morelka_1 10.04.11, 10:06 Piękna i słoneczna :) Trzeba ten dzień dobrze spożytkować, naładować się dobrą energią i wit. D :) Mam nadzieję, że u wszystkich jest tak pięknie :) Miłego dnia Szpileczki :* www.youtube.com/watch?v=uNF2cbW37mo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Niedziela 10.04.11, 10:37 Też tu słońce Myślałem Morelko, że zrobisz kawę, pewnie brakło. Kichonor robi kawę tak: - kawa ma być ziarnista i przed chwilą zmielona - filiżanka wisi na dziubku od czajnika i naparowuje się - zdejmuje się filiżankę, wsypuje kawę i zalewa wrzątkiem - gasi się palnik i na gorącym zgaszonym stawia się filiżankę z kawą - po pół godzinie to jest kawa a nie woda za kawą - pierwszy łyk, aż oczy się przymykają Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Niedziela 10.04.11, 10:46 Ja kawy dobrej parzyć nie umiem, bo piję rozpuszczalną :P Zresztą ostatnio miałam wstręt do kawy, wczoraj wypiłam pierwszą kawę od paru dni. Ale pamiętam czas kiedy jako dziecko mieliłam młynkiem ręcznym kawę i tak cudnie pachniała :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardy.cukierek Re: Niedziela 10.04.11, 10:37 Morelko, tu też wspaniała niemal letnia pogoda, niedługo wybywamy w las ale najpierw tu trochę namieszam ;))) MiŁŁego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Niedziela 10.04.11, 10:47 Ja już umówiona jestem do rodziców na działkę :) chociaż marzy mi się las....ale mam za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś