesteś chętny? Podrzucę umowę na prv.
            • Gość: rossdarty Re: Wysoka prowizja IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:41
              Z elektronicznym podpisem, abym był pewien że w bambuko mnie nie zrobisz.
              • ka_p_pa Re: Wysoka prowizja 05.04.11, 22:45
                Znów mi nie ufasz?
                • Gość: rossdarty Re: Wysoka prowizja IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 22:50
                  ka_p_pa napisał:

> Znów mi nie ufasz?

Nie chcę Cię obrażać, ale aby nie być nudny, tym razem odpowiem - jak tirówce...
                  Wolę nie wchodzić w bliższe związki:D
                  • ka_p_pa Re: Wysoka prowizja 05.04.11, 22:57
                    Gość portalu: rossdarty napisał(a):

> ka_p_pa napisał:
                    >
                    > > Znów mi nie ufasz?
                    >
                    > Nie chcę Cię obrażać, ale aby nie być nudny, tym razem odpowiem - jak tirówce..
                    > .
                    > Wolę nie wchodzić w bliższe związki:D

Wyczuwam niczym nie sprowokowaną niechęć. Wiem, że mam dość wku...ający zwyczaj mieć rację, ale nie powinno to budzić nieufności. To irracjonalne.
    • matylda1001 Re: Wysoka prowizja 05.04.11, 12:28
      W mojej parafii proboszcz też chciał zorganizowac taką wyprawę. Była mowa o dwóch autokarach, bo w pierwszej chwili tylu chetnych wyraziło chęc uczestniczenia. Potem ludzie zaczeli sie wycofywać pod wpływem doniesień o tłoku i innych niewygodach a takze z powodu wysokich kosztów (dużo wyższych niż zwyczajna pielgrzymka). Teraz jest juz mowa o dołączeniu kilkunastu osób, ktore nie zrezygnowały do autokaru innej parafii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka