marek-lew 05.04.11, 09:50 Mamy dość tego co się dzieje w Polsce. Organizujemy manifestację ogólnopolską 01.05. Przyłączcie się. Szczegóły na poniższym linku: www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=111310858951639 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikcort Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 09:58 > Zróbmy rewolucję w Polsce Ja się chętnie dołączę, jeśli mi zagwarantujecie, towarzysze, przewodniczenie Komitetowi Rewolucyjnemu oraz sprawowanie pieczy nad organizacją armii. Muszę mieć ponadto możliwość brania zakładników. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 10:04 Marku--nudzisz sied zabierz sie za wiosenne porządki i wypierz te swoje smierdzace skarpety :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 18:05 voxave napisała: > Marku--nudzisz sied zabierz sie za wiosenne porządki i wypierz te swoje smierdz > ace skarpety :) No i tą otwartą 4 miesiące temu puszkę sardynek spod łózka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Zróbmy rewolucję w Polsce IP: *.lukman.pl 05.04.11, 12:03 Młody, nie chcesz pojechać na beatyfikację? Zniżkę dam. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 14:18 Marsz z okazji Międzynarodowego Dnia Mężczyzn w Spódnicach organizujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbat Re: Zróbmy rewolucję w Polsce IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.11, 16:03 w Polsce ZADNA rewolucja nie jest mozliwa i nie bedzie mozliwa . Rewolucji na swiecie , NIGDZIE , NIGDY , nie robia spoleczenstwa starzejace sie , " wymierajace " .... zapamietaj to sobie ! . Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 18:03 Zrzędzisz, rewolucja kiltowa sie w Polsce uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 19:25 > Zrzędzisz, rewolucja kiltowa sie w Polsce uda. A jak macie zamiar, towarzyszu, zapanować nad siłami reakcji? Wierzcie mi, że łajdacy kontrrewolucjoniści będą ze wszech sił dążyć do restauracji ucisku (dosłownie i w przenośni). Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 19:26 > A jak macie zamiar, towarzyszu, zapanować nad siłami reakcji? Siłą argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 19:35 > > A jak macie zamiar, towarzyszu, zapanować nad siłami reakcji? > > Siłą argumentów. Z łajdakami reakcjonistami jest problem taki, szanowny towarzyszu, że rozumieją oni jedynie argumenty siły. Dobrze byłoby urządzić części z nich proces pokazowy, skazać na karę śmierci, a jej wykonanie uzależnić od tego, jak się będą zachowywać ci pozostali, na wolności. Sprytne, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Zróbmy rewolucję w Polsce IP: *.lukman.pl 05.04.11, 19:41 > Z łajdakami reakcjonistami jest problem taki, szanowny towarzyszu, że rozumieją > oni jedynie argumenty siły. Dobrze byłoby urządzić części z nich proces pokazo > wy, skazać na karę śmierci, a jej wykonanie uzależnić od tego, jak się będą zac > howywać ci pozostali, na wolności. Sprytne, co? :) Mało sprytne. Więźniowie polityczni rodzą terroryzm. Kary śmierci należy wykonywać niezwłocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 19:47 > Mało sprytne. Więźniowie polityczni rodzą terroryzm. Kary śmierci należy wykonywać > niezwłocznie. To ciekawe, bo na ten oświecony pomysł wpadł towarzysz Trocki, a pomysł zaakceptował sam towarzysz Lenin. Aktów terroryzmu nie stwierdzono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Zróbmy rewolucję w Polsce IP: *.lukman.pl 05.04.11, 20:10 > To ciekawe, bo na ten oświecony pomysł wpadł towarzysz Trocki, a pomysł zaakcep > tował sam towarzysz Lenin. Aktów terroryzmu nie stwierdzono. A kontrrewolucja? Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 21:05 > A kontrrewolucja? Mówimy o wydarzeniach z 1922 r., kiedy rzeczywista kontrrewolucja była już w zasadzie stłumiona. A to, że okres najintensywniejszego tępienia "kontrrewolucji", przypada na drugą połowę lat 30., to już inna sprawa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 21:24 > Dobrze byłoby urządzić części z nich proces pokazo > wy, skazać na karę śmierci, To już niemodne, rewolucjoniści sie od tamtych czasów nieco unowocześnili. > skazać na karę śmierci, Po co? Męska część kontrrewolucji skazuje sie sama. > Z łajdakami reakcjonistami jest problem taki, szanowny towarzyszu, że rozumieją > oni jedynie argumenty siły. To się też da załatwić, nastawienie społeczne się zmienia i coraz większe siły rewolucję popierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Zróbmy rewolucję w Polsce IP: *.lukman.pl 05.04.11, 21:31 > > To się też da załatwić, nastawienie społeczne się zmienia i coraz większe siły > rewolucję popierają. Wiesz, naganem i dobrym słowem można zdziałać więcej, niż tylko dobrym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 22:00 Jeszcze zależy, co sie chce zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 05.04.11, 21:46 > To się też da załatwić, nastawienie społeczne się zmienia i coraz większe siły > rewolucję popierają. Widzę, że masz poglądy zbliżone do Róży Luksemburg. Rozalia, niestety, bardzo się zdziwiła, co też ci bolszewicy na czele z towarzyszem Leninem wyczyniają, skoro miało być tak pięknie. Później co prawda obiektywnie przyznała, że "wymagać w tej sytuacji od Lenina i towarzyszy wzorowej dyktatury proletariatu to wymagać rzeczy niemożliwych", ale potwierdziła tym tylko, że coś takiego jak "wzorowa dyktatura proletariatu" jest według niej w ogóle możliwe. Potem dostała niestety wpie...od Freikorpsów, a szkoda, bo kilkanaście lat później miałaby jeszcze więcej powodów do zdziwień. Każda rewolucja, drogi Strikemasterze, ma swoich idealistów, tyle że dziwnym zbiegiem okoliczności nie oni potem grają pierwsze skrzypce. A w okresie porewolucyjnym wiadomo: patrzysz to na świnię, to na człowieka, i już nie idzie się połapać, kto jest kim - cytując klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 06.04.11, 22:16 Oto jak kończą ci, którzy czyhają na naszą wolność i zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Zróbmy rewolucję w Polsce 06.04.11, 22:35 Spoleczenstwo polskie jest w zasadzie bierne, nie potrafi sie zorganizowac i jest zatomizowane i zdemoralizowane przez katolicyzm i komunizm. Nie wyobrazam sobie dobrze zaplanowanej rewolucji, co najwyzej rozruchy glodnych i zdesperowanych biedakow. Trzeba zaczac od tego: toporzel.republika.pl/teksty/drogaf.html Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Rewolucji to juz mi starczy 05.04.11, 21:55 wolałbym kontrrewolucję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Rewolucji to juz mi starczy IP: *.lukman.pl 05.04.11, 22:00 Dziesiątego będziesz miał dwa w jednym na Krakowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Rewolucji to juz mi starczy 05.04.11, 22:01 Znowu urodziny jakiegoś amerykańskiego aktora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Rewolucji to juz mi starczy IP: *.lukman.pl 05.04.11, 22:06 Godzinę W pislam zapowiada. Wyklęty lud ziemi ma powstać. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Rewolucji to juz mi starczy 05.04.11, 22:11 Tak z niczego cały lud powstanie, i to od razu wyklęty? Jakie bóstwo taki zamiar zapowiedziało? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Rewolucji to juz mi starczy 06.04.11, 23:00 Bóg psychotropów jest aż tak potężny? Vexillum Odpowiedz Link Zgłoś
gp2300 Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 06.04.11, 23:01 marek-lew napisał: > Mamy dość tego co się dzieje w Polsce. Organizujemy manifestację ogólnopolską 0 > 1.05. Przyłączcie się. Szczegóły na poniższym linku: > www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=111310858951639 Po co ci rewolucja stary? Mamy ponad 800 000 000 000 długu, ceny żywności, gazu, prądu wzrastają w tempie niewyobrażalnym, VAT w górę, benzyna w górę, zasiłek pogrzebowy zmniejszony o prawie 50%, bezrobocie już chyba z 14%, (jak za Kaczora spadało, to mówili, że dlatego, że wiosna przyszła i to normalne, wiosna przyszła, a tu qrva znowu bezrobocie?), a pieniądze na aktywizację bezrobotnych ucięte o 70%, więc czego ty chcesz??? Niech się pali i wali byleby tylko Kaczor nami nie rządził!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 06.04.11, 23:04 gp2300 napisał: >Niech się pali i wali byleby tylko Kaczor nami nie rządził!! Naplułeś naplułeś a kaczorowi nic w sondażach nie rośnie!! Widać Polacy wolą bezrobocie , podwyżki niż idiotę znowu na stołku premiera !! Odpowiedz Link Zgłoś
gp2300 Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 06.04.11, 23:17 kolter-xxl napisał: Widać Polacy wolą > bezrobocie , podwyżki niż idiotę znowu na stołku premiera !! O tym, że urodziłem się wśród głupców z dziada-pradziada, przekonałem się już w podstawówce na lekcji historii, gdy uczono mnie o trzykrotnym rozbiorze tego państwa. A o idiotach na stołku premiera RP, to ja bym mógł książkę napisać, bo to nie jeden już był. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 06.04.11, 23:25 gp2300 napisał: O tym, że urodziłem się wśród głupców z dziada-pradziada, przekonałem się już w > podstawówce na lekcji historii, gdy uczono mnie o trzykrotnym rozbiorze tego p > aństwa. No popatrz jak to było w sklerykalizowanej do cna Polsce szlacheckiej. > A o idiotach na stołku premiera RP, to ja bym mógł książkę napisać, bo to nie j > eden już był. No pierwszy w tzw wolnej Polsce to był zdaje się olszewski czy jakoś tak , pawlak , buzek miller , no było kilku orłów. Odpowiedz Link Zgłoś
gp2300 Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 07.04.11, 03:13 kolter-xxl napisał: > gp2300 napisał: > > O tym, że urodziłem się wśród głupców z dziada-pradziada, przekonałem się już w > > podstawówce na lekcji historii, gdy uczono mnie o trzykrotnym rozbiorze t > ego p > > aństwa. > > No popatrz jak to było w sklerykalizowanej do cna Polsce szlacheckiej. > > > A o idiotach na stołku premiera RP, to ja bym mógł książkę napisać, bo to > nie j > > eden już był. > > No pierwszy w tzw wolnej Polsce to był zdaje się olszewski czy jakoś tak , pawl > ak , buzek miller , no było kilku orłów. Proszę, proszę, cóż za przypadek :) Olszewski był beeee, Kaczory też beeeeeeee. Widzę, że widmo dekomunizacji wciąż straszy i uwiera jak rozgrzany bolec w d.pie. O Macierewicza i Korwina Mikke - (inicjatora i wykonawcę słynnej uchwały lustracyjnej z 92 roku, a oprócz Kaczorów najbardziej obśmianych, obrzyganych, oblanych i obsr...ych przez ubeckie media polityków w tej kolonii nad Wisłą), to ja już nawet nie będę pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 07.04.11, 09:14 gp2300 napisał: Proszę, proszę, cóż za przypadek :) Olszewski był beeee, Kaczory też beeeeeeee. > Widzę, że widmo dekomunizacji wciąż straszy i uwiera jak rozgrzany bolec w d.p > ie. Widzisz synku jak widzę idiotę który pcha sie do władzy z mordą pełną frazesów na temat jego to przywiązania do katolicyzmu to już tak mam ze mach ochotę się porzygać . ze O Macierewicza i Korwina Mikke - (inicjatora i wykonawcę słynnej uchwały lu > stracyjnej z 92 roku, a oprócz Kaczorów najbardziej obśmianych, obrzyganych, ob > lanych i obsr...ych przez ubeckie media polityków w tej kolonii nad Wisłą), to > ja już nawet nie będę pytał. Ale stanęło ci w gardle i rozbiło twój mit komucha jako mnie podanie nazwiska millera , parobku PIS-owski :)) Bo coś o nim nie wspominasz ? a tylko o kilku kompletnych idiotach tu malujesz teksty !! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_p_pa Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 06.04.11, 23:26 To napisz, parafia może wyda. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Zróbmy rewolucję w Polsce 06.04.11, 23:30 ka_p_pa napisał: > To napisz, parafia może wyda. Koniecznie o tych z sercem po lewej stronie moherowe czytelniczki wprost ocipieją z zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś