Dodaj do ulubionych

Kurt Cobain dziś 17 lat .

05.04.11, 21:57
Kurt Cobain 20 lutego 1967 w Aberdeen - 5 kwietnia 1994 w Seattle.

www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Obserwuj wątek
    • Gość: Magnus Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.11, 22:01
      Zaczynal od trawki-skonczyl jako cpun napompowany heroina i strzelil sobie w leb.Tyle na temat legalizacji w Polsce tej niby nieszkodliwej trawki.
      muzyke mial niezla-ale jako czlowiek to totalny wrak.Nie ma kogo zalowac zbytnio.
      • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:05
        Gość portalu: Magnus napisał(a):

> Zaczynal od trawki-skonczyl jako cpun napompowany heroina i strzelil sobie w le
        > b.Tyle na temat legalizacji w Polsce tej niby nieszkodliwej trawki.
        > muzyke mial niezla-ale jako czlowiek to totalny wrak.Nie ma kogo zalowac zbytnio.

Był schorowanym człowiekiem z chorym kręgosłupem i ze zwichrowaną, zniszczoną przez rodzinę osobowością .
        • klosowski334 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:12
          Byl interesujacym, wartosciowym czlowiekiem, ktory mial cos do zaoferowania innym dzieki swojemu talentowi i osobowosci. Muza, ktora wspoltworzyl dzis nalezy do kanonow grunge'u a niektore kawalki to po prostu rockowe standardy.
          Ilu forumowiczow chetnie na niego szczekajacych moze pochwalic sie podobnym dorobkiem w jakiejkolwiek dziedzinie?
          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:19
            klosowski334 napisał:

> Byl interesujacym, wartosciowym czlowiekiem, ktory mial cos do zaoferowania inn
            > ym dzieki swojemu talentowi i osobowosci. Muza, ktora wspoltworzyl dzis nalezy
            > do kanonow grunge'u a niektore kawalki to po prostu rockowe standardy.

Ano
          • strikemaster Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 10:08
            Można zaryzykować twierdzenie, że własnie dlatego szczekają.
          • Gość: jedrek Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . IP: *.net 06.04.11, 22:56
            a co ty for polskich nie znasz? tu byle zero moze napluc na kogos kto byl kims. wszedzie tego pelno.
        • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:48
          kolter-xxl napisał:

>
          > Był schorowanym człowiekiem z chorym kręgosłupem i ze zwichrowaną, zniszczoną p
          > rzez rodzinę osobowością .

Sorry, ale znam sporo ludzi, ktorym kregoslup nap...la a i rodzinke mieli nieciekawa, ale nie funduja sobie przedwczesnej smierci ani nie rujnuja psychiki bliskim przez faszerowanie sie prochami.
          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:56
            sabinac-0 napisała:

Sorry, ale znam sporo ludzi, ktorym kregoslup nap...la a i rodzinke mieli nieci
            > ekawa, ale nie funduja sobie przedwczesnej smierci ani nie rujnuja psychiki bli
            > skim przez faszerowanie sie prochami.

No widać nie trafiałaś tam gdzie tak można
            • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:58
              kolter-xxl napisał:

> No widać nie trafiałaś tam gdzie tak można

Tu sie mylisz.
              Jak mawial pewien grecki dziadek, nic co ludzkie nie jest mi obce.
              • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:02
                sabinac-0 napisała:

> kolter-xxl napisał:
                >
                > > No widać nie trafiałaś tam gdzie tak można
                >
                > Tu sie mylisz.
                > Jak mawial pewien grecki dziadek, nic co ludzkie nie jest mi obce.

Aha :)
          • 33qq Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 09:31
            i co, to ci daje prawo oceniać człowieka?

Hłehłehłe, cóż za pycha!
        • Gość: Magnus Byl schorowanym czlowiekiem?? IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.11, 10:29
          Bo mial lekka skolioze jak 40% dzieci dzisiaj??nie osmieszaj sie.
          Sam sobie wybral zycie cpuna i odpowiednio skonczyl.
          • kolter-xxl Re: Byl schorowanym czlowiekiem?? 06.04.11, 10:34

> Bo mial lekka skolioze jak 40% dzieci dzisiaj??nie osmieszaj sie.
            > Sam sobie wybral zycie cpuna i odpowiednio skonczyl.

Nie lubisz takich jak on bo nie wybrali życia przy mamusi w papuciach z kotem alkiem za pieszczocha :))
            • Gość: Magnus Re: Byl schorowanym czlowiekiem?? IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.11, 12:22
              Nie lubie cpunow.
              • kolter-xxl Re: Byl schorowanym czlowiekiem?? 06.04.11, 12:24

> Nie lubie cpunow.

Ja PIS-u czyli mamy pat :(
    • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:03
      www.youtube.com/watch?v=PbgKEjNBHqM&feature=relmfu
    • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:06
      "Był jeszcze Kurt, rozpieszczony gnojek
      Lubił karabiny, jak każdy, kto się boi
      Aż pewnego dnia nacisnął spust
      Gdy lśniąca lufa dotykała ust"...

:)
      • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:11
        ikcort napisał:

> "Był jeszcze Kurt, rozpieszczony gnojek

Rozpieszczony to on nie był .
        • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:20
          > > "Był jeszcze Kurt, rozpieszczony gnojek
          >
          > Rozpieszczony to on nie był .

Ale był cholernym narkomanem, na jedno wychodzi. Narkomani to, chłopie, najgorsi kolesie na świecie zaraz po komunistach i prawnikach. Poza tym ja tylko cytuje. :)
          • klosowski334 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:24
            W ramach cytatow przypominam sobie pewien tekst, ktory dzis kojarzy mi sie z miejscowymi forumowymi weganami. Nie wiem dlaczego jest ich tak pelno, ale moze to tylko dwie, trzy osoby na krzyz pod piecdziesiecioma nickami.
            It is ok to eat fish because they don't have any feelings. ;) Moze niedoslownie tak, ale znaczenie chyba zachowalem. Z kawalka Cobaina "something in the way".
            • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:29
              klosowski334 napisał:

> It is ok to eat fish because they don't have any feelings. ;) Moze niedoslownie
              > tak, ale znaczenie chyba zachowalem. Z kawalka Cobaina "something in the way"

E tam ryby , kawał świni to jest amciu :))
              • 33qq Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 09:32
                świnia śmierdzi
                • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 09:42
                  33qq napisał:

> świnia śmierdzi

Ta też ?
                  • 33qq Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 10:34
                    Wiesz co, od jakiegoś czasu mięcho, a zwłaszcza wieprzowina strasznie mi capi i to nie mięso z knurów, ale zwyczajne schabowe. Albo już jestem tak stary, że wspomnienia mi pachną, albo za komuny te śwoinie żarły co innego, albo mięso było za rzadko, dość, że :
                    żeberka nie pachną jak kiedyć w trakcie duszenia
                    kotklet schabowy miewa dziwny posmak
                    że nie wspomnę o gotowaniu świniny, wychodzę wtedy z kuchni
                    • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 10:36
                      33qq napisał:

33qq napisał:

> Wiesz co, od jakiegoś czasu mięcho, a zwłaszcza wieprzowina strasznie mi capi
                      > i to nie mięso z knurów, ale zwyczajne schabowe.

No to rybka najlepiej z chińskiego chowu !!!
                      • 33qq Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 10:45
                        No z rybki to buty z hali mi najbardziej podchodzą, ale okończak albo sielawka - czemu nie. Nie wiem, czy przy tym maczali Chińczycy cokolwiek
                        • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 11:18
                          33qq napisał:

> No z rybki to buty z hali mi najbardziej podchodzą, ale okończak albo sielawka
                          > - czemu nie. Nie wiem, czy przy tym maczali Chińczycy cokolwiek

No wiesz skoro wszystkim handlują to moze i rybkami.
          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:27
            ikcort napisał:

> Ale był cholernym narkomanem, na jedno wychodzi. Narkomani to, chłopie, najgors
            > i kolesie na świecie zaraz po komunistach i prawnikach.

No popatrz ,a ja na narkomanów patrzę jak na chorych ludzi.

> Poza tym ja tylko cytuje. :)

Wiem
            • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:33
              > No popatrz ,a ja na narkomanów patrzę jak na chorych ludzi.

Chorzy ludzie na ogół się szprycują lekami, a nie czynnikiem chorobotwórczym.

Poza tym różnie z nimi bywa. Osobiście znam idiotę, który jest w wieku trzydziestu kilku na rencie z powodu psychozy amfetaminowej i nadal bredzi, że wciąganie kresek (czy jak tam sobie to gó... aplikował) było świetną przygodą. Co Ty na to?
              • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:36
                ikcort napisał:

> Chorzy ludzie na ogół się szprycują lekami, a nie czynnikiem chorobotwórczym.

Ano bo narkomania tak już ma ze to jest taka dziwna choroba.

> Poza tym różnie z nimi bywa. Osobiście znam idiotę, który jest w wieku trzydzie
                > stu kilku na rencie z powodu psychozy amfetaminowej i nadal bredzi, że wciągani
                > e kresek (czy jak tam sobie to gó... aplikował) było świetną przygodą. Co Ty na
                > to?

No gratulować kumpli :))
                • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:39
                  > No gratulować kumpli :))

A to akurat nie mój "kumpel", tylko syn znajomych moich rodziców. W każdym razie nie znam go z własnej woli, że tak powiem.
                  • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:39
                    ikcort napisał:

> A to akurat nie mój "kumpel", tylko syn znajomych moich rodziców. W każdym razi
                    > e nie znam go z własnej woli, że tak powiem.

No ale i tak go szkoda
                    • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:44
                      > No ale i tak go szkoda

Też mi go żal (chociaż jeszcze bardziej mi żal tych, którzy nie mieli wpływu na swoje nieszczęście), nie zmienia to jednak faktu, że mógłby przynajmniej przestać bredzić. Chyba że tylko nadrabia miną...
                      • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:46
                        ikcort napisał:

> Też mi go żal (chociaż jeszcze bardziej mi żal tych, którzy nie mieli wpływu na
                        > swoje nieszczęście), nie zmienia to jednak faktu, że mógłby przynajmniej przes
                        > tać bredzić. Chyba że tylko nadrabia miną...

Na tym forum jest kilku ze zrytymi beretami , też bredzą i ponoć nie ćpają .
                        • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:52
                          > Na tym forum jest kilku ze zrytymi beretami , też bredzą i ponoć nie ćpają

Jednym siądzie amfetamina, innym Radio Maryja, jeszcze innym dieta. A jeszcze innym, jak mnie, wystarczy samo chodzenie po ulicy i jeżdżenie komunikacją, żeby zwariować. ;)
                          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:57
                            ikcort napisał:jak mnie, wystarczy samo chodzenie po ulicy i jeżdżenie komunikacją, żeby
                            > zwariować. ;)

Kup rower .
                            • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:58
                              > Kup rower .

Jeszcze do tego stopnia nie zwariowałem. :)
                              • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:03
                                ikcort napisał:

> > Kup rower .
                                >
                                > Jeszcze do tego stopnia nie zwariowałem. :)

No to go ukradnij .
                • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:56
                  kolter-xxl napisał:

> Ano bo narkomania tak już ma ze to jest taka dziwna choroba.
                  >
                  > No gratulować kumpli :))

Nawet najbardziej wspolczujacy narkomanom jakos nie wyrazaja checi, by jeden z owych "biednych, chorych, skrzywdzonych przez los/bol krzyza/rodzine/talent/filisterskie spoleczenstwo, zostal np. przyjacielem ich syna lub chlopakiem corki.
                  • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:01
                    sabinac-0 napisała:

> Nawet najbardziej wspolczujacy narkomanom jakos nie wyrazaja checi, by jeden z
                    > owych "biednych, chorych, skrzywdzonych przez los/bol krzyza/rodzine/talent/fil
                    > isterskie spoleczenstwo, zostal np. przyjacielem ich syna lub chlopakiem corki.

Takie życie .
                    • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:09
                      kolter-xxl napisał:

> Takie życie .

Jak zatem mam rozumiec owa apoteoze pakujacego w zyle rockmena?

Myslalam, ze jesli tak sie zachwyciles jego skomplikowana osobowoscia i narkotykowymi wzlotami, znaczy chcialbys miec kogos podobnego za syna lub ziecia.
                      • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:21
                        sabinac-0 napisała:

> kolter-xxl napisał:
                        >
                        > > Takie życie .
                        >
                        > Jak zatem mam rozumiec owa apoteoze pakujacego w zyle rockmena?

Nie musisz tego rozumieć i nikt ci nie każe .

> Myslalam, ze jesli tak sie zachwyciles jego skomplikowana osobowoscia i narkoty
                        > kowymi wzlotami, znaczy chcialbys miec kogos podobnego za syna lub ziecia.

Nie nie mam takich marzeń ,i g ówno mnie interesuje to co on robił poza muzyką.
                        • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 11:27
                          kolter-xxl napisał:

>
                          > Nie nie mam takich marzeń ,i g ówno mnie interesuje to co on robił poza muzyką.
                          >

Jesli, jak twierdzisz, jego prywatne zycie Cie nie interesuje, dlaczego wczesniej rozpisywales sie o jego osobistych sprawach, tlumaczac jego nalog problemami zdrowotnymi i rodzinnymi?
                          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 11:30
                            sabinac-0 napisała:

> kolter-xxl napisał:
                            >
                            > >
                            > > Nie nie mam takich marzeń ,i g ówno mnie interesuje to co on robił poza m
                            > uzyką.
                            > >
                            >
                            > Jesli, jak twierdzisz, jego prywatne zycie Cie nie interesuje, dlaczego wczesni
                            > ej rozpisywales sie o jego osobistych sprawach, tlumaczac jego nalog problemami
                            > zdrowotnymi i rodzinnymi?

To było tylko odbicie piłeczki na post miłośnika kota alika i ciepłych obiadków u mamuni .
                  • Gość: jedrek Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . IP: *.net 06.04.11, 22:57
                    gdybym mial takiego syna jak kurt to bylbym dumny. a problemy rozne ma kazdy i co z tego
      • blysk11 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:57
        Ty chyba masz większe problemy psychiczne niż mógł mieć Kurt przed końcem...
        • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:01
          blysk11 napisała:

> Ty chyba masz większe problemy psychiczne niż mógł mieć Kurt przed końcem...

??
    • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:13
      Skoro o rocznicach, to moze warto pamietac o wydarzeniu wazniejszym niz smierc popularnego grajka. Otoz dzis mija 55 lat od momentu, kiedy Fidel Castro oglosil wojne z kapitalistycznym prezydentem Kuby.
      • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:20
        rata.sofisticada napisała:

> Skoro o rocznicach, to moze warto pamietac o wydarzeniu wazniejszym niz smierc
        > popularnego grajka. Otoz dzis mija 55 lat od momentu, kiedy Fidel Castro oglosi
        > l wojne z kapitalistycznym prezydentem Kuby.

Piekło go za to bolszewika pochłonie .
        • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:27
          > Piekło go za to bolszewika pochłonie .

Fidel Castro bolszewikiem? Wolne żarty! Jak Castro robił "rewolucję", to nawet nie wiedział, czym w ogóle jest marksizm i komunizm. Dopiero dr. Ernesto Guevara, znany szerzej jako "Che", obecnie idol zbuntowanych nastolatek, mu to w ogóle uświadomił.

Już nie mówiąc o tym, że Castro, podobnie zresztą jak sam Lenin, był z pochodzenia wrogiem klasowym. :)
          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:31
            ikcort napisał:

> Fidel Castro bolszewikiem? Wolne żarty! Jak Castro robił "rewolucję", to nawet
            > nie wiedział, czym w ogóle jest marksizm i komunizm. Dopiero dr. Ernesto Guevar
            > a, znany szerzej jako "Che", obecnie idol zbuntowanych nastolatek, mu to w ogól
            > e uświadomił.
            >
            > Już nie mówiąc o tym, że Castro, podobnie zresztą jak sam Lenin, był z pochodze
            > nia wrogiem klasowym. :)

Nie ma znaczenia kim się urodził, ale kim zdechnie.
            • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:34
              > Nie ma znaczenia kim się urodził, ale kim zdechnie.

Dla Ciebie i dla mnie nie, ale dla komunistów to, kim się urodziłeś, ma to znaczenie pierwszorzędne, paradoksalnie większe nawet niż dla "burżuazji". Może nie?
              • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:37
                ikcort napisał:

> Dla Ciebie i dla mnie nie, ale dla komunistów to, kim się urodziłeś, ma to znac
                > zenie pierwszorzędne, paradoksalnie większe nawet niż dla "burżuazji". Może nie ?

Już widziałem post tow Raty zaraz zobaczę czym mnie zaszczycił to ci powiem :))
        • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:35
          Piekło go za to bolszewika pochłonie .

To ciekawy zbieg okolicznosci, ze zawsze w dniu smierci ktoregos z Twoich muzycznych idoli ma miejsce takze wazna rocznica dla ruchu lewicowego. Dzis z udzialem Castro, kiedys z udzialem Deng Xiaopinga. Nie wierze w przypadki. To moze byc oddzialywanie jakies kosmicznej madrosci zrodzonej z pozytywnej energii wszechswiata.
          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 22:39
            > To ciekawy zbieg okolicznosci, ze zawsze w dniu smierci ktoregos z Twoich muzyc
            > znych idoli ma miejsce takze wazna rocznica dla ruchu lewicowego. Dzis z udzial
            > em Castro, kiedys z udzialem Deng Xiaopinga. Nie wierze w przypadki. To moze by
            > c oddzialywanie jakies kosmicznej madrosci zrodzonej z pozytywnej energii wszec
            > hswiata.

Ja to widzę tak ze kiedy umiera jakiś wartościowy muzyk , to diabli wiedzą czemu jakiś bolszewik musi coś świętować :(( , Czyli wniosek prosty Boga Niet :))
            • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:00
              a to widzę tak ze kiedy umiera jakiś wartościowy muzyk , to diabli wiedzą czemu jakiś bolszewik musi coś świętować :(( , Czyli wniosek prosty Boga Niet :))

Sluchales kiedys przemowien Castro? W okresie oratorskiej swietnosci w przemowieniach Fidela kryla sie niepowtarzalna rytmicznosc. Dodaj do tego niesamowita melodyjnosc jezyka hiszpanskiego i okaze sie, ze Fidel mial, ze sie tak niezrecznie wyraze - dusze muzyka. A wiec cos go jednak laczy z Cobain'em. Ten pozorny rocznicowy zbieg okolicznosci dodaje otuchy. Mianowicie, ze byc moze cecha charakterystyczna dla wszechswiata nie jest chaos, lecz harmonia.
              • ikcort Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:01
                > Sluchales kiedys przemowien Castro?

A kto prócz Kubańczyków ma tyle czasu? :)
                • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:05
                  ikcort napisał:

> > Sluchales kiedys przemowien Castro?
                  >
                  > A kto prócz Kubańczyków ma tyle czasu? :)

P ierdolił przez pół dnia :)
                  • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:12
                    P ierdolił przez pół dnia :)

To tak jakbys dezawuowal rozmach tolstojowski po przeczytaniu krotkiej i tresciwej nowelki jakiegos trzeciorzednego pisarza. Piekny styl rozgrzesza dlugosc.
                    • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:22

> To tak jakbys dezawuowal rozmach tolstojowski po przeczytaniu krotkiej i tresci
                      > wej nowelki jakiegos trzeciorzednego pisarza. Piekny styl rozgrzesza dlugosc.

Ta, krowa która dużo ryczy mało leka daje.
                • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:16
                  A kto prócz Kubańczyków ma tyle czasu? :)

To sie da przeskoczyc. Mozna sluchac fragementami, po pietnascie minut dziennie. Trzeba miec tylko otwarty umysl i glod wiedzy.
                  • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:24

> A kto prócz Kubańczyków ma tyle czasu? :)
                    >
                    > To sie da przeskoczyc. Mozna sluchac fragementami, po pietnascie minut dziennie
                    > . Trzeba miec tylko otwarty umysl i glod wiedzy.

Ta, zdecydowanie wolałbym pooglądać jakiś wenezuelski serial.
                    • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:38
                      Ta, zdecydowanie wolałbym pooglądać jakiś wenezuelski serial.

Gdybys byl obiektywny, najpierw wysluchalbys kilku przemowien Castro, a dopiero potem wyrazilbys swoja opinie. To sie nazywa intelektualna niezaleznosc.
                      • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:40

> Ta, zdecydowanie wolałbym pooglądać jakiś wenezuelski serial.
                        >
                        > Gdybys byl obiektywny, najpierw wysluchalbys kilku przemowien Castro, a dopiero
                        > potem wyrazilbys swoja opinie. To sie nazywa intelektualna niezaleznosc.

To się nazywa pieprzyć komucha .
                        • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:49
                          To się nazywa pieprzyć komucha .

Naprawde? Jesli sam nie wysluchasz albo nie przeczytasz, bedziesz zdany wylacznie na czyjas interpretacje. W ten sposob mozesz zostac ofiara manipulacji.
                          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 09:03

> To się nazywa pieprzyć komucha .
                            >
                            > Naprawde? Jesli sam nie wysluchasz albo nie przeczytasz, bedziesz zdany wylaczn
                            > ie na czyjas interpretacje. W ten sposob mozesz zostac ofiara manipulacji

Olewam to co mówią komuchy, nasłuchałem się ich przez spory okres swojego życia . No i wystarczy !!
                            • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 17:07
                              Olewam to co mówią komuchy, nasłuchałem się ich przez spory okres swojego życia . No i wystarczy !!

Szkoda, ze zniecheciles sie do lewicy. Powiem tylko tyle, ze komunisci przez kilka dekad nie zaszkodzili wiezerunkowi polskiej lewicy tak bardzo jak jamnikowcy.
                              • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 17:31

> Olewam to co mówią komuchy, nasłuchałem się ich przez spory okres swojego ży
                                > cia . No i wystarczy !!

>
                                > Szkoda, ze zniecheciles sie do lewicy. Powiem tylko tyle, ze komunisci przez ki
                                > lka dekad nie zaszkodzili wiezerunkowi polskiej lewicy tak bardzo jak jamnikowcy.

Wszystkim im po kolei serdeczny ptak w co bądź
                                • rata.sofisticada Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 17:51
                                  Wszystkim im po kolei serdeczny ptak w co bądź

Nie radze Ci zadzierac z jamnikowcami. Sa pamietliwi, nieraz mi skoczyli do gardla.
                                  Podkreslales, ze jestes liberalem. Ale to nie ma przyszlosci. Przeciez Stary napisal, ze liberalny inteligent schodzi ze sceny dziejow.
                                  • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 21:26

Nie radze Ci zadzierac z jamnikowcami. Sa pamietliwi, nieraz mi skoczyli do gar
                                    > dla.

Nie mam konszachtów z młodymi gniewnymi wilczkami PZPR-owskimi

> Podkreslales, ze jestes liberalem. Ale to nie ma przyszlosci. Przeciez Stary na
                                    > pisal, ze liberalny inteligent schodzi ze sceny dziejow.

Tak trzymaj :))
              • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:04

> Sluchales kiedys przemowien Castro?

Darujcie sobie towarzyszu .
        • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:05
          kolter-xxl napisał:

>
          > Piekło go za to bolszewika pochłonie .

Kolter, w morde jeza, ja cie, chlopie, nie poznaje!

Jeszcze niedawno slawiles mi tu komunistyczny raj i "teologie wyzwolenia", pisales, ze "chlopi jeczacy pod batem" powinni, dla poprawy poczucia godnosci, wymordowac nakladajacych jarzmo "obszarnikow" i pisales o mej "niewyslowionej podlosci" ze smiem nie podzielac Twego rewolucyjnego ducha i nie chce isc niczym Joanna D´Arc z odslonietym biustem przeciw kapitalistycznym wyzyskiwaczom...

A tu taka metamorfoza.
          Juz mnie nic nie zdziwi na tym swiecie :/
          • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:06
            sabinac-0 napisała:

Kolter, w morde jeza, ja cie, chlopie, nie poznaje!
            >
            > Jeszcze niedawno slawiles mi tu komunistyczny raj i "teologie wyzwolenia", pisa
            > les, ze "chlopi jeczacy pod batem" powinni, dla poprawy poczucia godnosci, wymo
            > rdowac nakladajacych jarzmo "obszarnikow" i pisales o mej "niewyslowionej podlo
            > sci" ze smiem nie podzielac Twego rewolucyjnego ducha i nie chce isc niczym Joa
            > nna D´Arc z odslonietym biustem przeciw kapitalistycznym wyzyskiwaczom...
            >
            > A tu taka metamorfoza.
            > Juz mnie nic nie zdziwi na tym swiecie :/

No a wychwalam może wtedy tego psychola z Kuby ??
            • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:12
              Jeszcze za komuny w jakims kabarecie slyszalam:
              "Moj znajomy ma sluch absolutny, slyszy po prostu wszystko. Slyszy, jak suknie jego zony wychodza z mody, slyszy tez, jak sasiad za sciana zmienia przekonania".
              :D
              • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 05.04.11, 23:23
                sabinac-0 napisała:

> Jeszcze za komuny w jakims kabarecie slyszalam:

Niech chwal się ze jesteś aż tak stara :))
                • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 11:29
                  kolter-xxl napisał:

> Niech chwal się ze jesteś aż tak stara :))

A co, tylko dlatego, ze niektorzy faceci lubia szesnastki, mam ukrywac moj wiek? :)
                  • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 11:31
                    sabinac-0 napisała:

> kolter-xxl napisał:
                    >
                    > > Niech chwal się ze jesteś aż tak stara :))
                    >
                    > A co, tylko dlatego, ze niektorzy faceci lubia szesnastki, mam ukrywac moj wiek? :)

No tak 16 letnie wino i małolatki :))
                    • sabinac-0 Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 22:19
                      kolter-xxl napisał:

> No tak 16 letnie wino i małolatki :))

Tak traktujesz wszystkie dziewczyny - jako mlode d...y do rzniecia, bez mozgu i bez uczuc?
                      • kolter-xxl Re: Kurt Cobain dziś 17 lat . 06.04.11, 22:22
                        sabinac-0 napisała:

> kolter-xxl napisał:
                        >
                        > > No tak 16 letnie wino i małolatki :))
                        >
                        > Tak traktujesz wszystkie dziewczyny - jako mlode d...y do rzniecia, bez mozgu i
                        > bez uczuc?

No co - sama z tym wyskoczyłaś :))
    • oszolom-z-radia-maryja Kolter wielbiciel degeneratów 06.04.11, 10:33
      widać żeś jet przesiąknięty tą poprockową kontrkulturą skoro czcisz i wspominasz tych co się zaćpali na śmierć albo zrobili sepuku bo nie umieli sobie poradzić z rolą idola muzycznego dla wykolejonej młodziezy
      • kolter-xxl Re: Kolter wielbiciel degeneratów 06.04.11, 10:35
        oszolom-z-radia-maryja napisał:

> widać żeś jet przesiąknięty tą poprockową kontrkulturą skoro czcisz i wspominas
        > z tych co się zaćpali na śmierć albo zrobili sepuku bo nie umieli sobie poradzi
        > ć z rolą idola muzycznego dla wykolejonej młodziezy

No a co mam się zrzygać słuchając kazań ojca rydyka ??
      • 33qq Re: Kolter wielbiciel degeneratów 06.04.11, 13:03
        "widać żeś jet przesiąknięty tą poprockową kontrkulturą skoro czcisz i wspominasz tych co się zaćpali na śmierć albo zrobili sepuku bo nie umieli sobie poradzić z rolą idola muzycznego dla wykolejonej młodziezy "
        Czy ktoś rozumie o co chodzi w tym bełkocie?

• kolter-xxl Re: Kolter wielbiciel degeneratów 06.04.11, 17:04
          33qq napisał:

> "widać żeś jet przesiąknięty tą poprockową kontrkulturą skoro czcisz i wspomina
          > sz tych co się zaćpali na śmierć albo zrobili sepuku bo nie umieli sobie poradz
          > ić z rolą idola muzycznego dla wykolejonej młodziezy "

> Czy ktoś rozumie o co chodzi w tym bełkocie?

No on sam pewno też nie wie co mówi.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: Kolter wielbiciel degeneratów 06.04.11, 17:07
            to że wy obaj żeście nie zrozumieli tego co napisałem tylko jak najgorzej o was świadczy troglodyci
            • kolter-xxl Re: Kolter wielbiciel degeneratów 06.04.11, 17:32
              oszolom-z-radia-maryja napisał:

> to że wy obaj żeście nie zrozumieli tego co napisałem tylko jak najgorzej o was
              > świadczy troglodyci

Ty jeszcze na parkingu ?
            • 33qq Re: Kolter wielbiciel degeneratów 06.04.11, 17:37
              Inteligentny człowiek potrafiłby nawet troglodycie takiemu jak ja wytłumaczyć, co chce powiedzieć. Zaś średnio inteligentny wie co to jest interpunkcja czy ortografia i stara się ich zasad przestrzegać. Oczywiście ani pierwsze ani drugie określenie nie dotyczy takiego matkojebcy i złodzieja jak ty, gnojku.

• Gość: jedrek Re: Kolter wielbiciel degeneratów IP: *.net 06.04.11, 22:58
        nick to sobie dobry dobrales. trafiles w dyche.
        • kolter-xxl Re: Kolter wielbiciel degeneratów 06.04.11, 23:01
          Gość portalu: jedrek napisał(a):

> nick to sobie dobry dobrales. trafiles w dyche.

Komu tak po rajtach jedziesz ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka