rossdarty 17.04.11, 13:59 Przyznam, że ten filmik dał mi do myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klosowski333 Re: Potęga słów 17.04.11, 14:22 Fajny. Muza przypomina troche Wima Mertensa www.youtube.com/watch?v=cPdVhjXHdfE Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Potęga słów 17.04.11, 14:36 Mądrale--nie wiem co tam było napisane bo nie znam angielskiego --prosze przetłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Potęga słów 17.04.11, 15:19 Dziewczyna zmienila mu napis na bardziej chwytliwy i dzialajacy na emocje: Jest cudowny dzien i ja nie moge tego zobaczyc. Wczesniej bylo zwykłe: jestem niewidomy, prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Potęga słów 17.04.11, 15:40 Moim zdaniem ważniejsza jest wymiana zdań, a właściwie odpowiedź dziewczyny: "Ja nic nie zrobiłam. To świat się zmienił". Dawno wśród tych pierdół na youtubie nie widziałem czegoś równie głębokiego... Zauważyłeś w tle, za nadchodzącą dziewczyną biuro social??? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Potęga słów 17.04.11, 15:43 Tak sie domyślalam ale wolalam dokladnie,dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
rossdarty Re: Potęga słów 17.04.11, 16:08 Tak. Ten sam klimat. Chyba jednak nie przypadkowo wybrałeś akurat ten klip? Tak mi się nasunęło w ostatnich sekundach filmu... Odpowiedz Link Zgłoś