Dodaj do ulubionych

Jak zostać sławnym?

05.04.11, 15:35
Jak sprawić, żeby społeczeństwo się o mnie dowiedziało? Niekoniecznie, żeby mnie podziwiało albo nawet szanowało. Może nie szanować, byleby o mnie wiedziało. I chodzi mi o cywilizowane sposoby zdobycia sławy, nie takie, żeby wsadzić jakiemuś politykowi kosę pod żebro itp. Z góry uprzedzam, że nie posiadam nadmiaru talentów. Może kogoś wrednie obrazić? Może uczucia religijne poszargać publicznie? Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • kolter-xxl Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 15:39
      gen_be napisał:

> Jak sprawić, żeby społeczeństwo się o mnie dowiedziało?

Polej się benzyna przed siedziba PIS i podpal ,gwarantuje trzy minuty w mediach !!
      Potem na ustach prezesa PIS do końca kampanii wyborczej masz też zagwarantowane.
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 15:41
        To ma być cywilizowany sposób, czyli nie może to być spektakularne samobójstwo. Już bym wolał zostać seryjnym gwałcicielem. Metoda "na Herostratesa" mnie nie interesuje.
        • kolter-xxl Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 15:51
          gen_be napisał:

> To ma być cywilizowany sposób, czyli nie może to być spektakularne samobójstwo.
          > Już bym wolał zostać seryjnym gwałcicielem. Metoda "na Herostratesa" mnie nie
          > interesuje.

No a co będzie jak przy drugiej próbie gwałtu ci nie stanie i przy próbie trzeciego i kolejnego ??
          • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 15:54
            Myślałem o tym, żeby spalić Koran i wrzucić filmik na You Tube, tylko że to jest trochę niebezpieczne no i niezbyt oryginalne, bo paru gostków juz takie filmiki zrobiło, jeden nawet nasikał.
            • kolter-xxl Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:13
              gen_be napisał:

> Myślałem o tym, żeby spalić Koran i wrzucić filmik na You Tube, tylko że to jes
              > t trochę niebezpieczne no i niezbyt oryginalne, bo paru gostków juz takie filmi
              > ki zrobiło, jeden nawet nasikał.

No,ale problem w tym ze twoja sława sprowadzałby sie do tego ze fanatycy zamordowaliby twoja rodzinę a nie ciebie
        • voxave Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 15:53
          Gen--to ja zaraz bede slawna jak dostaniesz w pape za głopie gadanie smarku,spadaj :)

..a jednak można żyć bez powietrza -Maria
          • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 15:56
            Chamskie obrażanie mnie jest nieodłączną częścią sławy. Jestem gotów ponieść ten koszt.
          • pocoo Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 08:38
            voxave napisała:

> Gen--to ja zaraz bede slawna jak dostaniesz w pape za głopie gadanie smarku,spa
            > daj :)
            >
            Nie bądź samolubna i pozwól ,że się do Twojej sławy podłączę.Walnę go z drugiej strony i wytłukę mu ten ząb,który ma go od muzyki rozboleć.Przyjemne z pożytecznym.
            • voxave Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 08:45
              Pocoo--na kogo,jak na kogo ale na ciebie zawsze można liczyć :)
        • klosowski333 Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 15:55
          Coz, gdybys byl totalnym desperatem z domieszka kreatywnosci i zuchwalosci, to znalazlbys mnostwo sposobow na to by miec swoje 5 minut w mediach.

Poki co wycisz sie nieco i posluchaj tego
          www.youtube.com/watch?v=SkjrQggp2Tw
          Prawda, ze nieziemsko piekne? Moze Cie zainspiruje do czegos madrzejszego niz do checi zostania kims przelotnie slawnym.
          • voxave Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:00
            Gen--juz po tobie--jestes stratowany muzyką :)
            • klosowski333 Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:02
              Ale muzyka dla ludzi dobrej woli, a nie jakims dyskotekowo-popowym chlamem. Nie zaprzeczysz, prawda?
              ;)
              • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:06
                Właśnie skończyłem słuchać i akurat ząb zaczął mnie boleć. Mam jeszcze sporo zdrowych zębów, ale więcej takiej muzyki już mi nie podsyłaj...
                • klosowski333 Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:08
                  To juz sobie wiecej nie pogadamy.
                  • voxave Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:11
                    Klos--sobacz jaki szczyl niewdzieczny :)
                  • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:11
                    Ja się wolę wyciszać przy takich utworach: www.youtube.com/watch?v=O405pK6BuUc
                    • klosowski333 Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:14
                      Ja Twojej muzyki nie skrytykuje, to Twoj gust i nic mi do tego.
                      • 33qq Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 10:09
                        Myślisz, że gen to Schubert?

W gruncie rzeczy słuchacie podobnych dźwięków
          • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:02
            Wszystkie pomysły, które przychodzą mi do głowy, są właśnie z kagegorii "Herostrates". Zrobienie czegoś spektakularnego, co by wzbudziło chwilowe zainteresowanie mediów, jest bardzo łatwe, wystarczyłoby, żebym zaczął biegać nago przed Sejmem. Tylko że potem poszedłbym za to do więzienia, a w najlepszym razie do psychiatryka. Na tym moja sława by się skończyła, a ja chcę być sławny naprawdę.
    • piwi77 Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 15:58
      gen_be napisał:

> Jak sprawić, żeby społeczeństwo się o mnie dowiedziało?
      ...
      > Z góry uprzedzam, że nie posiadam nadmiaru talentów.

W zasadzie to pozostaje tylko udział w jakimś serialu.
      • Gość: sralus Re: jest miejsce IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.11, 16:00
        Marian Pankowski zmarl
        • klosowski333 Re: jest miejsce 05.04.11, 16:06
          Niestety.

Zmarl tez Scott Columbus. Mial niewiele ponad 50 lat. Wspoltworzyl m.in. to
          www.youtube.com/watch?v=YUx8gRFnNWQ&feature=related
          • kolter-xxl Re: jest miejsce 05.04.11, 17:19
            klosowski333 napisał:

> Niestety.
            >
            > Zmarl tez Scott Columbus. Mial niewiele ponad 50 lat. Wspoltworzyl m.in. to

To mój ich ulubiony kawałek ;www.youtube.com/watch?v=viVT5PHVDtE
            • klosowski334 Re: jest miejsce 05.04.11, 17:59
              Tyż lubia.
              • kolter-xxl Re: jest miejsce 05.04.11, 18:01
                klosowski334 napisał:

> Tyż lubia.

Ta , jak to mówił Mordzia ; git ,heil hitler ,haraszo .
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:04
        Mam pójść do telewizji i powiedzieć, że chcę zagrać w serialu? Zresztą musiałbym mieć talent aktorski i odpowiednią aparycję, a nie mam.
        • piwi77 Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:07
          gen_be napisał:

> Mam pójść do telewizji i powiedzieć, że chcę zagrać w serialu? Zresztą musiałbym
          > mieć talent aktorski i odpowiednią aparycję, a nie mam.

Talent aktorski i aparycja jest w serialu niepotrzebna. Obejrzyj sobie jakiś odcinek, to się przekonasz. Jako serial wzorcowy polecam M jak Małość.
        • voxave Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:09
          Gen--zle trafiłes--na tym forum zostaniesz skopany,opluty,wydrwiony,pouczony,wpuszczony, itd. i zartaz zapomniany tak,tak zapomniany :)
          • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:12
            Mogę ci wysłać moje rozebrane zdjęcia na priva, gwarantuję, że długo o mnie nie zapomnisz.
            • voxave Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:21
              Gen--Jak ja ci wyślę swoje gole zdięcie na priva to masz gwarancje ze nie zapomnisz tego do końca zycia,jaszczureczko hi hi :)
              • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:39
                To przejście od "smarka" do "jaszczureczki" było dość brawurowe, muszę powiedzieć. Nie sądziłem, że mój image będzie zmieniał się tak szybko.
                • voxave Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:02
                  Gen---zrobilam co moglam abyś sie dzieciaku nie nudził a teraz pa,pa :)
                  • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:41
                    > Gen---zrobilam co moglam abyś sie dzieciaku nie nudził a teraz pa,pa :)

A w mojej skrzynce nadal pusto :(
          • kolter-xxl Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:21
            voxave napisała:

> Gen--zle trafiłes--na tym forum zostaniesz skopany,opluty,wydrwiony,pouczony,wp
            > uszczony, itd. i zartaz zapomniany tak,tak zapomniany :)

Ta, jak od trzech lat nie mogę zapamiętać swojego nr telefonu a mam jego pamiętać :))))
        • kolter-xxl Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:16
          gen_be napisał:

> Mam pójść do telewizji i powiedzieć, że chcę zagrać w serialu?

Nie musisz być ani przystojny ani mądry.
    • bling.bling Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 16:47
      Ale po co społeczeństwu wiedza o tobie skoro nie masz mu nic do przekazania?
      hm?
      • Gość: kalka Re: Jak zostać sławnym? IP: *.range86-173.btcentralplus.com 05.04.11, 17:00
        ale ma nic do przekazania i to. jest najwazniejszy news, jak pokazuja sondaze we wszystkich polskich mediach, zreszta.

• gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:42
        Mam społeczeństwu do przekazania samego siebie, a tu już jest jednak ciut więcej niż nic.
        • Gość: kalka Re: Jak zostać sławnym? IP: *.range86-173.btcentralplus.com 05.04.11, 17:53
          jesli nalezysz sam do siebie to gdzie chcesz zostac slawnym?
    • rata.sofisticada Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:08
      Jak sprawić, żeby społeczeństwo się o mnie dowiedziało?

Przeznacz wszystkie swoje dobra materialne na rzecz jakiejs partii politycznej i przy kamerach powiedz, ze teraz czujesz sie szczesliwy i spelniony i ze po raz pierwszy w zyciu nie czujesz sie egoista. Mysle, ze wzbudzisz duze zainteresowanie.
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:41
        Mam w domu dużo książek z dziedziny filozofii i one stanowią większość mojego majątku. Mam też 4-letniego laptopa marki Acer, 10-letnie biurko, akwarium 45 litrów, aparat fotograficzny typu kompakt za 350 zł, telefon komórkowy Samsung coś tam za 100 zł (jak był nowy) oraz czajnik do gotowania wody. To już jest cały mój majątek, nie licząc ubrań. Nie sądzę, żebym wzbudził sensację, rozdając go. Sama teraz widzisz, dlaczego potrzebuję zostać sławnym.

Jednak dzięki za inspirację, przyszedł mi do głowy pewien bardzo ciekawy pomysł.
        • kolter-xxl Re: Jak zostać sławnym? 05.04.11, 17:48
          gen_be napisał:

> Mam w domu dużo książek z dziedziny filozofii i one stanowią większość mojego m
          > ajątku. Mam też 4-letniego laptopa marki Acer, 10-letnie biurko, akwarium 45 li
          > trów, aparat fotograficzny typu kompakt za 350 zł, telefon komórkowy Samsung co
          > ś tam za 100 zł (jak był nowy) oraz czajnik do gotowania wody. To już jest cały
          > mój majątek, nie licząc ubrań. Nie sądzę, żebym wzbudził sensację, rozdając go
          > . Sama teraz widzisz, dlaczego potrzebuję zostać sławnym.

Oj gupi nie chodzi o to ze oddasz miliony ,ale o to ze oddasz wszystko co masz z odruchu serca (najlepiej po lewej stronie ) :))
      • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 07.04.11, 20:12
        Połącz ten pomysł z innym, który ktos wysunał - tym o byciu gejem. Powiedz, że zrobiłeś to z miłosci do jakiegoś polityka z tej partii :D
        • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 21:46
          Na takie pomysły nawet Gracjan nie wpada...
          • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 07.04.11, 22:21
            No to bedziesz bardziej pomysłowy od Gracjana :) Możesz zaczac bloga z wyrazami swej miłosci do tego polityka :) Widziałam cos takiego na Youtube - panna była fanką Boruca, pisała też oprócz robienia filmików erotyczne opowiadania o sobie i Borucu :D Możesz też napisać ksiązeczke dla dzieci, każdy głupi umie napisać krótką historyjke o zwierzątkach czy wróżkach dla maluchów :) No wiesz, cos jak z "Poczytaj mi mamo".
            • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 08.04.11, 14:44
              Jesteś już którąś z kolei osobą, która mi doradza podpięcie się pod jakiegoś polityka. Co wy tak z tymi politykami? Mógłbym tez wyznawac miłość Dodzie, Agnieszce Rylik albo Justynie Kowalczyk. I tysiącu innych bardziej albo mniej znanych kobiet. Jedyną przeszkodą jest to, że nie posiadam w tym kierunku odpowiedniej prezencji.
              • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 08.04.11, 15:19
                Ktoś zaczał z politykami wiec ja tylko skorzystałam z okazji zeby podpowiedzieć troche zmodyfikowany pomysł. Zreszta co ma do rzeczy prezencja? A co z byciem pisarzem bajeczek dla dzieci? To łatwe. Nie musisz mieć talentu pisarskiego.
                • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 08.04.11, 15:25
                  Bajeczki to rzeczywiście nie jest zły pomysł. Znasz może jakiegoś słynnego autora bajeczek dla dzieci nie posiadającego talentu?
                  • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 08.04.11, 15:32
                    Nie znam sie na bajeczkach, ale sam powiedz - jaki talent jest potrzebny dorosłemu człowiekowi zeby napisac cos na poziomie opowiastki dla malucha? KAZDY to potrafi. Jak jakiemuś autorowi brak talentu literackiego to zwyczajnie nie pisze nic powazniejszego i tym samym nie da sie ocenic czy talent posiada. Nie czytałes ksiązeczek z serii "Poczytaj mi mamo" jak byłes mały? Co jest trudnego w pisaniu podobnych historii? Mozesz spróbować.
    • gen_be Dziedzina mojej sławy, jaka? 05.04.11, 19:29
      Z tą sławą nie jest wcale tak prosto. Po pierwsze trudno jest zostać sławnym bez żadnego powodu. Ludzi sławnych ot tak po prostu jest niewielu, a i nawet do nich zawsze stosuje się jakiś epitet, np. dziedziczka fortuny Paris Hilton, uczestnik Big Brothera Gienek jakiś tam itp. Zawsze jest się sławnym "kimś", czyli trzeba wybrać sobie jakąś dziedzinę, w której zostanie się sławnym. Czasami tą dziedziną może być jakiś jeden wielki czyn, taki jak uratowanie tonącej kobiety, przetrwanie trzy lata na bezludnej wyspie, oddanie jakiegoś organu do przeszczepu itp. Te wielkie czyny sa jednak ryzykowne, mały błąd może skończyć się tragicznie, dlatego wolałbym pierwszy sposób. I teraz powstaje pytanie: w jakiejś dziedzinie zostać sławnym. Macie jakieś pomysły dla mnie?
      • Gość: kalka Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? IP: *.range86-173.btcentralplus.com 05.04.11, 19:44
        a wiesz, ze to ciekawe rzeczywiscie.
        bo jakbys tak np chcial byc tylko jak Paris Hillton to nie dosc, ze musialbys zmienic wlosy na blond wlosy to byc spadkobierca fortuny i udokumentowac ze jestes obecna blizniaczka.
        zas sposob, ktory proponujesz czyli jak byc famus to w dziedzinie- slawni hotelarze
        zostanie ci tylko Paris.
        moze jeszcze (na poczatek) zredukuj epitet Slawny i zupelnie przyzwoicie ci bedzie w Zofii

ups
        przepraszam, nie dolaczylam poprzedniej respondentce Madzi-ze chodzi mi o Fila.
        • gen_be Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? 05.04.11, 20:17
          Mógłbym też skorzystać z pomocy specjalistów od wizerunku. Chociaż z drugiej strony jakby taki specjalista z każdego mógł zrobić sławę, to zrobiłby najpierw z samego siebie, a nie ciągle tylko służył innym przez całe zycie.
          • Gość: kalka Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 06.04.11, 18:19
            tu sie z Toba zgadzam,
            ( w tym slawnym specjaliscie)
            ale z tego takze wychodzi, ze mozesz polaczyc piekne z pozytecznym i byc np niewymuszenie Paris Tymochowicz.
            • gen_be Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? 06.04.11, 19:53
              Mógłbym też wytatuowac sobie na klacie wizerunek posłanki Muchy.
              • Gość: kalka Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 06.04.11, 20:52
                czlowiek mucha juz byl.

jedynym sposobem dojscia do slawy w internecie tak by slawnym zostac to nic innego nie pozostaje tylko zaczac pachniec ( przez siec oczywiscie)
      • rata.sofisticada Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? 05.04.11, 19:47
        I teraz powstaje pytanie: w jakiejś dziedzinie zostać sławnym. Macie jakieś pomysły dla mnie?

Najpierw owinienes wyjasnic, dlaczego chcesz byc slawny. Chcesz byc podziwiany? A moze chcesz, aby panienki hurtowo wskakiwaly Ci do lozka? Rozne rodzaje slawy przynosza roznorakie nagrody. Bez sprecyzowanie tla psychologiczno-emocjonalnego bedziemy bladzic z sugestiami.
        • gen_be Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? 05.04.11, 20:15
          Trochę już przecież odpowiedziałem na Twoje pytanie w pierwszym poście: "Niekoniecznie, żeby mnie podziwiało albo nawet szanowało. Może nie szanować, byleby o mnie wiedziało". Panienki tez nie są mi potrzebne w hurtowych ilościach, wystarczy mi jedna. A sława będzie dla mnie nagrodą samą w sobie, nie potrzebuję żadnych dodatkowych gratyfikacji.
          • rata.sofisticada Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? 05.04.11, 20:37
            A sława będzie dla mnie nagrodą samą w sobie, nie potrzebuję żadnych dodatkowych gratyfikacji.

Nie chcesz zadnych dodatkowych gratifikacji za utrate prywatnosci? Rozumiem, ze nie potrzebujesz dodatkowego seksu, bo ostatecznie uprawianie seksu to czynnosc wybitnie niehigieniczna. Ale pieniedzy tez nie chcesz jako nagrody za slawe?
          • pocoo Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? 06.04.11, 08:33
            gen_be napisał:

"Niekon
            > iecznie, żeby mnie podziwiało albo nawet szanowało. Może nie szanować, byleby o
            > mnie wiedziało".

Zacznij sobie budować dom z zapałek ,wtedy twoje palce nie będą po próżnicy stukały w klawiaturę.
            • gen_be Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? 06.04.11, 13:58
              Jest już taki facet, który robi rzeźby z zapałek i dzięki temu zdobył rozgłos. Domu z zapałek nie da sie zbudować, chyba że mały domek, a to już by był banał. W telewizji oglądałem też film dokumentalny o budowaniu domów z róznych materiałów, pocznynając od błota, a kończąc na klockach lego. Twój pomysł jest zbyt banalny, wysil się bardziej, jeżeli nie chcesz, żeby twoje palce po próżnicy stukały w klawiaturę.
              • pocoo Re: Dziedzina mojej sławy, jaka? 06.04.11, 22:53
                gen_be napisał:

Twój pomysł jest zbyt b
                > analny,

JAK CHCESZ BYĆ SŁAWNY,TO SAM SIĘ WYSIL.
    • imponeross bardzo latwo 05.04.11, 20:25
      gen_be napisał:

> Jak sprawić, żeby społeczeństwo się o mnie dowiedziało? Niekoniecznie, żeby mni
      > e podziwiało albo nawet szanowało. Może nie szanować, byleby o mnie wiedziało.
      > I chodzi mi o cywilizowane sposoby zdobycia sławy, nie takie, żeby wsadzić jaki
      > emuś politykowi kosę pod żebro itp. Z góry uprzedzam, że nie posiadam nadmiaru
      > talentów. Może kogoś wrednie obrazić? Może uczucia religijne poszargać publiczn
      > ie? Co Wy na to?

w Polsce wystarczy, ze oglosisz, ze jestes homoseksualista
      • gen_be Re: bardzo latwo 05.04.11, 20:27
        Czasami w autobusie, którym dojeżdżam do pracy, widzę starszego faceta, tak około 60 lat, przebranego za kobietę. Nosi perukę, gruby makijaż, jakąś sukienkę, buty na obcasie, a mimo to wcale jest sławny. Tak więc nie ściemniaj.
        • yoma Re: bardzo latwo 05.04.11, 21:30
          Jak to nie jest sławny, przeciez to słynny Gienio Hydraulik.
        • kolter-xxl Re: bardzo latwo 06.04.11, 09:55
          gen_be napisał:

> Czasami w autobusie, którym dojeżdżam do pracy, widzę starszego faceta, tak oko
          > ło 60 lat, przebranego za kobietę. Nosi perukę, gruby makijaż, jakąś sukienkę,
          > buty na obcasie, a mimo to wcale jest sławny. Tak więc nie ściemniaj.

No ale może jak zapytasz czy ma jaja i odpowie ze tak !to dopiero otworzysz mu drogę do sławy ??
        • imponeross Re: bardzo latwo 06.04.11, 18:13
          gen_be napisał:

> Czasami w autobusie, którym dojeżdżam do pracy, widzę starszego faceta, tak oko
          > ło 60 lat, przebranego za kobietę. Nosi perukę, gruby makijaż, jakąś sukienkę,
          > buty na obcasie, a mimo to wcale jest sławny. Tak więc nie ściemniaj.

Bo to nie homoseksualista. Nie myl pojecia transwestytyzmu (transwestyta moze byc dzieciaty heteroseksualista) z homoseksualizmem. I zadaj sobie pytanie dlaczego Biedron jest slawny, wszyscy w Polsce i nim slyszeli!
          • gen_be Re: bardzo latwo 06.04.11, 19:58
            Biedroń jest sławny, ponieważ środowiska gejowskie chciały mieć kogoś, kto je bedzie reprezentował w mediach. Jakby nie było Biedronia, to byłby kto inny. Niewiele zależało od jego inicjatywy. Z kilkuset tysięcy gejów żyjących w Polsce sławnych jest zaledwie kilku. Bez przesady.
            • imponeross Re: bardzo latwo 11.04.11, 18:01
              gen_be napisał:

> Biedroń jest sławny, ponieważ środowiska gejowskie chciały mieć kogoś, kto je b
              > edzie reprezentował w mediach.

No wlasnie!

> Jakby nie było Biedronia, to byłby kto inny.

No wlasnie, na przyklad ty! Jest i miejsce dla ciebie obok Biedronia, to niezagospodarowana nisza slawy.

> Nie
              > wiele zależało od jego inicjatywy.

Ale od twojej zalezy baaardzo duzo.

> Z kilkuset tysięcy gejów żyjących w Polsce s
              > ławnych jest zaledwie kilku. Bez przesady.

Bo nikt z nich nie chce byc slawny. Ale ty chcesz byc slawny. Jesli nie chcesz oglaszac, ze jestes homoseksualista, to oglos, ze jestes hetero, ale kochasz homoseksualistow i bedziesz dla nich dzialac! Slawa murowana (w Polsce, bo zagranica pies z kulawa noga by sie toba nie zainteresowal).
    • 33qq Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 10:29
      Oj, to dość proste jest i nawet człowiek posiadający książki filozoficzne może sobie z tym poradzić, jeśli się postara. Tu : ujeb.pl?Zwa9X6g47o jest link do sławnego ( w pewnych kręgach, przez pewien czas) człowieka. Dziwne, że komunikując się przez net nie wybrałeś najbardziej oczywistej drogi.
      Ale może wyjaśnisz, co chcesz uczynić z tą sławą?
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 13:48
        Miałbym zostać Gracjanem nr 2? Sorry, ale dla mnie ta opcja jest niedostępna. Nie mam ani odpowiedniej prezencji, ani gabarytów, a z wyglądu bliżej mi do Pudziana niż do Gracjana. Ludzie nie tylko nie są na mój widok obojętni, ale czasami nawet się denerwują. Nie ma mowy, żebym zdołał kogokolwiek rozbawić samym swoim wyglądem i zachowaniem.

A sława nie jest mi do niczego potrzebna, chcę ją zdobyć dla niej samej.
        • 33qq Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 18:09
          Oczywiście, że nie jesteś w stanie go skopiować, wystarczy, że zrobisz z siebie podobnego głupka- lub, jeśli wolisz indywiduum, a z tego co piszesz nie jest ci zbyt daleko.
          Swoją drogą twój "styl prowokacyjny"i "poczucie humoru" mocno przypominają ratę

:D
          • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 19:50
            Są tysiące dziedzin, w których można być sławnym, nie wiem, dlaczego z takim uporem namawiasz mnie, żebym wybrał sobie dziedzinę robienia z siebie głupka. Traktuję tą dyskusję poważnie, a ty tutaj najwyraźniej zaczynasz trollować.
            • 33qq Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 20:15
              Najwyraźniej po raz kolejny nie zrozumiałeś. Napisałem, że robisz tu z siebie głupka i nieźle ci to wychodzi, ale w internecie można zabłysnąć na różne sposoby, nie tylko w ten, który ci jest najbliższy. Tu nie musisz się podpalać, sam, baranku, napisałeś, że obojętny ci jest odbiór, a natura skłania cię do bycia bycia błaznem, więc może idź tą drogą?
    • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 14:02
      A może mógłbym zostać najmilszym człowiekiem świata? Nie w rzeczywistości ma się rozumieć, bo tego się przecież nie da nijak zmierzyć, tylko przybrałbym sobie taką etykietę. Gen Be, najmilszy człowiek świata. Albo: najmilszy człowiek świata, Gen Be. Dobry pomysł?
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 14:04
        A jeszcze lepiej: najmilszy człowiek świata, Gen "B".
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 14:10
        Nie, to jednak głupie.
    • y.agni.k Re: Jak zostać sławnym? 06.04.11, 20:17
      Ciężka sprawa.
      Jakbyś miał ładną buzię i fajne piersi to jeszcze jakoś dałbyś radę
      ale w tej sytuacji... w dodatku bez żadnego talentu pozostaje Ci tylko dojście do dużej
      forsy i lobbowanie w kręgach polityków.
      Istnieje szansa że zostaniesz JAKOŚ zapamiętany.
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 09:50
        Ładną buzię i fajne piersi mają tysiące kobiet na całym świecie i nic to im nie pomaga. Czasami nawet przeszkadza. W Polsce polityka w zależności od partii przypomina albo gangsterstwo albo wojnę, a ja mam niestety za słabą psychikę, żeby być gangsterem albo wojownikiem. Nie poradziłbym sobie z obciążeniem.

Wbrew pozorom dążenie do sławy nie jest takie wyjątkowe, jak mogłoby się wydawać, tylko ludzie rzadko kiedy sie do tego przyznają. Świadczy o tym popularność bicia rekordów Guinessa, popularność programów typu reality show, róznych tańców i śpiewów na lodzie, z gwiazdami itd.

• pocoo Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 10:06
          gen_be napisał:

> Ładną buzię i fajne piersi mają tysiące kobiet na całym świecie i nic to im nie
          > pomaga. Czasami nawet przeszkadza. W Polsce polityka w zależności od partii pr
          > zypomina albo gangsterstwo albo wojnę, a ja mam niestety za słabą psychikę, żeb
          > y być gangsterem albo wojownikiem. Nie poradziłbym sobie z obciążeniem.
          >
          BINGO! WIEM...ty jesteś Ferdynand Kiepski.
          • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 10:46
            Z prezencji jestem bardziej podobny do Ferdynanda Kiepskiego niż do Gracjana, to prawda.
            • pocoo Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 11:51
              Szkoda tylko,że Ferdek często ma pomysła,a Ty nie.
              • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 11:59
                Ja mam pomysła, żeby został sławnym, teraz poszukuję tylko odpowiedniej metody.
                • pocoo Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 23:26
                  gen_be napisał:

> Ja mam pomysła, żeby został sławnym, teraz poszukuję tylko odpowiedniej metody.
                  >
                  A TO SOBIE SZUKAJ.Wszystkie metody podpowiadane na forum są nietrafione.A może masz do czynienia z samymi sławami ,które podpowiedzą Ci sprawdzone genialne metody?Żadna z metod Ci nie pasuje.Sam sobie wymyśl.
                  • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 08.04.11, 14:39
                    Niestety te wszystkie trzy czy cztery metody podane do tej pory dla mnie się nie nadają. Nie potrafię zrobić z siebie telewizyjnego dziwadła, nie mam talentu aktorskiego ani prezencji, nie zamierzam się publicznie podpalać (przykro mi), pozorować porwania ani w żaden inny sposób łamać prawa. przychodzą mi do głowy różne niekonwencjonalne pomysły, ale są one albo za drogie, albo po prostu głupie. Tak więc wciąż jestem na etapie poszukiwania pomysłu na samego siebie.
    • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 07.04.11, 15:06
      Upozoruj tajemnicze zaginięcie, a następnie powiedz, ze jakiś zboczeniec cię uprowadził i trzymał w piwnicy przez parę tygodni (schowaj sie u jakiegoś kolegi czy krewnego, wtajemniczonego w całą sprawę), będziesz polską, meską wersją Kampusch. Napiszesz potem ksiażkę o swoich przeżyciach. Albo upozoruj wypadek podczas gdy bedziesz z dala od domu, uderz sie w głowę i symuluj amnezje, będziesz drugim Zygfrydem Parybusem albo Kyle Benjaminem :) Po wszystkim udzielaj sie w sieci z prośbami o kontakt z wszystkimi znajomymi z przeszłosci i mów, ze masz nadzieje, że kontakt z nimi przywróci ci wspomnienia :) Będa o tobie pisali. Co o tym sadzisz? :)
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 19:29
        Sądzę, że takie kłamstwo miałoby krótkie nogi. W Polsce cięgle giną ludzie, czyli już na samym starcie nie byłbym wyjątkowy. w dodatku gdyby udało mi się jakimś cudem zainteresować media, to policja stanęłaby na głowie, żeby taką głośną sensację rozwiązać, a wtedy już na pewno wszystko by wyszło na jaw i jeszcze by mnie oskarzyli z jakiegoś paragrafu. Poza tym przykro mi, ale na Nataszę Kampusz to ja nie wyglądam.
        • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 07.04.11, 20:06
          Mógłbyś zrobic tak zeby wszyscy myśleli, ze ktoś Cie zabił czyli od razu by zaczeli poszukiwania :) Mógłbyś porzucić swoje dokumenty i zachlapać je swoja krwią - kto by zgadł, ze krew była ze zwykłego skaleczenia? :) Mógłbys sie umówic z jakims znajomym, ze Cię przechowa np. na strychu czy w innym schowku czy piwnicy (jak żydów podczas wojny), jak by Cie mieli tak łatwo znalezc? Mógłby powiedzieć, ze byłeś u niego, ale potem wyszedłes i nie wie gdzie jestes, a po wszystkim mógłby Cie wywieźc w jakiś odległy rejon kraju. Zresztą jakby co to mógłbys udawac niepoczytalnego albo zamnezjowanego (musiałbyś sie walnac w głowę zeby wszyscy myśleli, że to od tego) :) Wszyscy by Ci współczuli, że miałęś takie cieżkie przeżycia z jakims zbokiem. Mógłbys tez spróbować sie zgubic w lesie (tylko musiałbys zabrac duzo jedzenia i ciepłe ubrania i nie brać komórki zeby jej nie mogli namierzyc) - co prawda Karina miała lepiej bo miała epilepsje i szukali jej od razu bo sie bali, ze dostała ataku.
          • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 07.04.11, 21:43
            Zrobiłem coś takiego, jak chodziłem do technikum. Policja mnie wprawdzie nie szukała, ale szukali mnie wszyscy wychowawcy z internatu i dyrektor szkoły. Niestety miałem pecha, bo spotkałem na ulicy kolegę, który też mnie szukał, i tak się skończyła moja przygoda.

Najprostszym sposobem zdobycia chwilowego rozgłosu byłoby przeprowadzenie jakiejś akcji protestacyjnej, takiej w stylu "Naszości", tylko jednoosobowej. Np. przykucie się do ogrodzenia w zoo w celu zaprotestowania przeciwko przetrzymywaniu zwierząt w niewoli. Mogłoby to być pod hasłem np. "Uwolnić zwierzęta!". Mój sąsiad zrobił taką akcję, zablokował ciągnikiem urząd miasta. Było o nim głośno przez parę dni w lokalnych mediach, potem chyba mu się znudziło i przestał. Ale taka akcji to byłby tylko krótkotrwały rozgłos, a ja chcę sławy PRAWDZIWEJ.
            • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 07.04.11, 22:14
              Dlaczego to zrobiłeś, zeby być sławnym? Czy było to zupełnie niezwiazane z ta kwestią? Musiałbyś uciec nocą, to by ci to dało mozliwosć znalezienia jakiejs kryjówki (jeśli poruszałbyś sie potem środkami komunikacji publicznej, musiałbys zakłądać sobie bandaż na twarz, ze niby miałeś wypadek albo operacje żeby cie nie poznano). Fakt, ze raz sie nie udało, nie znaczy, że nie uda sie za kazdym razem. Mój pomysł jest dobry, wszystko to kwestia jak to bys przeprowadził :) Zachomikuj sie u kogos mieszkajacego daleko od ciebie (musisz ufac tej osobie), najlepiej zeby była to osoba z domem jednorodzinnym bo łatwiej o kryjówke niz w bloku, kto bedzie go podejrzewał? Nikt.
        • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 07.04.11, 20:10
          Aha, jeszcze jedno: wygoogluj fugę dyssocjacyjną :) Nikt nie udowodni, ze tego nie miałęs. Jakoś Agacie Christie uwierzyli to dlaczego tobie mieliby nie?
    • gen_be Warunek podstawowy - wizerunek 07.04.11, 21:51
      Napisałem dzisiaj w którymś wątku, że bez dobrych zdjęć nie można zostać sławnym. Ja właśnie przygotowuję sobie zdjęcia i filmiki do zamieszczenia w sieci. Na razie amatorskie, bo nie stać mnie na profesjonalne. Nie podam do nich linka, dlatego że nie ma nic gorszego dla sławy niż przyznać się, że chce się być sławnym.
      Mam już trzy warunki:
      1. Znaleźć sobie dziedzinę sławy.
      2. Własne zdjęcia, video.
      3. Nie zdradzać się z planem zostania sławnym.

• Gość: Ja Re: Warunek podstawowy - wizerunek IP: 83.1.92.* 07.04.11, 22:16
        Jesli masz zdolności, spróbuj moze prowadzic bloga politycznego albo zrobic komiks (np. autor Losuxa stał sie sławny w polskim internecie).
        • narfi Re: Warunek podstawowy - wizerunek 08.04.11, 07:48
          gen_be, troszeczke filozofii jeszcze nikomu nigdy nie zaszkodzilo :)

"Sławny książę będzie szanowany, sławny złodziej - powieszony."

"Dobrze jest być sławnym, ale pewniejsze jest mieć pieniądze."

"Prawdziwa slawa przychodzi dopiero po smierci"

"Multi famam, conscientiam pauci verentur - wielu przejmuje się sławą, niewielu swoim sumieniem."

"Sława: coś, czego przyjaciele nigdy ci nie wybaczą."

"Sławę ludzi trzeba oceniać według środków, którymi się posłużyli, aby ją zdobyć."

"Sława nigdy nie może być celem, a tylko niekiedy środkiem."

"Między sławą a niegodziwością jest tylko jeden krok, a może nawet mniej."

"Sława przychodzi najczęściej do tych, którzy wcale o niej nie marzą."

• gen_be Re: Warunek podstawowy - wizerunek 08.04.11, 14:34
            Słąbe te cytaty. Albo banalne, albo nieprawdziwe. Weźmy na przykład ten: ""Sława przychodzi najczęściej do tych, którzy wcale o niej nie marzą." Przecież to bzdura. Ludzie właśnie dlatego wybierają zawód aktora, dziennikarza, malarza, pisarza, sportowca itd., bo chcą być sławni. Niektórym się to udaje, większości niestety nie. Albo ten przykład: " "Prawdziwa slawa przychodzi dopiero po smierci". Przeanalizujmy przykłady sławnych ludzi z przeszłości, a na pewno okaże się, że ci, którzy zostali sławni po śmierci, byli sławni juz za życia. Van Gogh, Norwid i paru innych świrniętych dziwaków odstraszających od siebie ludzi za życia to zdecydowana mniejszości. Albo np. ten: "Sławę ludzi trzeba oceniać według środków, którymi się posłużyli, aby ją zdobyć." Jak chciałbys ocenić według tego kryterium np. Adama Małysza, Roberta Kubicę i całą plejadę innych sportowców, aktorów, prezenterów sportowych itd.? Niewielu jest aktorów, którzy zlecili zabójstwo kogokolwiek.
            • Gość: Ja Re: Warunek podstawowy - wizerunek IP: 83.1.92.* 08.04.11, 15:15
              To wyjedz gdzies daleko do innej czesci kraju i upozoruj amnezję - nie porwanie, lecz amnezje po uderzeniu w głowę. Na zewnątrz moze być tylko siniak, ale kto wie co tam podczas urazu sie w głowie poprzestawiało? :) Kto ci udowodni? Albo po prostu zgub sie w lesie :) To najprostszy sposob. Albo fugę dyssocjacyjną, kto ci udowodni?
              • gen_be Re: Warunek podstawowy - wizerunek 08.04.11, 15:23
                Takie oszukaństwo nie leży jednak w mojej naturze. Mam lepszy pomysł: mógłbym wyjechać do Afryki, orzenić się z Murzynką, a kiedy przyjechałbym z nią do rodzinnego miasta i przeszedł się z nia po ulicy, to stałbym się lokalną sławą w ciągu jednej godziny. Tylko że chyba nie stac mnie az na takie samopoświęcenie.
                • Gość: Ja Re: Warunek podstawowy - wizerunek IP: 83.1.92.* 08.04.11, 15:38
                  No to co, ze nie jestes z natury kłamczuchem? Sława jest tego warta, a to najłatwiejszy sposób. Przecież chcesz byc sławny. Zreszta fuga dyssocjacyjna jest rzadka, byłbyś duza sensacją. Aha, mogłbyś jeszcze symulować depresje i mysli samobójcze, zakłądajac bloga z listem pozegnalnym. napisałbys tam swoje nazwisko i nazwiska tych, przez których ci zbrzydło zycie, szukaliby cie jak Iwony Wieczorek i wszyscy w sieci by sie nad toba użalali, że masz depresje. Byłbyś znany w całej Polsce.
                  • Gość: Ja Re: Warunek podstawowy - wizerunek IP: 83.1.92.* 08.04.11, 15:43
                    Aha, moze podaj te sposoby, które uważasz za zbyt głupie albo zbyt drogie, moze jednak da sie je jakoś zmodyfikowac.
    • Gość: alicjaizabella Re: Jak zostać sławnym? IP: *.tbcn.telia.com 10.04.11, 18:33
      Proponuje chodzenie od drzwi do drzwi. Dzwonisz, drzwi sie otwieraja, ty sie przedstawiasz: Dzien dobry, jestem "gen_be" chcialbym panstwu zyczyc milego dnia, dowidzenia. I tak do skutku. Jak bedziesz konsekwentny i wytrwaly to za jakis czas bedzie o tobie glosno nawet w mediach. A krzywdy nikomu nie zrobisz ;) Powodzenia!
      • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 11.04.11, 15:16
        To jest właśnie pomysł z kategorii przedsięwzięć zbyt kosztownych. Żeby naprawdę stać się sławnym, musiałbym odwiedzić kilka milionów domów i tak się przedstawić, żeby mnie ludzie zapamiętali. Nawet jeżeli byłoby to realne i zajęło by mniej niż 500 lat, to co potem? Skąd dowiedziałbym się, że zostałem zapamiętany?
        Myślę obecnie nad emigracją na parę lat. Może za granicą bedzie mi łatwiej zdobyć sławę. Najpierw byłby to jakiś kraj skandynawski, potem Kanada, a na końcu USA, gdzie wszystko jest możliwe.
        • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 11.04.11, 17:53
          Wyjedx do USA i załóż własną sektę.
          • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 12.04.11, 18:33
            W Polsce też mógłbym założyć sektę, ciekaw tylko jestem, skąd wziąłbym wyznawców. Może Ty zechciałbym we mnie uwierzyć?

Nie zdradzę na razie nawet moich niedorzecznych pomysłów na zostanie sławny, bo może jeszcze kiedyś je wykorzystam. Najłatwiej dostepnym dla mnie medium, a pewni i jedynym, jest na razie internet. A więc musiałbym jakoś zaistnieć w internecie, tylko wciąż brak mi pomysłów.
            • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 12.04.11, 23:00
              W Stanach byłoby to łatwiejsze, mógłbyś też podpiac sie pod jakaś istniejacą - zdobyć zaufanie ich guru i zostać jego prawa reką. Mógłbyś zachecać swoich sekciarzy do oddania ci oszczednosci bo bycie bogatym to grzech. Jak tam mój pomysł z książeczkami? Mógłbyś tez zgubić sie w lesie i być drugą Kariną - nie musiałbyś nic udawać, po prostu by cię szukali parę dni. Albo mógłbyś udawac zemdlonego gdybyś zobaczy, ze sie do ciebie zblizają i po wszystkim bys mógł symulować zemdlenie i mówić, ze zostałes porwany przez ufo :)
              • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 13.04.11, 19:53
                Pomysł z książeczkami nie przyniósłby mi ani sławy, ani nawet marnej popularności. A w lesie nie zamierzam się gubić już choćby z tej przyczyny, że w nocy chyba bym narobił w gatki ze strachu.
                • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 13.04.11, 21:41
                  Jak nie? Pisarze sa popularni, a pisanie takiej ksiażeczki to nic trudnego, mógłbyś napisać ich duzo bo napisanie jednej zajmuje niewiele czasu (kilka dni?). W nocy mógłbyś sie wspiac na drzewo zeby cie nie zaatakował dzik czy inna lesna kreatura, na drzewie nic by ci sie nie stało.
                • coelka Re: Jak zostać sławnym? 14.04.11, 00:30
                  Nikt Ci sie gubic nie każe w nocy sam napisałes ze talentu raczej nie masz , więc pomysł na Baske jes najlepszy, co do takiego stowarzyszenia donosicieli to mogłbys w ryło zarobic, natomiast sa, pomysł z taka akcja zły nie jest ale trzeba wsadzie zarejstrowac i działac dla dobra narodu,, by ludzie prawo przestrzegali i dbali o czystośc ale zeby w necie to zamieszczać to juz przesada,jak dla mnie ale kazdy ma inne potrzeby. Jedni by robili takie cos dla poczucia rozwoju praworzadnosci inni dla sławy. zawsze mozesz chodzic po cmentarzu otwierac grobowce i klasc sie w nich spać, robic z tego filmiki i wrzucac do neta, codziennie inny cmentarza zaliczac, albo czlowiek, który w eekendy mieszka w pociagach wchodzi do pociagu w piatek wychodzi w niedziele, mozesz tez wybudowac domek na drzewie i na nim zamieszkac i moze nawet telewizja przyjdzie. Pomysły debilne ale jak sie chce byc sławnym po łatwej lini oporu to tylko debilne pomysły zostaja hihi.
                  • coelka Re: Jak zostać sławnym? 15.04.11, 01:59
                    No i jak tam człowieku chcacy sławy, budujeszd omek na drzewie, albo cos w ten deseń.
              • gen_be Re: Jak zostać sławnym? 13.04.11, 20:00
                Mam pomysł, którym się jednak podzielę, bo nie sądzę, żeby było zbyt wielu chętnych do naśladowania. Myślę, że po pewnym czasie stałbym się znany, gdybym chodził po mieście, obserwował źle zaparkowane samochody, ludzi wyprowadzających psy pod blokami itp., robil im zdjęcia i filmiki, a potem wysyłał je do straży miejskiej. Oczywiście podpisywałbym się imieniem i nazwiskiem i od czasu do czasu sprawdzałbym, czy była podjęta interwencja. Równoczesnie prowadziłbym akcję w mediach, czyli listy z "dowodami" przysyłałbym redakcjom i umieszczał je w internecie. Stałbym się Don Kichotem miejskiej czystości. Pewnie znalazłbym naśladowców, założyłbym jakieś stowarzyszenie itd. Jedyny problem polega na tym, że muszę pracować i nie mam czasu na takie eskapady.

• gen_be Re: Jak zostać sławnym? 13.04.11, 20:01
                  No i przy okazji przyczyniłbym się do większej czystości, bo strasznie mnie denerwuje syf na ulicach.
                • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 13.04.11, 21:43
                  Narobiłbyś sobie wrogów, jeszcze ci ktoś by obił facjatę przez te nadgorliwosć.
    • coelka Ja proponuj e sposób na pania Basię z you tuba. 13.04.11, 02:29
      Ludzie Baśke kochaja , jest popularna i jest przykładem , ze ani madrym , ani pieknym byc nie trzeba , wystarczy net zrobic filmik i do dzieła.
      www.youtube.com/watch?v=32nX4Mgvf04
      Można tez na Czesława Miłosza bądź Czesława Niemena karierę zrobić, ale tu trzeba miec talet i klase. Pozatym z karierą jest trudno ciagły stres, że Cie ktos podkopie, ze sie nagłe skończy, jedni Cie będa kochac inni nienawidzic, pluc na Ciebie albo wystwać pod Twoimi drzwiami z ochota wyznania miłości. Ja nigdy nie miałam takich pragnień, ani marzeń, nie lezy to w kwestii mojej natury.
      • coelka Re: Ja proponuj e sposób na pania Basię z you tub 13.04.11, 02:40
        www.youtube.com/watch?v=jz2RgtQwIvI&feature=related
        • coelka Re: Ja proponuj e sposób na pania Basię z you tub 13.04.11, 02:55
          coelka napisała:

> www.youtube.com/watch?v=jz2RgtQwIvI&feature=related
          Wzglednie mozesz jeszcze aligatora nakarmic kurczakiem z tym ze to już nie wiadomo jak traktować bo w takiej sytuacji od zabawy do nieszczęścia niedaleko
          www.youtube.com/watch?v=fFxdDCIAS6c&feature=related
      • gen_be Re: Ja proponuj e sposób na pania Basię z you tub 13.04.11, 19:54
        Baśka jest z kategorii gracnajopodobnych dziwadeł. Dla mnie lepsza byłaby wprawdzie taka sława niż żadna, ale niestety nie mam predyspozycji ku takim występom.
    • Gość: Ja Re: Jak zostać sławnym? IP: 83.1.92.* 13.04.11, 21:45
      Kup sobie jakies miłe zwierzątko, wytresuj i zamieszczaj filmiki na Youtube. Np. ten facet od Pablo i Ramsey zdobył slawe dzieki swoim psom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka