ka_p_pa 22.04.11, 18:24 Dziś jest. Mija równe 367 dni od Zamachu w Smoleńsku, a ponadto mamy urodziny Pana Premiera. To nie może być przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Błędny tok rozumowania 22.04.11, 20:10 weź pod uwagę serię katastrof lotniczych w LW. Rozbiły się: C-295M CASA, Mi-24D, M-28 Bryza, Tu-154M. W kazdym przypadku występuje pogrubiona przeze mnie litera M. M jak Macierewicz? Czy to nie znamienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Błędny tok rozumowania IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 20:39 ...A jeszcze wcześniej była Iskra... I gdzie tu te TU21SK wstawić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Błędny tok rozumowania IP: *.lukman.pl 22.04.11, 20:59 Gość portalu: rossdarty napisał(a): > ...A jeszcze wcześniej była Iskra... W wersji M Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Błędny tok rozumowania 22.04.11, 21:11 To już pięciu Jeźdźców Apokalipsy. Srogo nas Pan pokarał za los, jaki mu zgotowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Błędny tok rozumowania IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 21:17 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > W wersji M Jeśli chodzi o ścisłość, to TS-11 Fakt. Kliknęło mi się kilka zbędnych znaczków:D TU-21-SK Przecie pisałem, że spijałem następnego kilonka... Nie poszczę... A co???!!! Nie podoba się???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Błędny tok rozumowania 22.04.11, 21:23 Nigdy nie produkowano samolotu oznaczonego Tu-21, w żadnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Błędny tok rozumowania IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 21:33 Oczywiście, że nie:D Ile razy mam tłumaczyć??? Kliknęło mi się. Klawiaturę widzę podwójnie, a nawet czasami potrójnie:D Widzę że kiepski jesteś z szarad Iskra TS-11 Ja napisałem : Tu - 21 - Sk Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Błędny tok rozumowania 22.04.11, 21:40 W nazwie nie ma "M", więc tamta katastrofa się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Błędny tok rozumowania IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 21:47 strikemaster napisał: > W nazwie nie ma "M", więc tamta katastrofa się nie liczy. Czyli że... Twoją teorię, że za wszystkimi tymi katastrofami stoi Błasik, (też bez eM) o doopę można potłuc:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Błędny tok rozumowania IP: *.lukman.pl 22.04.11, 22:01 > Twoją teorię, że za wszystkimi tymi katastrofami stoi Błasik, (też bez eM > ]) o doopę można potłuc:D Ale jaki Blasik, on tylko przejął dowodzenie po gen. Mieczysławie W. "Iskra", lecąca z Mińska Maz. na dodatkowy zwiad pogody przed defiladą innych maszyn nad pl. Piłsudskiego w Warszawie, rozbiła się po locie w bardzo trudnych warunkach. Zginęli mjr Tomasz Pajórek i mjr Mariusz Oliwa. Pogoda była mglista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Błędny tok rozumowania IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 22:03 WyMiękam... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Ważna data 22.04.11, 20:36 Premierowi Tuskowi wyrażam w związku z tym mój szacunek i życzę wytrwałości w tym co robi. To obok Cimoszewicza najlepszy polski premier od 1990 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ważna data IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 20:47 piwi77 napisał: > Premierowi Tuskowi wyrażam w związku z tym mój szacunek i życzę wytrwałości w t > ym co robi. To obok Cimoszewicza najlepszy polski premier od 1990 roku. Będziesz pisał takie rzeczy - będziesz miał mnie na sumieniu... Właśnie spijałem następnego kilonka gdy przeczytałem Twoją opinię...:) Qu...wa... cały lap zapluty... Najlepszy... Obok Cimoszewicza... No nie, muszę złapać oddech, bo się uduszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Ważna data IP: *.lukman.pl 22.04.11, 21:02 > Obok Cimoszewicza... > No nie, muszę złapać oddech, bo się uduszę... Ponoć można żyć bez powietrza. Jak już dojdziesz do siebie, to zrób ranking premierów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ważna data IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 21:08 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > Ponoć można żyć bez powietrza. To potrafi tylko Jasnorzewska. > Jak już dojdziesz do siebie, to zrób ranking premierów. Co będę robił ranking... Prawie że udusiłem się zestawieniem PO do SLD...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Ważna data IP: *.lukman.pl 22.04.11, 21:15 > > Co będę robił ranking... To jak ustalisz, który był najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ważna data IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 21:20 Najlepszy był Olszewski. Dał się strącić bardzo szybko:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Ważna data IP: *.lukman.pl 22.04.11, 21:29 Gość portalu: rossdarty napisał(a): > Najlepszy był Olszewski. > Dał się strącić bardzo szybko:D Mnie on przerastał. Nie potrafiłem spamiętać od czego zdanie zaczął jak je kończył. Ale niech by. Mamy tego najgorszego. Zrobimy ranking od końca. Jako kolejnego najgorszego obstawiam Pawlaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ważna data IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 21:42 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > Jako kolejnego najgorszego obstawiam Pawlaka Jako Naczelny Strażak RP był dobry:D Znał się na gaszeniu... Nie wiem tylko czy konfliktów:D Ale... wybrałeś dobrą metodę aby zapędzić mnie w kozi róg:D Rzeczywiście, pozostanie... Cimoszewicz i Tusk... Jednak znów rozśmiesza mnie ta "koalicja" : SLD i PO Chociaż... Nie takie cuda się w Polsce zdarzały i nie za takie brzytwy chwytali się tonący.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Ważna data IP: *.lukman.pl 22.04.11, 21:49 > Rzeczywiście, pozostanie... > Cimoszewicz i Tusk... Bielecki był najlepszy jako premier. > Jednak znów rozśmiesza mnie ta "koalicja" : SLD i PO > > Chociaż... > Nie takie cuda się w Polsce zdarzały i nie za takie brzytwy chwytali się tonący Jaki tonący, jakiej brzytwy. To partie zbliżone mentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ważna data IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 21:58 Gość portalu: ka_p_pa napisał(a): > Bielecki był najlepszy jako premier. Ale taki jakiś... wystraszony...:D > Jaki tonący, jakiej brzytwy. To partie zbliżone mentalnie. Mentalność to prawie jak opony w aucie. Co sezon należy zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_p_pa Re: Ważna data IP: *.lukman.pl 22.04.11, 22:03 > > Mentalność to prawie jak opony w aucie. Co sezon należy zmieniać. Skąd Ty bierzesz te swoje teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossdarty Re: Ważna data IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 22:07 Z obserwacji. Odpowiedz Link Zgłoś